0%

Industriálny štýl prichádza do našich príbytkov. Tento trend vychádza z vlny mladých newyorských umelcov, ktorí začali využívať prázdne továrenské priestory ako domov alebo ateliér a premenili ich na „veľké lofty, kde snívali o živote“. Od konca 50. rokov až po súčasnosť sa tento dekoratívny štýl vyvíjal a znovu objavil, aby vytváral jedinečné a veľmi osobné priestory.

majster-regal-blog-kovove-regály-content3

Štýl je mestský, mladistvý, veľmi svieži a zahŕňa harmóniu medzi kovom, drevom, tehlou a minimalistickým nábytkom. Tento originálny dekoratívny štýl má úspech, pretože úžasná kombinácia zahrňuje kov a drevo, čiže kontrast studeného kovu s teplého dreva a jednoduchosť prvkov kovových konštrukcií s prirodzenou čistotou dreva.

majster-regal-blog-kovove-regály-content3.1

Nenechajte sa odradiť myšlienkou, že Váš dom nemá vysoké stropy alebo obrovské miestnosti s veľkými oknami! Získanie tohto priemyselného nádychu je jednoduché a možné, stačí iba prispôsobiť Váš priestor charakteristickým znakom industriálneho štýlu. Nesmieme zabúdať, že farby vytvoria dokonalú atmosféru, kde kovové regály, drevené trámy a starožitný nábytok vyzerajú úžasne. A aké farby je vhodné použiť? Vaša paleta farieb môže byť v neutrálnych tónoch čiernej a bielej s použitím šedých či béžových detailov. Môžete si vybrať medzi svetlým interiérom s dominantnou bielou alebo elegantným, v ktorom dominujú tmavé farby.

S doplnkami to neprežeňte, určite nechajte priestor dýchať a Vaše doplnky tak v priestore lepšie vyniknú.

Jednoducho umiestnite kovový regál na najviditeľnejšie miesto v priestore a pridajte k nemu starý kufor plný kníh... Voilá! Industriálna dekorácia do vášho útulného bytu je na svete.

Upriamte vašu pozornosť na obchody so starožitnosťami a blšie trhy, nájdete tam neuveriteľné doplnky ako napríklad lampy s priemyselným vzhľadom, kovové lišty, staré fľaše, ktoré pomôžu, aby Váš výsledok vyzeral fantasticky.

majster-regal-blog-kovove-regály-content3.2

Nebojte sa vystaviť predmety, ktoré v bežnom nábytku ostávajú skryté, vďaka tomuto štýlu budete mať vždy poriadok a tiež sa postupne zbavíte vecí, ktoré už nepoužívate. Siahnite po kovových regáloch! Skúšajte, hrajte sa s nimi a buďte tvoriví. Ale pozor! Ak raz začnete, nebudete môcť prestať!

Pozrite si náš katalóg regálov alebo priamo regály z kategórie regály do domácnosti, ktoré dokonale zapadajú do Vášho domova. 

A ak ste hrdí na svoje dekorácie, môžete s nami zdieľať svoje fotografie na Facebooku a ukážte nám, ako dobre vyzerá Váš výsledok.

Pozrite sa taktiež na našu ponuku skrutkových a bezskrutkových regálov, ktoré perfektne splnia všetky Vaše požiadávky pre regál do domácnosti či do garáže.  

*Fotografie vytvorené v "Pinterest"


Comment icon Comment