0%

Či už ide o prípravu do zamestnania alebo do školy, je stále viac a viac potrebné mať doma miesto vyhradené pre prácu. Pokiaľ nedisponujeme samostatnou pracovňou, postačí nám i pracovný kút, v ktorom nájdeme dostatok miesta pre pohodlnú prácu na počítači. Nové trendy spočívajú v jednoduchosti a použití minimalistických prvkov, medzi ktorými nemôže chýbať jednoduchý stôl, stolička a vhodné osvetlenie pracovného stola. Rovnako nevyhnutným prvkom je aj kovový regál, kam môžeme umiestniť okrem kníh aj iné nenahraditeľné pracovné pomôcky ako šanóny, krabice, kancelársky papier a pod.

majster-regal-blog-kovove-regály                          majster-regal-blog-kovove-regály

Podľa škandinávskeho štýlu dominuje v interiéri biela farba ako farba prírody, relaxácie a koncentrácie.

Napríklad stôl, ako sme sa už spomínali, by mal byť taktiež jednoduchý, zložený iba z podstavca a pracovnej dosky. Čo sa týka dizajnu stoličiek, odkláňa sa od použitia klasických kancelárskych stoličiek a stále viac sa podobá na stoličky určené pre relax a pohodlie, ktoré môžete nájsť v domácnostiach či v jedálňach.

Kovové regály Vám prinášajú oživenie do Vášho pracovného prostredia a vytvárajú prostredie priaznivejšie pre prácu. Neváhajte a presvedčte sa sami o kvalitách nášho najdekoratívnejšieho regálu na trhu, ktorý nájdete v kategórií pre regále do domácnosti, alebo aj v kategórií pre skrutkové regále. 

Ak ešte stále nemáte doma vysnívaný pracovný kútik, dúfame, že sme Vás inšpirovali a vďaka naším regálom sa Vám ho podarí zrealizovať podľa Vašich predstáv. Prajeme Vám produktívny týždeň so špecialistom na regálové systémy, Majster Regál!

*Fotografie vytvorené v "Pinterest"


Comment icon Comment