0%

Všetko si dobre premyslite a pripravte.

Prichádza čas, kedy všetky hotelové spoločnosti začnú pociťovať silný nárast záujmu a zvýšený počet zákazníkov. Teplota stúpa a vo vzduchu je cítiť závan prichádzajúceho leta. A čo teraz? Nenechávajte si všetko na poslednú chvíľu a pripravte Váš hotel predom, až kým nebude taký dokonalý, ako zákazníci očakávajú.

blog-master-regale

Ak pracujete v oblasti pohostinstva, alebo by ste chceli vedieť len niečo viac o hoteloch, ktoré navštevujete cez internetové stránky, tento blog je určený práve pre Vás. Povieme Vám, čo sa odohráva za stenami obľúbených hotelov, či iných ubytovní, kam sa sami možno tak skoro nedostanete. Zistíte, čo všetko je potrebné spraviť pre splnenie požiadaviek zákazníka. Základom všetkého je sklad v hotelovom priemysle.

Ako každá firma, aj hotel je závislý od počtu zákazníkov a je dôležité uskladniť mnoho vecí, ktoré zákazníci vyžadujú, aby sme ich zásobovali jedlom, izbovými doplnkami, či servisom rýchlo a efektívne.

V prvom rade je potrebné zadefinovať si všetky položky, ktoré sú nevyhnutné pre správne fungovanie hotela, hostela ubytovne, jedálne, a pod. Musíte udržiavať dobré obchodné vzťahy s dodávateľmi ponúkajúcich najkvalitnejší tovar za najlepšie ceny. Následne Vás čaká veľmi dôležitá časť, a to je samotné uskladňovanie tovaru podľa potreby a dostupnosti. Je mnoho priestorov, ktoré sú charakteristické pre všetky zariadenia.

1) Vykladací a nakladací priestor

2) Vstupný priestor

3) Skladovací priestor

Akonáhle je každý priestor definovaný, je nutné celý tovar rozdeliť do dvoch veľkých skupín. Na jednej strane uložíte tovar, ktorý sa nepoužíva často. Druhá skupina bude tovar, ktorý využívate denne, neustále sa hýbe a je situovaný blízko vstupnej miestnosti.

Je mnoho zariadení, ktoré Vám môžu pomôcť uskladniť produkty a tovar, napr. kovové regály. Ponúkajú nám možnosť uskladniť všetko podľa akéhokoľvek poradia bez rozdielu na využiteľný priestor, ktorý máte k dispozícii. Hovorí sa, že usporiadaný sklad je obrazom šikovnosti pracovníkov a šikovní pracovníci sú istota spokojného zákazníka. Preto by ste to nemali brať na ľahkú váhu.

Ak si myslíte, že Váš hotel nespĺňa prvky správneho skladovania, máte stále čas na zmenu. Naplánujte, zrealizujte a efektívne uskladnite. A nezabúdajte, lepšie neskoro ako nikdy.

Pozrite sa taktiež na našu ponuku regálov PROFESSIONAL, ktoré perfektne splnia všetky Vaše požiadávky pre regál do skladu. Pre menšie skladové priestory pre Vás máme skrutkové regály alebo bezskrutkové kovové regály s HDF policou