0%

Regály sú kusom nábytku s jasnou funkciou: ukladanie vecí. To však neznamená, že by sme sa mali vzdať ich dizajnu. Jednoduchý regál sa môže s malou pomocou zmeniť na veľký dekoratívny prvok.

Otvorený nábytok je trendy, dodá miestnosti pocit priestrannosti a je ideálny na vystavenie Vašich obľúbených dekoratívnych predmetov. Tento typ nábytku je vhodný na hračky do detskej izby, alebo aj na knihy vo vašej domácnosti. Mnohým však nestačí kúpiť regál a uložiť do políc knihy. Dávajú prednosť premene štandardného sériového dizajnu na niečo jedinečné, kde môžu zanechať svoju jedinečnú pečať.

Dnes by sme sa my v Majster Regál chceli s Vami podeliť o niekoľko nápadov a tipov, ako perzonalizovať regály jednoduchým a zábavným spôsobom. Tak získate nielen kus nábytku podľa Vášho vkusu, ale aj dokonalý projekt, na ktorom sa môžete zúčastniť spolu so svojou rodinou.

Tapeta

Tým odvážnejším ponúkame prvú možnosť – použitie tapety. Sme si vedomí, že to môže znieť príliš nápadne, ale výsledok je jedinečný! Existuje neuveriteľná škála tapetových vzorov, jedným z našich obľúbených je polka dot. Biele pozadie s farebnými bodkami je určite dobrou voľbou nielen pre mladú generáciu. Dokonca aj kombinácia krikľavých a jednoduchých pastelových tónov môže vyzerať v bielej miestnosti úžasne.

Ďalšou z našich možností sú jednoznačne kvety. Polica pokrytá kvetinovým vzorom je dokonalým dekoratívnym prvkom a dodá každej terase jarnú a veselú atmosféru.

Ak nepomýšľate na zmenu výšky jednotlivých políc, môžete použiť túto techniku aj na zakrytie stojín a Váš regál bude pôsobiť ešte dekoratívnejšie.

Nezabúdajte, že do takto upravených regálov určite nie je vhodné ukladať tekutiny a vlhké predmety. Na trhu nájdeme množstvo druhov lakov a náterov, ktoré poskytnú Vášmu projektu požadovanú povrchovú úpravu. Vďaka lakovanému povrchu bude údržba Vášho regálu oveľa jednoduchšia.

Farebný náter

Ďalšou možnosťou je farebný náter. Žiarivá farba urobí z regálu pútavý prostriedok danej miestnosti. Jasné farby ako červená a žltá môžu vyzerať skvele v neutrálnej miestnosti a dopĺňať ich základnými dekoratívnymi prvkami.

Ak máte pocit, že by Vás to stálo veľa námahy, ponúkame Vám naše regály vo farebnom prevedení na www.majster-regal.sk/skrutkove-regaly.html

Farebný náterFarebný náter

Pri maľovaní sa môžeme kreatívne realizovať a tak z rôznofarebných regálov v rôznych odtieňoch vytvoriť individuálne vzory. 

Ak použijete náš bezskrutkový RIVET systém s HDF policou, dobrou možnosťou by mohlo byť natrieť kov na bielo a ukázať svoju kreativitu pri policiach. Vaša špajza, garáž alebo dielňa bude vyzerať oveľa osobnejšie!

Svetlo

Okrem vyššie uvedených možností by mohlo byť zaujímavé nainštalovať do regálu svetlo. Môže byť umiestnené okolo regálu alebo nad ním, a to vo forme girlandy. Zaujímavo môžu pôsobiť LED svetlá nasmerované na umelecké dielo alebo predmet umiestnený v polici.

Prírodné dekorácie

V neposlednom rade nezabudnite na rastliny a kvety. Tým zabránite, že Vaše police budú vyzerať nudne a nezaujímavo. Ako náš obľúbený nápad pre police vyberáme motív viniča.

Čo poviete na naše nápady na personalizáciu regálov? Toto je len niekoľko spôsobov, ktoré môžete určite vylepšiť. Ďakujeme, že nás sledujete!