0%

Mnohí z vás sa nás pýtajú, aké regály si môžu kúpiť a aké sú pre Vás tie najvhodnejšie. Pravda je taká, že tieto otázky sú veľmi komplexné. Každý jeden priestor je skrátka unikátny. Predstavíme Vám zoznam všeobecne známych otázok, ktoré by ste si mali sami položiť predtým, ako si vyberiete ten pravý regál do Vašej domácnosti, kancelárie, alebo obchodu.

NÁKUP A PREDAJ ONLINE. JE TO PRE MŇA VHODNÉ?

Jedna z najčastejších otázok od vás zákazníkov je pochopiteľná. Na čo konkrétne sú kovové regály vhodné? Ak mám obchod, môžem nakupovať regály na internete? Samozrejme že áno! Dnes na internete nájdete úplne všetko. Široký sortiment produktov od základných jednoduchých kovových regálov do domácnosti, až po regálové systémy pre tých najnáročnejších zákazníkov pre profesionálne použitie do priemyslu a veľkých skladov, akými sú napríklad aj regály PROFESSIONAL. NEBOJTE SA KLIKAŤ NA TIE NAJLEPŠIE PRODUKTY NA WEBE!

ČO IDEME USKLADNIŤ?

Akonáhle si na internete vyberiete konkrétny kovový regál, ktorý bude spĺňať vaše kritéria, je na čase sa opýtať „čo presne ideme uskladniť?“. Odpoveď sa zdá byť jasná, ale často zabúdame na prvý najlogickejší krok, ktorý zahŕňa otázku nosnosti samotného regálu. Čo konkrétne ideme na kovový regál nakladať? Aká je potrebná nosnosť? Stáva sa, že kúpite kovový regál s veľmi vysokou záťažou, ktorým je napríklad aj regál z kategórie PROFESSIONAL, ale reálne Vám možno stačí lacnejší a praktickejší regál z našej ponuky skrutkových a bezskrutkových regálov, ktoré perfektne splnia všetky Vaše požiadávky pre regál do domácnosti či do garáže

KAM HO POSTAVÍM? KOĽKO REGÁLOV POTREBUJEM?

Jeden z najdôležitejších cieľov pri skladovaní je vytvoriť optimalizovaný a maximálne efektívny skladovací a pracovný priestor. Preto je potrebné vyčleniť konkrétny priestor, namerať potrebné rozmery a zvoliť materiál, z ktorého chceme mať regály vyrobené. Celokovové regály, alebo kombinácia kovu a dreva sú v tomto prípade zárukou kvality.

VLASTNOSTI PRIESTORU

Ak už viete, čo presne idete uskladniť a máte špecifický vyčlenený priestor, prichádza otázka, o akom priestore sa bavíme. Napríklad, nachádza sa na ňom mnoho prachu? Je čistý? Má dostatočne pevné steny? Ako je na tom samotná podlaha? Vždy je potrebné sa zamyslieť a musíte si byť istí, že do priestoru vyberiete najvhodnejšie kovové regály. Najčastejším príklad je spomínaný priestor, kde sa nachádza množstvo prachu. Pri takomto sklade je potrebné zvoliť pozinkované celokovové regálové systémy s garanciou 100% proti korózii s dobrou odolnosťou.

JE ESTETIKA DÔLEŽITÁ?

Je nepísaným zvykom, že v kanceláriách je estetický faktor jeden z najpodstatnejších bodov, ktorý nemôžeme brať na ľahkú váhu. Môžu kovové regály pôsobiť aj pozitívnym estetickým dojmom? Celokovové regály profilu T Vám zabezpečujú kombináciu kvality a nekompromisného dizajnu. Za takéto pekné kúsky sa hanbiť určite nebudete! Dúfame, že Vám týchto pár bodov pomohlo k tomu, aby ste si nakúpili regály, ktoré splnia všetky Vaše požiadavky a snáď sa vyhnete omylom, s ktorými sa niektorí spotrebitelia často stretávajú. Nie je to o tom, aby ste nakúpili mnoho, ale len toľko, koľko naozaj potrebujete. Váš Majster Regál.