0%

Vytváranie dobrého a správneho pracovného priestoru je základným prvkom pre dosiahnutie vyššej produktivity a zvýšenia koncentrácie človeka. Pripravili sme pre Vás 5 užitočných tipov, ktoré budú podľa nás výrazným faktorom pre vytvorenie perfektného pracovného prostredia.

 

1 · NA POHĽAD LEPŠÍ PRIESTOR:

 

Predstavte si miestnosť, kde nie je nič uložené, či usporiadané, navyše bez slnečného svetla a na Vašom stole už nie je dostatok miesta pre akúkoľvek prácu. Zrazu máte pocit, že pracovat je viac zložité ako kedykoľvek predtým. Neporiadok, tma, zaplnený priestor, neusporiadané dokumenty a pod. Len samotná predstava nám napovie, že pracovať v takomto prostredí je takmer nemožné!

Musíme zobrať do úvahy, že prvý pohlad na náš priestor je prvoradý a často rozhodujúci. V prvom rade si Vy sami musíte vybrat priestor, v ktorom chcete byť a pracovať. Žiadny nemáte? Vytvorte si ho! Je všeobecne známe, že viac času trávime pracovaním ako spaním a väcšiu dôležitost prisudzujeme našej spálni, aj keď by sme ju mali venovat nášmu pracovnému priestoru. Vytvorte si v práci príjemnejšie prostredie!

 

kovovy-regal-5tipov-priestor

 

 

2 · POVEDZTE ZBOHOM NEPOTREBNÝM VECIAM:

Budte realista! Staré úctenky, ktoré začínajú blednúť, nespočetné perá bez atramentu a šálky od kávy, ktoré sú na Vašom stole od minulého týždna Vám do budúcna vôbec nepomôžu. Je čas povedať zbohom všetkým nepotrebným veciam a ponechať si len tie potrebné a užitočné.

 

3 · ODKLADANIE VECÍ JE SPRÁVNE:

Či už Vaša práca vyžaduje prácu s dokumentami, alebo náš predošlí tip je pre Vás nesplniteľný, naša dalšia rada Vám môže naozaj pomôct. Skúste si odkladat veci, ktoré denne nevyužívate. Okrem toho, že Vám to pomôže lahšie zorganizovať Váš priestor, dodá mu organizovaný a cistý „nádych“, v ktorom sa budete orientovať ďaleko lepšie. Náš tretí tip je základom k vytvoreniu dobrého pracovného prostredia.

 

kovovy-regal-5tipov-priestor

 

 

4 · ROZDELTE SI PRACOVNÝ PRIESTOR:

Ak hovoríme o perfektnom usporiadaní, hovoríme o priestore, ktorý nie je rozmerovo príliš malý, ale ani príliš veľký. Ak Váš priestor je tak velký, že by ste na ňom bez obáv mohli hrať futbalový zápas, nemusíte sa obávat, máme pre Vás riešenie.

Používajte flexibilný nábytok, ako sú kovové regále, vďaka ktorým vytvoríte pracovný priestor presne podľa Vašich predstáv. Ponúknu Vám možnost vytvoriť si prostredie, aké si budete želať a taktiež ho časom upravit presne tak, ako budete sami chcieť.

 

kovovy-regal-5tipov-priestor

 

5 · KEĎ STENY HOVORIA ZA VÁS:

Stena, tá ktorá nás oddeľuje od najviac rušivého zvuku, je takisto vynikajúcim dekoratívnym a užitočným predmetom pre Vaše skladovanie a priestor. Steny netreba vynechávať a je dôležité ich využit vo Váš prospech a to najmä steny, ktoré sú pri Vás najbližšie. Môžu byt perfektným riešením pre Vaše doplnky a objekty, ktoré denne potrebujete. Na steny je možné využit veľa pomôcok pre zavesenie bežných predmetov, ako sú kvety, obrazy, ci rôzne nástroje v dielni a garáži. Je už len na Vás, ako využijete steny okolo Vás.

 

kovovy-regal-5tipov-priestor

 

Dúfame, že našich 5 tipov skúsite využit vo Vašej práci a iste nám dáte za pravdu, že v dobre organizovanej pracovni, kancelárií, garáži či dielni sa pracuje ďaleko lepšie. Tak málo stačí k zefektívneniu Vašej práce.

Stačí si len vybrať z našej ponuky skrutkových alebo bezskrutkových regálov, ktoré najlepšie zapadnú do Vášho pracovného prostredia. 

Váš špecialista na kovové regáleMajster Regál.

 

Comment icon Comment