0%

Už od roku 1950 sa bohémsky umelci často sťahovali do opustených tovární, veľkých a priestranných miest, rôznych podkroví, kde využívali veľký priestor pre svoje výtvory. Mnoho z nich bolo dekoratívnych a týmto spôsobom začal vznikať dnes už známy industriálny štýl, ktorý získaval čoraz väčšiu popularitu všade vo svete. Dnes sa industriálny štýl vyznačuje inovatívnosťou, kreatívnosťou a získal veľkú obľubu u ľudí v štýle “avant-garde”, ktorí milujú jedinečný a svojský štýl vo svojich domovoch.

blog-majster-regal

Industriálna estetika nám ponúka množstvo možností, ako sa vyhrať s kombináciou materiálov v našom priestore, nedokončenou tehelnou stenou, viditeľnými kovovými podporami, hrdzavými strešnými rúrami a nábytku, či jednoduchými dekoratívnymi objektami z materiálov ako je drevo, alebo železo.

Jeden z elementov, ktoré pomáhajú kombinácii estetiky a efektívneho využívania priestoru sú kovové regály. Majster Regál Vám poskytne 9 vynikajúcich nápadov, ako skrášliť Váš domov v praktickom a jednoduchom duchu v kombinácii s kovovými regálmi.

1. Kovové regály v kontraste s klasickou obývacou miestnosťou.

Kovové regály môžu byť umiestnené takmer všade vo Vašej domácnosti, dokonca aj v najklasickejšej a elegantnej izbe vo Vašom dome. Vášmu domovu dodávajú eleganciu a štýl „avant-garde“. Regály perfektne dopĺňajú Váš drevený a kožený nábytok svojimi neutrálnymi farbami (sivá, biela, čierna a krémová).

2. Používanie v rohoch Vašej izby miesto nábytku.

V modernej domácnosti to vyzerá priam skvelo. Regály vypĺňajú úlohu tzv. pomocného nábytku. Môžu byť dekoratívne a ich samotné police dokážu vyplniť akýkoľvek priestor, čo môže byť veľmi praktické. Môžete ich použiť ako domáce knižnice, barový kútik, či ako sklad Vašich filmov.

blog-majster-regal

3. Zmena farby a typu regálu u Vás doma.

Zmeňte si prostredie podľa seba. Nastavte si regály a nábytok ako chcete a skúste zmeniť ich sfarbenie, alebo farbu okolia napríklad do zlatej, bronzovej, či perleťovej farby, alebo ich skúste vyplniť rôznymi predmetmi, ktoré oživia Vašu miestnosť, ako je napríklad také zrkadlo, ktoré dodáva izbe sofistikovaný vzhľad.

4. Nábytok pre uloženie.

Kovové regály sú vhodným doplnkom u Vás doma a môžu byť využívané ako uskladňovací nábytok. Je v hodný aj do spálne a detskej izby, kde nám pomáha pri ukladaní predmetov, v detských izbách, napríklad pri organizácií hračiek.

5. Organizácia vo Vašej kúpeľni

V kúpeľni sú kovové regály veľkou pomocou. Uteráky, šampóny, gély, krémy a iné predmety už nie sú problémom, ktorým by ste sa mali zaťažovať. Všetko bude mať svoje miesto a určite Vám regály nebudú zavadzať. Ak Vaša kúpeľňa má aj okno, môžete si osviežiť vzduch kvetmi, ktoré taktiež ľahko uložíte do regálov.

6. Nábytok v kuchyni.

Mali by ste zobrať do úvahy, že kovové regály dokážu udržať množstvo kíl a je to ideálny kus nábytku, na ktorý môžete bez problémov pokladať ťažké hrnce, panvice a ich kovová konštrukcia priam zvýrazňuje dojem industriálneho štýlu v kombinácií s kovovým kuchynským náradím.

7. V komore, v garáži, alebo v pivnici.

Regály sú veľmi užitočným doplnkom aj pre ukladanie rôznych náradí a domácich potrieb. Dôležité je ukladať predmety ako sú skrutky, káble, čistiace produkty, či rôzne iné pomocné náradie, dôkladne do krabíc, ktoré následne uložíme do regálov. V kategórií regále do garáže sme pre Vás vybrali práve tie regále, ktoré splnia všetky Vaše požiadavky a prefektne zapadnú do prostredia Vašej garáže. 

8. Regály do Vášho šatníka.

Kovové regály sú perfektným nástrojom do Vašej šatne. Pre odkladanie topánok sú ako stvorené. Regály je najlepšie postaviť priamo ku vchodu do Vášho domu. Každá polica môže byť určená pre iného člena Vašej rodiny a o poriadok máte postarané. Ďalším dobrým miestom kde uložiť regál je šatňa, kde môžete ukladať množstvo Vášho oblečenia. Navštívte kategóriu pre regále do domácnosti, kde sme pre Vás pripravili ponuku tých správnych regálov pre Váš šatník, či vchod do domu. 

9. Na balkóne, či terase.

Asi nikto z nás by si nevedel predstaviť domov bez trošky „zelene“. Pokiaľ máte byt, môžete si vytvoriť za pomoci regálu malú vertikálnu záhradku na balkóne. Ak máte dom, no nemáte pozemok dostatočne veľký pre záhradu, môžete si na Vašej terase postaviť kovové regály a položiť na police množstvo kvetov. Po určitom čase samotný regál už nebude viac vidno, keďže bude celý pokrytý voňavými kvetmi.

Či už regály používate ako dekoratívny, alebo praktický prvok, je jasné, že nám napomáhajú pri organizácií nášho priestoru v našich domovoch. Dodajte Vášmu domovu praktický a krásny vzhľad aj Vy.

Pozrite sa taktiež na našu ponuku skrutkových a bezskrutkových regálov, ktoré perfektne splnia všetky Vaše požiadávky pre regál do domácnosti či do garáže.

blog-majster-regal


Comment icon Comment