0%

Od najväčších skladov až po domáce knižnice, nájdu kovové regály svoje vhodné miesto.  Nezáleží na tom, či objemné a ťažké predmety, alebo menšie a ľahšie, do kovových regálových systémov môžete uložiť takmer čokoľvek. Sú zaujímavým riešením nie len pre firmy, ale aj pre súkromne osoby a účely. Výrobný materiál regálov je všestranný a my, obchod Majster Regál, Vám radi ukážeme, prečo preferujeme oceľ a povieme Vám o všetkých výhodách spomínaného odolného materiálu.  

Pôvod kovových regálov v priemysle

Keď nazrieme do minulosti, zistíme, že kovové regály mali pôvod v industriálnom priemysle a boli vytvorené špeciálne pre tento priemysel a trh. Cieľom bolo vytvoriť regály pre vysoké záťaže, alebo vytvoriť dostatok priestoru v skladoch. Tam, kde drevo a iné materiály zlyhávali, kovové regálové systémy dominovali. V nasledujúcich rokoch sa regály začali objavovať v domácnostiach v rôznych podobách a v aktuálnom desaťročí sa stali novodobým trendom v oblasti DIY. Regálové systémy vyrobené z ocele sa postupne stávali bežnou súčasťou domácnosti - pre osobné účely, ale najmä významným prvkom pre firmy a spoločnosti, ktoré ho využívali v priemyselných halách, skladoch, v kanceláriách a v obchodoch. Nábytok v priemyselnom dizajne a jednoduché kovové regály si našli cestu do domácností, domov, chát a dokonca aj do bytov. Element kovu vytváral pekný kontrast v prítomnosti dreveného tradičného nábytku. Mnoho zákazníkov nevsadilo na regály pre ich vysokú nosnosť, alebo trvácnosť a stabilitu, ale kvôli ich dizajnu a industriálnemu štýlu. Pre mnohých bol regál priam až estetickým objektom. Ale bolo tu niečo, čo zohralo veľkú úlohu. Oceľ, materiál, ktorý bol v sektore nábytku menej vídaný.

Výhody kovových regálov

Vďaka svojej štruktúre je kov/oceľ dostatočne odolný materiál a má väčšiu pevnosť, ako iný pre výrobu regálových systémov. Jeho životnosť je taktiež omnoho dlhšia. A preto je oceľ pre ten pravý materiál na výrobu kvalitných kovových bezskrutkových regálových systémov s HDF policou. Nie len že dokážu uniesť vysoké záťaže, ale v zinkovom prevedení sú odolné voči korózii a mechanickému poškodeniu. Jedna z mála nevýhod je náchylnosť kovu na vlhkosť. Profesionálne kovové regály sú taktiež citlivé na zmeny teploty. Napriek tomu majú kovové regály mnoho nepopierateľných výhod. Tou najväčšou je široká škála nosností. Vlhkosť z kovových dielcov sa ľahko utiera a čistí, alebo sa sama časom odparí. Drevené regály by dávno podľahli vlhkosti, ktorá by vsiakla do dreva a časom znehodnotila celý produkt. Pri našich regáloch sa o niečo podobné vôbec báť nemusíte. Životnosť kovových regálových systémov je niekoľko násobne vyššia ako má iný drevený nábytok. Niekto by mohol tvrdiť, že je takmer nekonečná v prípade, že sa o regál dobre staráte a pravidelne čistíte. Tento kus nábytku je hodný Vašej investície.

metall-das-beste-material-fuer-master-regale

Odolnosť a stabilita pre všetky druhy záťaže

Ponúkame mnoho typov a druhov regálov, ktoré sú vhodné na rôzne typy skladovania, priestorov a využiteľnosti. V obchodnom priemysle sú využívané na skladovanie materiálu priamo v obchode, či jeho interných a externých skladoch. Vo veľkoskladoch sú vynikajúcim prostriedkom na organizáciu a riadenie úspešného podniku. Akékoľvek produkty môžete uložiť bez menších problémov bezpečne a optimálne do kovových regálov kategórie Professional. Tieto regály dokážu uniesť až 1000 kg na jednu policu v závislosti od konkrétneho produktu a jeho komponentov. Sú najviac využívané v priemyselných skladoch, pivniciach, obchodochgarážach.

Bezskrutkové kovové regály s HDF policou sú výborné pre bezpečné skladovanie ťažších objektov pre priemysel a aj domácnosť. Mnohé z nich sú výborné aj na uloženie ťažších a väčších prístrojov a ťažších konštrukčných materiálov. Nie všetky regály z kategórie dokážu uniesť až takúto vysokú váhu. Musia spĺňať špeciálne požiadavky a kapacity. Bezskrutkové kovové regály s HDF policou s nosnosťou až do 400 kg na policu dokážu uniesť až niekoľko stoviek kíl a sú na tento účel ako stvorené. Môžete si vybrať rôzne rozmery a aj odlišnú povrchovú úpravu. Všetky regály z tejto kategórie je možné rozdeliť aj na dva pracovné stoly, ktoré sú rovnakej veľkosti a aj rovnakej nosnosti na jednu úroveň.  

V eshope Majster Regál nájdete vždy ten správny regál pre akýkoľvek tovar, či náklad. Máte presné požiadavky a nemáte čas vyhľadávať produkty po kategóriách? Vyskúšajte náš konfigurátor. Prezrite si naše regály a náš obchod a v prípade, že máte nejaké otázky, nás neváhajte kontaktovať.

Majster Regál.