0%

Fenomén či zľavové šialenstvo Black Friday… Nespočetné atraktívne zľavy sú pre každého z nás významným lákadlom, ale čo naozaj vieme o tomto dni? Je to iba ďalšia zámienka ako nás prinútiť minúť viac peňazí? Ako a kde môžem umiestniť všetko, čo som kúpil? Ak ste si niekedy položili tieto otázky, tento príspevok je určený práve Vám.

blog-majster-regal-ako-dalej-po-black-friday

Existuje niekoľko teórií o tom, prečo novembrové výpredaje dostali pomenovanie Black Friday. Za pozornosť určite stoja aspoň dve. Prvé vysvetlenie hovorí o tom, že masívne piatkové zľavy mali výrazne pomôcť obchodníkom dostať sa z červeného mínusu do čierneho zisku. Svoje skutočné korene však Black Friday pravdepodobné má v 50-tých rokoch minulého storočia v meste Philadelphia. V piatok po Dni vďakyvzdania sa v meste konalo veľa výpredajov, ktoré súviseli s pripravovaným sobotným zápasom amerického futbalu. Piatok pred zápasom označila za „čierny“ miestna polícia. Hovorila pritom o chaose v uliciach, ktorý spôsobil veľký dav ľudí aj pod vplyvom výrazných zliav v obchodoch.

Každopádne je už týždeň po Black Friday a objednaný tovar je na ceste k nám. Zdá sa, že nie sme si úplne istí, čo všetko sme nakúpili, dovtedy kým sa k nám nedostanú všetky tie balíky a balíčky s tovarom. Vianoce sa nezadržateľne blížia a preto je na čase zorganizovanie a usporiadanie ukladacieho priestoru.

AKO NA TO?

Skôr ako kliknete myšou na “záväzne objednať” alebo navštívite kamennú predajňu, aby ste získali ponúkané zľavy, je potrebné zorganizovať si priestor či už doma alebo vo firme. Ako vždy, odporúčame zbaviť sa starého, aby sa uvoľnila cesta pre nové. Bez ohľadu na to, či máte firmu alebo nie, je dôležité, mať všetko usporiadané a takým spôsobom, aby ste mali prehľad o všetkom, čo máte a ušetrili si tak veľa času.

ULOŽIŤ A HOTOVO!

Patríte aj Vy k ľuďom, ktorí dlho nepoužívané veci vložia do krabice a odložia niekam nabok? Alebo stohujú jednu krabicu na druhú až... Žiadne obavy, takto sa správa väčšina z nás. Ale je to tak správne? Je na čase, vyhrnúť si rukávy a pustiť sa do práce! Docieľte najskôr to, že znížite počet krabíc a nájdete tak i veci, o ktorých ste doposiaľ ani netušili. Neviete, ako ďalej? Kovové regály sú zvyčajne tou najlepšou voľbou. K dispozícii sú regály všetkých veľkostí, prispôsobiteľné Vášmu priestoru a nie naopak.

OBJEDNAŤ A POTOM ODDYCHOVAŤ...

Potom, čo ste prehltli kúdole prachu, Vaše ruky sú unavenejšie ako kedykoľvek predtým a po niekoľkých hodinách ste objavili veci, o ktorých existencii ste ani netušili, môžete nahlas zakričať. Hotovo! Práve ste do regála uložili poslednú krabicu. A čo teraz? Teraz príde to najlepšie zo všetkého. Užívať si svoj voľný čas! Alebo pokračovať v nakupovaní? Záleží len a len na Vás...

Pozrite sa taktiež na našu ponuku skrutkových a bezskrutkových regálov, ktoré perfektne splnia všetky Vaše požiadávky pre regál do domácnosti či do garáže.

Pre umiestnenie naozaj ťažkých výrobkov do Vášho skladu, či dielne pre Vás máme regály PROFESSIONAL