0%

 

Veci a prostredie, ktoré nás obklopujú majú pre náš život veľký zmysel. Pomáhajú nám bez problémov fungovať a dosahovať stanovené ciele. Možno ste ale nevedeli, že efektívne využitie nášho osobného priestoru je možné aj vďaka dobre zariadenej a vybavenej garáži.

Práve garáž v blízkosti domu predstavuje ten najvyšší komfort a pohodlie, o ktorom mnohí z nás len snívajú, alebo si za takýto luxus musia mesačne drahým prenájmom priestorov priplatiť.

 

Garáž dnes už nepredstavuje iba miesto pre auto. Stáva sa domovom pre celú rodinu a radu náradia a prístrojov, ktoré potrebuje na údržbu príbytku alebo záhrady. Vedeli ste, že podľa prieskumov viac ako 47 % ľudí vlastniacich garáž v nej nemá priestor pre parkovanie, a tak je ich auto neustále vonku?

  • - 27 % ľudí využíva garáž na svoje hobby;
  • - 23 % ľudí sa v garáži venuje práci na aute;
  • - 19 % ľudí využíva garáž na tvorbu (napr. Rezbárske práce);
  • - 13 % premení svoju garáž na posilňovňu.

To však rozhodne neznamená, že tento multifunkčný priestor svojím všestranným využitím prichádza o svoj význam. Niekedy mu stačí trocha dopomôcť a efektívne v ňom niektoré veci inštaláciou správnych kovových regálov usporiadať. Práve vďaka regálom do garáže môžete svoju garáž premeniť na obľúbený priestor a plnohodnotnú súčasť domu.

Len si spomeňte, koľko známych firiem, ako napríklad Apple, Amazon, Disney alebo Google si začínalo plniť svoj podnikateľský sen a cieľ v tomto priestore. Čím to je?

V prvom rade výhodami, ktoré vám tento priestor v blízkosti domu, bytu alebo záhrady poskytuje.

1-modernizacia-garaze-blog

Získate najlepšie bezplatné parkovacie miesto

Ak sa garáž nachádza pri dome alebo na pozemku v blízkosti vášho domu, ponúka vám pohodlie, ktoré zvyšuje kvalitu vášho života. Pretože nepríjemné hľadanie bezplatného parkovacieho miesta stojí:

  • - nervy;
  • - čas (Podľa jednej štúdie vodiči automobilov trávia až 41 hodín ročne hľadaním parkovacieho miesta.);
  • - peniaze;
  • - a znečisťuje životné prostredie výfukovými plynmi.

Inými slovami, garážou, v ktorej sa o poriadok starajú aj praktické a pevné regály na pneumatiky, využívate svoj čas a priestor oveľa efektívnejšie a nikomu tým neškodíte.

Mimochodom, vedeli ste, že nesprávne uskladnenie pneumatík ma vplyv na ich rýchlejšie opotrebovanie a následné poškodenie?

2-modernizacia-garaze-blog

Chránite materiál a zachovávate hodnotu vášho vozidla

Podnebie v kombinácii teploty, počasia a slnečného žiarenia ohrozuje podstatu vášho vozidla. Vlhkosť zanechá stopy na aute v podobe nepríjemnej korózie, ktorá sa môže objaviť aj vtedy, ak je garáž nedostatočne klimatizovaná, uprataná a zariadená.

Chýba tu poriadok, ktorý sa v dnešnej dobe snažíme do svojho domova priniesť, pretože chaos predstavuje nepriateľa a ničiteľa všetkých našich plánov. Najhoršie na tom je, že za neorganizovanými bežnými obytnými miestnosťami už nezaostáva ani naša garáž.

Pomocou kovových bezskrutkových RIVET regálov do garáže to môžete zmeniť a získať oveľa viac ako len pomocníka pri organizácii. Maximalizujete priestor, ktorý sa dá využiť nielen na ochranu auta, ale aj iných dôležitých vecí určených na uskladnenie.

Zárukou kvality tohto systému je jeho povrchová úprava regálov zo 100 % ocele s pozinkovaním a ochranou pred koróziou, vďaka čomu odolajú regály a vaša garáž vlhkosti a iným nevyhovujúcim podmienkam.

 

Náradie má konečne svoje miesto

Na tento účel si vo vašej garáži môžete vyhradiť jeden profesionálny regál do 600 kg na jednu policu, alebo paletový regál do ktorého umiestnite bežne využívané náradie. Nezabudnite ale na to, že všetko by malo byť uložené tak, aby bolo náradie jednoducho a vždy prístupné. Neváhajte investovať i do rôznych doplnkov v podobe háčikov a držiakov, ktoré vám umožnia nájsť každej veci svoje miesto. Týmto spôsobom a pomocou správnych regálov, sa vám podarí udržať priestor stále organizovaný a garáž získa na hodnote.

Kovové regály do garáže, dielne, pivnice alebo na spomínané pneumatiky teda predstavujú ideálne riešenie, ako udržať v jej celom priestore poriadok a mať o všetkom prehľad. Zvyšujú nielen efektivitu a využitie tohto priestoru, ale mu dodávajú aj hodnotu. Zvoľte si preto kvalitu od najlepších a investujte do tých najvhodnejších, ktoré naplno aj využijete. Majster Regál vám s ich výberom a zariadením modernej garáže pomôže.

3-modernizacia-garaze-blog

V e-shope Majster Regál taktiež nájdete aj regály do garáže, do dielne, do špajze či pivnice, ale taktiež aj regály na pneumatiky. Neváhajte použiť náš konfigurátor na kovové regály, alebo prejdite priamo na kategóriu pre regály na hračky, do detskej izby alebo do kúpeľne.

Chcete vedieť viac o novinkách zo sveta policových kovových regálov? Sledujte nás na Facebooku, Instagrame a Linkedine.