0%

Vážení zákazníci, najkrajšie a najočakávanejšie sviatky sú tu. My v Master Regale vám prajeme veľa radosti a pohody v týchto vianočných dňoch a dobrý štart do nového roka, veľa šťastia a úspechov vo všetkých vašich predsavzatiach  a plánoch.

Ďakujeme všetkým, ktorí do nás vložili dôveru aj za úspechy dosiahnuté v tomto roku. V roku 2021 sme si stanovili za cieľ vylepšiť služby zákazníkom, rozširovania nášho produktového portfólia a ešte viac sa priblížiť v komunikácie s vami.

Celkovo je našou najvyššou prioritou samozrejme, naďalej podporovať Vás vo Vašich nových projektoch a obohatiť Vašu budúcnosť o radosť a spokojnosť.

Chceme vám pomôcť tým najlepším spôsobom, ako sa len dá :a to prostredníctvom organizácie. Sme vám k dispozícii, aby sme vám pomohli usporiadať váš priestor a efektívne a trvalo uložiť všetky Vaše nástroje a veci. Za týmto účelom vám ponúkame naše najlepšie kovové regály, ako pre Vašu pivnicu, tak pre Vašu garáž, alebo podnikanie, a taktiež poskytujeme miesto, kam môžete bezpečne uložiť všetky svoje spomienky, záľuby a vášne.

Ako prišiel čas obdarovania sa, musíme triediť a hľadať nové miesto pre všetko, čo pribudlo počas vianočného obdobia. Napríklad naše kovové regály sú ideálne do detských izieb, ľahko prispôsobiteľné a ideálne na ukladanie hračiek, kníh a iných vecí každodennej potreby. Toto je najjednoduchší spôsob, ako dostupným  a pohodlným spôsobom usporiadať priestor pre našich najmenších v dome. Neváhajte a prečítajte si náš blog, kde nájdete ďalšie nápady a inšpirácie, ako si Vaše veci môžete usporiadať. 

Máme veľmi veľký výber regálov, ktoré vás podporia vo všetkých vašich nových projektoch v dlho očakávanom roku 2021. Od otvorenia podniku cez vybavenie skladu až po vytvorenie nového domova. V Master Regale máme regály, ktoré najlepšie vyhovujú vašim potrebám.

Najväčšou výhodou našich regálov je ich univerzálnosť, prispôsobivosť, konštrukcia a užitočnosť v závislosti na prostredí, zaťažení a rôznych požiadavkách každého zákazníka. Sú k dispozícii v rôznych veľkostiach a prevedeniach. Vďaka ich rýchlej a ľahkej montáži so skrutkami i bez nich šetríte čas a môžete sa rýchlo venovať iným úlohám alebo projektom.

Máme najväčší výber regálov na trhu, takže výber toho správneho nebude ťažký. Môžete si vybrať perfektný regál  pre akýkoľvek typ miestnosti: suterén, sklad, garáž, kancelária, predajňu, dom alebo kúpeľňa - a oveľa viac! Vianoce sú predovšetkým o uskutočňovaní snov. A čo tak dať „remeselníkovi“ domu prácu snov? Každá izba vyzerá lepšie a priestrannejšie. Zdieľajte túto skvelú skúsenosť s blízkymi.

Pripomienka v roku 2020:

Tento rok sme sortiment rozšírili o naše rohové regály Rivet. Táto novinka pomohla mnohým z vás optimalizovať možnosti uskladnenia na všetkých miestach s rohmi, najmä v garážach.

Predstavili sme tiež náš nový online konfigurátor - filter regálov, ktorý pomáha pri výbere optimálneho regálu pre každého zákazníka. V novom roku je naším cieľom vylepšiť a posunúť tento užitočný nástroj pre jeho ešte lepšie možnosti využitia. Postupne budeme pridávať doplnky ako aj  vylepšenia , o ktorých Vás budeme informovať. Neváhajte a pošlite nám svoj názor na konfigurátor - filter regálov. Všetky Vaše skúsenosti sú vítané a pomôžte nám ich vylepšiť.

My v Master Regale vám prajeme veselé Vianoce a šťastný nový rok plný radosti a nádeje.

Regál na všechno a pro všechny!