DREVENÝMI REGÁLY DECODREVENÝMI REGÁLY DECO
Regály do domácnosti

10 dôvodov, prečo by ste mali kúpiť regály od Majster Regál

0%

10dovodov_preco_by_ste_mali kupit_regaly_od_majster_regal

Kovové policové regály sú funkčným a teraz už aj tradičným kusom nábytku. Dnes existuje niekoľko možností a mnoho dodávateľov, u ktorých sa dajú policové systémy nakúpiť. V tejto dobe môže byť náročné nájsť dôveryhodný a vysoko kvalitný produkt. Avšak takýto tovar ponúkate, nemusí to niekedy vôbec stačiť. Aby sme vynikli a boli lepší ako konkurencia,  musíme našim zákazníkom poskytnúť ďalšie prídavné hodnoty. V tomto blogu sme dali dokopy tie najväčšie výhody, ktoré ako obchodná spoločnosť s kovovými regálmi ponúkame. Chcete vedieť, prečo by ste si mali zvoliť práve nás? Pokračujte v čítaní.

Na túto otázku môžeme odpovedať v krátkosti aj takto - Majster Regál ponúka množstvo výhod, od vypracovaného zľavového systému až po širokú škálu produktov. Viac sa o najvýraznejších výhodách našich regálov dozviete nižšie:

1. Široká ponuka kovových regálov

Na internetovom obchode Majster Regál nájdete vysoko kvalitné regálové policové systémy s množstvom kombinácií pre širokú škálu požiadaviek zákazníkov do priestorov ako sú domácnosti a pivnice, garáže, záhrady, kuchyne, dielne, kancelárie a priemyselné oblasti. Keďže sa jedná o eshop, všetky produkty vidíte online a máte možnosť prechádzať náš obchod kdekoľvek a kedykoľvek , bez ohľadu na otváraciu dobu alebo sviatky, či dni pracovného pokoja. 

2. Profesionálny a kvalifikovaný zákaznícky servis

Neviete sa rozhodnúť? Potrebujete poradiť? Máme k dispozícii vysoko kvalitný a profesionálny zákaznícky servis pre všetkých záujemcov a kovové regálové systémy. Radi Vám zodpovieme všetky otázky a nejasnosti, vyriešime Vaše problémy, prípadne dohľadáme Vaše zásielky, ktoré od nás putujú k Vám domov. Naši zákazníci vždy dostanú ten najlepší servis a expertné poradenstvo. Môžete nás kontaktovať emailom, telefonicky, prípadne na online chate a sociálnych médiách. 

3. Bezplatné doručenie.

Spolupráca s našimi dopravnými spoločnosťami Vám ponúka rýchle a bezproblémové doručenie priamo ku Vám domov. Ale hlavne je úplne zadarmo v prípade nákupu nad 25€. Ak k Vám tovar dorazí poškodený, naše reklamačné oddelenie okamžite vyrieši Váš problém a náhradný tovar dostanete v omnoho skoršom termíne ako tradičných 30 dní. S nami neprehrávate.  

4. Konfigurátor regálov

Nechce sa Vám prehľadávať každú jednu kategóriu a ceníte si každú minútu Vášho času? V tom prípade vyskúšajte náš prepracovaný konfigurátor kovových regálov, kde nájdete Vás vytúžený regál tak rýchlo, ako je to len možné. S našim konfigurátorom to zvládne každý. 

5. Výhodná cena.

V elektronickom obchode Majster Regál zakúpite policové systémy za tie najnižšie ceny na online trhu. Iba tu nájdete skrutkové alebo bezskrutkové kovové policové regály tej najvyššej kvality a odolnosti za neuveriteľné ceny. Obchod sa oplatí pravidelne sledovať, pretože niektoré akcie sú dych berúce.  Neveríte? Presvedčte sa o tom sami. 

6. Bezkonkurenčný zľavový systém.

Mali ste už možnosť nahliadnuť na náš zľavový systém? Len s nami môžete obdržať vysokú zľavu na celý nákup, ktorú nenájdete v žiadnom inom obchode. Zľavový kód, sezónne zľavy, vernostné body a percentuálne zľavy podľa veľkosti nákupu. Toto všetko čaká len na Vás. 

7. Vernostný program.

Nakupujete na konkrétnych eshopoch viac ako jeden krát? Patríte medzi stálych zákazníkov? Registrujte sa a naplno využívajte náš vernostný program! Pri každom nákupe obdržíte vernostné body, ktoré môžete použiť pri ďalšom nákupe vo forme zľavy v eurách. To sa oplatí. 

8. 5 ročná záruka.

Väčšina obchodov a nie len internetových, ponúka záruku 2 roky na zakúpený tovar. Ale my sme sebavedomí a veríme, že naše regály vydržia ďaleko viac a preto Vám ponúkame záruku až 5 rokov. Stabilita, odolnosť a celková kvalita nás presvedčila o tom, že 5 ročná záruka je v tomto prípade úplne na mieste.  

9. Vyrobené v Europe.

Ponúkame kovové regálové systémy vyrobené priamo v Európe. Každý zákazník zo Slovenska a Česka, kde náš eshop pôsobí, sa môže tešiť z kvalitného produktu európskeho pôvodu. Bezplatná doprava, vynikajúce ceny, odborný servis a domáca výroba. Čo viac treba? 

10. Produktová kvalita.

Spokojnosť a bezpečnosť našich zákazníkov je našou najvyššou prioritou. Preto pri nákupe našich kovových regálov venujeme osobitnú pozornosť najmä týmto dvom faktorom. Naše policové regály sú vyrábané v Európe a sú testované a certifikované spoločnosťou TÜV Rheinland. Životné prostredie je pre nás tiež veľmi dôležité a preto sú naše výrobky nielen vysoko kvalitné a bezpečné, ale aj bez škodlivých látok. Konštrukcia môže byť plne kovová a je možné ju recyklovať. V prípadnej kombinácii s drevom obsahujú regály HDF police, ktoré neobsahujú formaldehyd, vďaka čomu sú biologicky odbúrateľné.

Všetci v tíme Majster Regál veríme v naše schopnosti a kvalitu tovaru a sme presvedčení, že budete s nami spokojní aj Vy. Ak hľadáte kvalitné kovové regály s výhodnou cenou a vynikajúcim zákaznícky servisom viete, že ste na správnom mieste. 

Ak ešte stále hľadáte ten správny regál pre vás, neváhajte prejsť priamo na kategórie regálov do detskej izby, na hračky, alebo taktiež regály na kvety, pneumatiky či dokonca aj regály vhodné do kúpeľnedo špajze. Pre malé a stredné firmy taktiež máme regály určené do predajne či skladu.

0 Komentárov
Predchádzajúce Ako správne ukladať bremená do kovových regálov Ďalej 15 nápadov, ako vytvoriť v garáži poriadok
To Top
ADAPTÍVNY DIZAJN
Viacúčelové regálové systémy
PROFESIONÁLNY PRÍSTUP
Odborný prístup k vašim projektom
RÝCHLE DODANIE
Doprava ZADARMO pri
nákupenad 190 € bez DPH
ZĽAVY A VERNOSTNÝ PROGRAM
Možná zľava až 30%
BEZPEČNÝ NÁKUP
Jednoduché a spoľahlivé
platobné metódy
VYROBENE V EURÓPE
5 ročná záruka na kovové regály