Regály do domácnosti

Kreatívne riešenia s kovovými regálmi

0%

Kreatívne riešenia s kovovými regálmi

Niektorí z nás si nevedia predstaviť využitie kovových policových regálov v domácnosti, v interiéri domov a bytov. Avšak v ponuke obchodu Majster Regál je množstvo produktov, ktoré sú priam stvorené pre účely do domácnosti. Napríklad bezskrutkové kovové regály s T profilom nie sú len skladovacím nástrojom, ale aj dizajnovým doplnkom do akejkoľvek miestnosti v domácnosti. Z dôvodu vyššej ceny T profilov, ktorú definuje vysoká hrúbka ocele, nie je tento produkt určený pre každého. Preto si mnohí z vás upravujú regály iných kategórii tak, aby splnili všetky vaše potreby. V dnešnom článku vám ukážeme, ako zdomácniť skrutkový kovový regál, ktorý je na prvý pohľad čisto industriálny kus nábytku. Prečítajte si a vyskúšajte, ako využiť špagát na efektívne využitie skrutkového kovového regálu v domácnosti. 

 

1- Postavte regál

Predtým, ako začnete vymýšľať DIY procesy je nutné, zakúpiť a skrutkový policový regál postaviť. Opatrne rozbaľte kartónovú krabicu s regálom a pomaly sa do toho môžete  pustiť. Pripomíname, že využívať ochranné rukavice je nutné od začiatku celého procesu montáže. Bezpečnosť je prvoradá! K montáži budete potrebovať kľúč M8. Postupujte presne podľa návodu, aby ste zinkový regál postavili správne a bez akýchkoľvek problémov. Po pár minútach váš nový skrutkový policový regál už stojí. Je čas využiť vašu fantáziu. 

 

2- Nájdite špagát

Chcete regál zdomácniť a pripraviť ho na ochranu stojín a nábytku? Prípadne uzavrieť bočné strany tak, aby vám nič nevypadlo? Nájdite špagát, užšie lanko, prípadne hrubšie nite. Proces je jednoduchý. Uviažte jeden koniec špagátu do horného rohu regálu. Uistite sa, že uzol bude vo vnútornej časti regálu, aby nepokazil estetický zážitok. Pozrite sa na obrázok nižšie. 

Kreatívne riešenia s kovovými regálmi

 

3- Začnite viazať

Je na čase spraviť ďalší pomerne intuitívny krok. Začnite viazať špagát cik-cak medzi stojinami od hora dolu. Môžete utiahnuť špagát tak silno, ako sami uznáte za vhodné. Postupne by sa mala vytvárať stena zo špagátov. Celý proces ukončíte uviazaním uzlu v spodnom rohu regálu. Prvú časť máme hotovú. 

Kreatívne riešenia s kovovými regálmi

 

4- Proces opakujeme

Aby sme mali policový regál symetrický a vizuálne perfektný, proces opakujeme aj na druhej strane regálového systému. Je to hotové! Ak váš regál vyzerá podobne, ako na obrázku nižšie, postupovali ste správne.  

Kreatívne riešenia s kovovými regálmi

Čo na to poviete? Vďaka tomu nápadu môžete do regálu uložiť knihy, kvety a hračky bez obavy, že vám z kovového regálu vypadnú. V tomto sú všetky kovové regály výnimočné. Nie len to, že si viete zvoliť z množstva rozmerov, typov, kvality a záťaže, ale vždy si môžete regál malými úpravami prispôsobiť podľa vašich predstáv. 

 

Kreatívne riešenia s kovovými regálmi

 

Povedzte nám, akým spôsobom ste si naše kovové regály upravili vy. V prípade, že hľadáte iný regál, ako ten, ktorý sme použili v našom blogu, môžete použiť náš nový konfigurátor regálov

Veríme, že náš nový blog vám priniesol nové informácie a bol pre vás užitočný. Nezabudnite nás sledovať na sociálnych médiách facebook, instagram, pinterest alebo linkedin a napíšte nám.

 

Aký druh regálov hľadáte? 

Kovové regály do obývačky            Kovové regály do špajze           Regaly na kvety

   Kovové regály do obývačky                       Kovové regály do špajze                                  Regaly na kvety                  

0 Komentárov
Predchádzajúce Kartónový alebo plastový box? Ďalej Best Sellers 2021
ADAPTÍVNY DIZAJN
Viacúčelové regálové systémy
PROFESIONÁLNY PRÍSTUP
Odborný prístup k vašim projektom
RÝCHLE DODANIE
Doprava ZADARMO pri
nákupenad 190 € bez DPH
ZĽAVY A VERNOSTNÝ PROGRAM
Možná zľava až 30%
BEZPEČNÝ NÁKUP
Jednoduché a spoľahlivé
platobné metódy
VYROBENE V EURÓPE
5 ročná záruka na kovové regály
To Top