DREVENÝMI REGÁLY DECODREVENÝMI REGÁLY DECO

Máte málo miesta a veľa nevyužitých rohov v garáži? Využite vašu garáž naplno pomocou rohových regálov

0%

Vyuzite_naplno_pomocou_rohovych_regalov

Problém prázdnych rohov je večnou výzvou pre majiteľa každého domu. A nezáleží na tom, či je  tento priestor malý alebo veľký a nachádza sa v dome či garáži. Časom vás určite napadne, tieto nevyužité plochy niečím - krásnym a multifunkčným  vyplniť. Ceny za nehnuteľnosti nie sú predsa malé, preto sa oplatí vedieť hospodáriť aj s miestom a priestorom na život. 

My vám ponúkame možnosť, ako veľmi jednoducho a rýchlo využijete celý priestor garáže pomocou našich kovových rohových regálov

S kovovým regálom sa naučíte hospodáriť s každým priestorom

S problémom nedostatočného miesta na život sa stretávame v nejednej domácnosti. Výnimkou však nie sú ani naše dielne alebo garáže, ktoré sa často zaplnia množstvom dôležitých vecí, ktoré však nie sú správne uložené a uskladnené. 

Chyba je v tom, že nevyužívame efektívne skladovacie konštrukcie a zároveň zabúdame aj na rohy, pomocou ktorých je možné každý jeden priestor jednoducho rozšíriť. 

Špeciálny rohový regál vám pomôže rozšíriť rohový priestor na maximum a dokonale vyplniť prázdny rohgaráži, dielni alebo inej miestnosti. S rohovým regálom sa tak naučíte hospodáriť s každým priestorom. Výhody využitia tejto konštrukcie však nie sú len o efektívnom zužitkovaní miesta. 

Kompaktné spojenie 

Využiť roh v miestnosti za pomoci bežných políc a regálov z obchodu je možné tiež. Vždy to však bude o nevyužitom alebo nedostupnom rohu, do ktorého sa pritom zmestí veľmi veľa viac či menej potrebných vecí. 

Rohový regál s RIVET systémom je zložený z dvoch bočných častí, ktoré do pravého uhla spája  jeden pevný a priestranný rohový model s policami. Regál tak získava tú výhodu, že vypĺňa celý priestor a nezaberá pritom veľa miesta. 

Môže byť umiestnený aj v tej najmenšej miestnosti a vytvoriť v nej veľa úložného priestoru. Rohová konštrukcia regálu a jeho dizajn vám tak umožní získať najmenej pol metra ďalšieho priestoru, čo vo vašej preplnenej garáži určite oceníte. 

Multifunkčný a odolný úložný priestor

Nesmierne veľkou výhodou takýchto rohových modelov je aj ich vysoká odolnosť proti mechanickému namáhaniu. Nosná konštrukcia je vyrobená z ľahkého ale pevného kovu, o ktorého finálnu podobu sa stará špeciálna povrchová úprava. Tá dodáva úložnému systému nielen pevnosť, ale aj odolnosť proti mechanickému poškodeniu, vlhkosti aj vode, ktorej je v garáži niekedy viac ako treba. 

Rohový regál sa ale perfektne hodí do interiéru každej miestnosti. Efektívne využitá môže byť vďaka nemu nielen vstupná hala, obývacia izba, spálňa, kuchyňa a detská izba, ale aj dielňa alebo sklad.

Na otvorené rohové police môžete uložiť chemikálie, ťažké bremená, záhradné náradie, obuv alebo ďalšie iné veci, ktoré máte v garáži. HDF alebo drôtená polica a bezskrutkový RIVET systém sa postará o to, aby bolo všetko na svojom miesta a kedykoľvek ste si mohli policu prispôsobiť špecifickému priestoru. Ku všetkým veciam máte prístup a o všetkom prehľad. 

Priestranný odkladací systém do garáže

Plusom rohovej konštrukcie regálu do garáže je schopnosť čo najlepšie využiť rohový priestor od podlahy po strop na ukladanie všetkých vecí. V rohovom regáli môžete úspešne umiestniť nielen sezónne oblečenie a obuv, ale aj ďalšie zariadenia, súčiastky alebo pneumatiky od auta.

Priestrannosť dodáva konštrukcii najmä samotný rohový model, ktorý umožňuje využiť jednotlivé police do hĺbky a každého centimetra, čo nie je pri klasickým skladovacích modeloch až tak možné a roh zostáva prázdny, prípadne býva využitá iba jeho podlahová časť a stena rohu je prázdna. 

Takýto rohový regál na mieru si môžete vybrať s pomocou nášho konfigurátora na regály, čím získate jeden priestranný odkladací systém.

Možnosť zónovania priestoru

Viaceré miestnosti sú dnes otvorené a navzájom prepojené, čím ale prichádzame o súkromie a pohodlie. Výnimkou nie je ani garáž. Klasická skriňa alebo police však tento problém nevyriešia. Pomocou rohového regálu ale môžete aj svoju dielňu alebo garáž zónovať na jednotlivé časti a mať tak vo všetkom poriadok. 

Pomocou ľahkých mobilných regálov môžete urobiť malú prestavbu akéhokoľvek priestoru, pretože jedna časť rohového regálu môže slúžiť zároveň ako priečka, ktorú dnes možno využijete aj pri zariadení vlastnej domácej kancelárie. 

Takýto regál vám potom bude slúžiť ako konštrukcia oddeľujúca niekoľko oblastí miestnosti. Ak si preto chcete vo svojej garáži vytvoriť malý kútik na domáce práce alebo opravy, vyskúšajte naše rohové regály

Špecifický dizajn, ktorý si zamilujete

Vybavenie interiéru, aj toho v garáži, nie je len o funkčnosti a úžitku. Veľmi dôležitý je dnes pre naše pohodlie aj dizajn. My sme na to mysleli tiež, pretože rohový regál decentne vyhladzuje rohy miestnosti a dáva jej neštandardný vzhľad. 

Kovový materiál je svojím špecifickým dizajnom a surovým vzhľadom u ľudí čoraz viac populárny nielen pre jeho odolnosť, dlhodobú životnosť a jednoduchú údržbu, ale aj mimoriadne estetický prvok interiéru

Vďaka týmto a ďalším iným vlastnostiam môže byť aj vaša garáž, kancelária alebo obývacia izba vybavená tým najoriginálnejším nábytkom, ktorý si zamilujete. Stačí sa len presvedčiť a do rohu v garáži tento rohový regál umiestniť. 

Ak ešte stále hľadáte ten správny regál pre vás, neváhajte prejsť priamo na kategórie regálov do detskej izby, na hračky, alebo taktiež regály na kvety, pneumatiky či dokonca aj regály vhodné do kúpeľnedo špajze. Pre malé a stredné firmy taktiež máme regály určené do predajne či skladu.

0 Komentárov
Predchádzajúce Technológia Rivet vs. tradičný bezskrutkový systém Ďalej Ako správne ukladať bremená do kovových regálov
To Top
ADAPTÍVNY DIZAJN
Viacúčelové regálové systémy
PROFESIONÁLNY PRÍSTUP
Odborný prístup k vašim projektom
RÝCHLE DODANIE
Doprava ZADARMO pri
nákupenad 190 € bez DPH
ZĽAVY A VERNOSTNÝ PROGRAM
Možná zľava až 30%
BEZPEČNÝ NÁKUP
Jednoduché a spoľahlivé
platobné metódy
VYROBENE V EURÓPE
5 ročná záruka na kovové regály