0%

Často si myslíme, že väčšina práce sa vykonáva na stanovenom mieste, napríklad v kancelárii alebo dielni. Avšak nie vždy to tak je. Mnoho odborníkov, zvyčajne samostatne zárobkovo činných, vykonáva svoju prácu mimo dielne alebo kancelárie, musia sa presúvať, aby mohli poskytovať svoj servis – služby a vykonávať určenú prácu. Pracovný a odkladací priestor sa nachádza v ich mobilnom zariadení, v dodávke, aute, prípade kamióne. Takýto spôsob práce s cestovaním vykonávajú elektrikári, inštalatéri, murári, inak povedané povolania, ktoré musia pricestovať za Vami za účelom vykonávania pracovnej činnosti.

Dnes chceme tento blog zamerať pracovníkom, ktorých vozidlo, dodávka je ich mobilnou dielňou. Pripravili sme pre Vás niekoľko odporúčaní, ktoré považujeme za veľmi dôležité:

2-dodavka-a-regal- skladove-riesenia-pre-mobilne-prostriedky-blog

Optimalizujte priestor vo vozidle

Riešenie je na prvý pohľad jasné, kovové policové regály pre komerčné dodávky. Pohybujúce sa bremená spôsobujú škrabance, prehĺbeniny a iné poškodenia v interiéri vozidla. Nezaistený náklad pravdepodobne spôsobí, že Vaše vozidlo bude špinavé a taktiež môže byť menej bezpečné. Správne vybavenie vášho vozidla prispeje nielen k tomu, aby bola vaša pracovná dodávka bezpečnejšia, ale taktiež k tomu, aby bolo Vaše podnikanie príjemnejšie a produktívnejšie.

Je veľmi dôležité myslieť na to, čo bude vo vozidle prevážané, aby ste mohli nájsť ideálne skladovacie riešenie. Dôležité faktory sú: frekvencia používania, hmotnosť nákladu, veľkosť a krehkosť. Následne si vyberiete kovový regálový systém, ktorý bude plne vyhovovať Vašim potrebám a eliminuje všetky negatívne faktory pri preprave. Naše celokovové regálové systémy v skrutkovej alebo bezskrutkovej konštrukcii ponúkajú jednoduchú a rýchlu montáž. Rozmerov a variant spomínaných kovových regálov je mnoho a bez akýchkoľvek problémov si vystaviate modul, ktorý bude spĺňať všetky rozmerové požiadavky.

Za zmienku stojí, že naše kovové policové regály sú mimoriadne ľahké a zároveň odolné. Tento aspekt je veľkým pozitívom, pretože prepravovaný náklad je obmedzený zákonom a jeho váhou. Zavedenie ľahkých a moderných regálových systémov do vozidla môže priniesť svojim používateľom značné výhody. Znížením hmotnosti skladovacieho riešenia môžu vodiči prepravovať väčší náklad a tým pádom znížiť počet jázd za jeden deň. Má to pozitívny efekt na manažment a samozrejme na náklady. Policové regály pre väčšie dodávky môžu prispieť k nižšej spotrebe paliva a vďaka nášmu ľahkému kovovému regálu sa to premietne do úspory nákladov.

3-mibilny-sklad- skladove-riesenia-pre-mobilne-prostriedky-blog

Pamätajte na bezpečnosť

Vozidlá s nesprávne umiestneným nákladom môžu byť životu nebezpečné. V zadnej časti každej dodávky môžu byť rôzne predmety, vrátane boxov na náradie a rôznych pracovných nástrojov. Ak si myslíte, že sú bezpečne uložené, pravdepodobne to tak nie je. Aj ten najmenší predmet môže byť v prípade nehody smrteľný.

Vodiči dodávok by si mali byť vedomí možného nebezpečenstva. Zle navrhnuté a rozostavané regálové systémy nevydržia tlak a náraz, ku ktorému dochádza pri havárii. Z policových systémov sa v skutočnosti môžu stať projektily a sečné zbrane. Preto sú naše kovové policové systémy navrhnuté tak, aby boli ukotvené ako na podlahe, tak aj na stene. Odporúčame priskrutkovať hornú tretinu regálu ku stene dodávky. Týmto spôsobom získate väčšiu stabilitu a bezpečnosť pri preprave. Je dôležité použiť záchytný systém na zabránenie pohybu uskladnených predmetov v prípade nehody. Dobrou voľbou sú elastické bezpečnostné pásy alebo laná, ktoré sa dajú ľahko uviazať na okolo regálov. Je dôležité mať na pamäti, že akékoľvek zariadenie, náradie čí nástroj, bez ohľadu na materiál, by sa v prípade nehody a poškodenia nemal opätovne použiť, a týka sa to aj kovových regálov.

 

Profitabilita

Skladové riešenia za pomoci regálových systémov sú z dlhodobého hľadiska efektivity a nákladov šetrnejšie. Náš modulárny skrutkový alebo bezskrutkový celokovový regálový systém sa považuje za všestranné riešenie. Je bezpečné a navrhnuté tak, aby vydržalo dlho až niekoľko desiatok rokov a poskytovalo skvelú návratnosť investícií. Okrem toho sa dá ľahko prenášať medzi vozidlami. Preto pri výmene vozidiel môžete naše regály opätovne využívať bez straty akýchkoľvek nákladov.

Kovové regály sú úsporné aj voči samotnému priestoru dodávky. Systémy sú navrhnuté tak, aby zaberali čo najmenej miesta, čo Vám umožní vyťažiť z interiéru vozidla absolútne maximum.

Od bezpečnostných skriniek, elektrické náradie až po skrinky na náhradné diely. Kovové policové systémy môžu zahŕňať širokú škálu funkcií. Ponúkajú životnosť, všestrannosť a dajú sa prenášať medzi vozidlami. Z hľadiska ďalšieho predaja vozidla, zvyšujú jeho hodnotu predaja a to v prípade, že kovové regálové systémy ostávajú jeho súčasťou

1-skrutkovy-regal- skladove-riesenia-pre-mobilne-prostriedky-blog

Okrem všetkého spomenutého, ponúkajú vyššiu prevádzkovú efektívnosť. lepšia organizácia na v interiéri vozidla prispieva k efektívnejším pracovným postupom a nakoniec vytvára ideálny a profesionálny imidž pre každú spoločnosť v očiach zákazníkov.

Sme radi, že ste sa dostali až na posledné riadky nášho blogu. Dúfame, že naše odporúčania Vám boli užitočné. Chcete vedieť viac o novinkách zo sveta policových kovových regálov? Sledujte nás na Facebooku, Instagrame a Linkedine.

Ak sa ešte stále neviete rozhodnúť, ktorý regál je ten správny pre vás a vašu pivnicu, garáž či hračky, alebo detskú izbu, vysúšajte náš konfigurátor na regály, ktorý vám s výberom regálu pomôže.