0%

Drahí čitatelia a zákazníci. Denne nám dokazujete, že naše regály majú svoju kvalitu a vďaka Vám sa môžeme stále posúvať ďalej. Naše regálové systémy sa stali obľúbeným tovarom na internetovom prostredí a stále sa snažíme vyhovieť požiadavkám všetkých zákazníkov. Máme najširšiu ponuku regálových systémov na internetovom obchode a ako je zvykom, niektoré z nich sa tešia väčšej obľube a predajnosti. V tomto blogu sa pozrieme na konkrétne kovové regálové systémy, ktorým ste prejavili najväčšiu dôveru. Predstavíme Vám TOP 5 najobľúbenejších regálových systémov podľa Vás zákazníkov. Dozviete sa o ich výhodách, nevýhodách, dôvodoch úspechu a prečo sú pre zákazníkov tak výhodné.

blog-majster-regal-top-5-najoblubenejsich-regalov

Vytvorili sme pre Vás zoznam kovových regálov, ktoré ste za posledný rok kupovali najviac, na ktoré boli pozitívne ohlasy na fórach a katalógoch. Predalo sa mnoho kovových regálov, od tých najmenších až po tie najväčšie, od skrutkových až po zasúvacie regály z kategórie Professional. Ktoré kovové regály boli tie najobľúbenejšie?

5. PROFESSIONAL · Bezskrutkový kovový regál s drevotrieskou 200x180x45 cm · 600 kg

Robustný, silný, pevný a mohutný regálový systém. Aj takéto prívlastky majú produkty z kategórie PROFESSIONAL. Na piatej pozícii skončil regál rozmeru 200x180x45 cm s piatimi policami. Pýtate sa prečo, tento pomerne veľký a cenovo náročnejší regál, skončil tak vysoko v našom rebríčku? Má nekompromisnú nosnosť na jednu policu. Až 600 kg. V našom prípade môžete na jeden regál naložiť až 3000 kg - 3 tony. Slušná porcia, čo poviete? Regál je vynikajúcim riešením pre sklady, priemyselné parky, garáže a dielne. Je naozaj robustný a jeho komponenty sú vyrábané z hrubšej ocele ako zbytok regálov v našej ponuke. Napriek svojej veľkosti sa naopak dokáže postaviť veľmi ľahko, keďže je to skladaný zasúvací regálový systém. Rukavice, gumené kladivo, silné ruky a regál je hotový. Vynikajúca voľba za jednoznačnú kvalitu.

4. Bezskrutkový kovový regál s drevotrieskou 220x150x45cm · 400 kg

Bezskrutkové kovové regály s drevotrieskou sa v našom rebríčku budú opakovať najviac. Sú veľmi populárne a patria k tomu najlepšiemu a najvýhodnejšiemu, čo máme a ponúkame. Štvrtý najobľúbenejší regál má rozmer 220x150x45 cm a 5 políc. Jeho prevedenie je v modrej farbe, čo je veľkým lákadlom pre tých, ktorým samotný zinok príliš „nevonia“. Kombinácia drevotriesky a ocele zabezpečuje nosnosť 400 kg na policu. Je cenovo výhodný a dostupný. Patrí medzi najväčšie regály z tejto kategórie. Je vhodný do garáže, pivnice, špajze a dielne. Jeho stavba je taktiež veľmi jednoduchá a vystužená dvoma výstuhami na každú policu. AK chcete veľký, pevný a dostupný regál? Práve ste ho našli.

3. Skrutkový kovový regál 200x100x50 · 100 kg

Hľadáte kvalitný celokovový regál za nízku cenu? Príde Vám pomer kvalita-cena nereálny? Regály z kategórie „skrutkové“ sú ideálna cenová voľba pre akéhokoľvek zákazníka. Najviac obľúbený regál z tejto kategórie je vo veľkosti 200x100x50 cm a s prijateľnou záťažou 100 kg na policu. Celkom prekvapivo ste si zvolili 4 policovú stavbu. Regál je kompletne zinkový. Je chránený pred vonkajšími vplyvmi a pred koróziou. A kde je možné tento regál využiť? V malých skladových priestoroch, obchodoch, kanceláriách, špajzách, pivniciach, kúpeľniach a domácnostiach. Je prispôsobivý a jeho stavba je založená na spájaní komponentov pomocou skrutiek. Za málo peňazí, veľa muziky.

2. Bezskrutkový kovový regál s drevotrieskou 180x120x45cm · 250 kg

Takzvaná zlatá stredná cesta. Chcete regál, ktorý nie je príliš veľký a nezaberá príliš miesta? Chcete kovový regál, ktorý bude mať dostatok uložného priestoru? Vo vyhotovení, ktoré neurazí? Bezskrutkový kovový regál s drevotrieskou 180x120x45 v modrej farbe spĺňa všetko, čo potrebujete. S piatimi policami sa stal nadmerne populárny medzi všetkými zákazníkmi. Jeho stavba a modrá farba je navyše pekným spestrením. Za celkom priaznivú cenu dostanete nadpriemerný regál so zaťažením 250 kg na jednu policu. Regál je vynikajúcim doplnkom do skladov, domácnosti, pivníc, a garáží. Na druhom mieste ja zaslúžene, čo myslíte?

1. Bezskrutkový kovový regál s drevotrieskou 180x90x45cm · 200 kg

Absolútnou jednotkou sa stal produkt, ktorý v recenziách a v predajnosti dosiahol vrchol. Jeden z najlacnejších produktov vysokej kvality je bezskrutkový kovový regál v najštandardnejšom rozmere: 180x90x45 cm. Má 5 drevotrieskových políc a povrchová úprava ocele je zo zinku. Regál udrží 200 kg na policu pri rovnomernom rozložení. Je cenovo veľmi atraktívny a tým sa stal jednotkou v našom rebríčku. Dá sa využiť takmer všade. Domácnosť, sklad, garáž, pivnica, špajza, dielňa. Jeho stavba je jednoduchá a hotová do pár minút. Jednotlivé komponenty sa do seba zasúvajú a s gumeným kladivom a s ochrannými rukavicami sa nemáte čoho báť. Je to regál, ktorý splní základné potreby skladovania a uloženia predmetov. Jednoznačný výber, ak neviete, aký regál potrebujete.

Naše regály sa postupne stali obľúbeným tovarom v internetovom prostredí. Kovové regály z každej kategórie, ktorú ponúkame, sú vysokej kvality a snažíme sa, aby boli pre Vás zákazníkov vždy dostupné. Vaša spokojnosť je pre nás prvoradá. Tešíme sa na Vás pri ďalšom blogu. Váš Majster Regál.