DREVENÝMI REGÁLY DECODREVENÝMI REGÁLY DECO
Regály do domácnosti

Kovové regály do domácnosti: industriálny štýl dominuje

0%

Priemyselný vzhľad v domácnosti s kovovými regálmi

V prípade kovových policových regálov je ich použiteľnosť priamo spojená z ich formou, t.j. dizajnom, ktorý priamo vytvárajú. Na rozdiel od iných a tradičných typov nábytku, regálové systémy neboli súčasťou zaužívaného mainstreamového dizajnu a štýlu. Ale to sa našťastie zmenilo. Policové kovové regály podľahli dopytu po užitočnom a esteticky pôsobivom nábytku a viac už nie sú škaredým káčatkom celkového dekoru.

Kovové regálové systémy konečne žiaria svojim vlastným svetlom a ponúkajú Vám množstvo typov pre konkrétne priestory, nové rady produktov, ktoré sa neustále vylepšujú, nové dizajnérske prvky a kreatívne možnosti a rôzne možnosti povrchovej úpravy pričom si môžete vybrať zo širokej palety farieb vhodných do Vášho interiéru.  

Aby sa predišlo dojmu, že miesto užitočného nábytku máte doma obchod s potravinami alebo sklad náhradných dielov, je potrebné obnoviť dôstojnosť regálu a postaviť ho na rovnakú úroveň ako ostatný nábytok, ktorému sa doteraz venovala väčšia pozornosť. Ak sa rozhodnete pre tento krok a dáte kovovým regálom dostatočný priestor vyniknúť, objavíte krasy nového, moderného a trendového industriálneho štýlu. 

Industriálny štýl vyžaruje mechanický a chladný dojem, ale pri správnej manipulácii a výbere ideálneho regálu ponecháva priestor pre teplo a príjemný pocit. Policové regály v modernom priemyselnom štýle pôsobia staticky, pevno, spoľahlivo a najmä bezpečne. Nové technológie taktiež bránia akémukoľvek úrazu napr. porezaním sa. Po naložení bežných vecí v domácnosti pôsobia príjemným útulným dojmom. 

V obchode Majster Regál Vám ponúkame obrovský výber regálových systémov , ktoré by sa perfektne hodili do miestností, ktorým chcete dodať závan moderného, priemyselného dizajnu. Tie najlepšie produkty do takéhoto priestoru sú z určitosťou regály rady RIVET s HDF policami. Kombinujú kov s drevom a patria medzi tie najlepšie regálové systémy vôbec.  

Bez najmenších pochýb môžeme povedať, že drevo a oceľ sú kombináciou, ktorá definuje samotný industriálny štýl a vo Vašom domove zohrá obrovskú úlohu pre doladenie celkového dizajnu Vášho priestoru. Naše kovové regály Vám umožnia vytvárať pohodlnú atmosféru a budú veľmi praktické z dôvodu veľkej plochy odkladacieho priestoru. 

Je to nábytok s jednoduchým dizajnom, ktorý je zároveň všestranný. Týmto spôsobom môžeme policové regály kombinovať s inými kúskami nábytku rôzneho štýlu, aby sme dosiahli harmonickú a vyváženú kombináciu v prostredí nášho domova. Rovné a hladké horizontálne police dokonale zapadajú do tohto typu nábytku a otvárajú širokú škálu kombinácií s inými tvarmi a farbami.

Farba, ktorá dokonale ladí s akýmkoľvek prvkom v priestore je antracitová šedá, ktorá sa pod určitým uhlom mení na čiernu. Ak si zvolíte zinkovú povrchovú úpravu, môžete rátať s odolnosťou voči korózii, avšak je vhodná skôr do priemyselne zariadenej miestnosti. Rada produktov Rivet ponúka obe možnosti, aby si každý zákazník mohol vybrať podľa vlastnej potreby. 

Garage 45, bezskrutkový RIVET systém s HDF policou,180x120x45cm

 

Na záver by sme Vám radi povedali o dreve v kovových regálových systémoch. Sme si vedomí, že najobľúbenejšie je všeobecne prírodné tmavé drevo. Používame však drevovláknité dosky  HDF. Prečo? Veríme, že je to najuniverzálnejšia možnosť pre naše produkty. HDF police sa dajú jednoducho nalakovať a natrieť farbou, aby ste ich mohli prispôsobiť zvyšku nábytku v obývacej izbe. Skúsenosti nás naučili, že kombinácia drevín rôznych tónov môže viesť k zlyhaniu dekorácie, ktorá by mala byť absolútne harmonická a dokonalá. Z tohto dôvodu sa ponúkať police neutrálne farby dreva. 

Radi vám pomôžeme pri výbere dekorácie pre váš domov a dúfame, že tento jednoduchý blog bol pre Vás užitočný. Stále Vás nepresvedčil náš populárny rad regálov Rivet? Neváhajte a vyskúšajte jeden z týchto regálov:

RIVET STABIL:

Zinok: https://www.majster-regal.sk/bezskrutkovy-rivet-system-s-hdf-policou-180x90x45cm-5-polic-300kg-napolicu-zinok.html 

Antracitová sivá: https://www.majster-regal.sk/bezskrutkovy-rivet-kovovy-regal-s-hdf-policami-180x75x35cm-5-polic-150-kg-na-policu-sivy.html 

Ešte stále váhate nad výberom toho správneho regálu pre vás? Vyskúšajte náš konfigurátor na regály, alebo si vyberte jednu z kategórií regálov ktoré máme v našej ponuke. Jedny z najobľúbenejších sú regály do garáže, vhodné aj na pneumatiky, či regály určené do pivnice, do detskej izby, na kvety alebo hračky. Taktiež nezabudnite, že máme aj skvelé regály do dielne, špajze, či skladu.

0 Komentárov
Predchádzajúce 15 nápadov, ako vytvoriť v garáži poriadok Ďalej Kreatívne riešenie na ukladanie vecí a hračiek v detskej izbe
To Top
ADAPTÍVNY DIZAJN
Viacúčelové regálové systémy
PROFESIONÁLNY PRÍSTUP
Odborný prístup k vašim projektom
RÝCHLE DODANIE
Doprava ZADARMO pri
nákupenad 190 € bez DPH
ZĽAVY A VERNOSTNÝ PROGRAM
Možná zľava až 30%
BEZPEČNÝ NÁKUP
Jednoduché a spoľahlivé
platobné metódy
VYROBENE V EURÓPE
5 ročná záruka na kovové regály