0%

Rok 2020 sa blíži ku svojmu koncu a my dúfame, že začne krajšie obdobie plné nádeje a radosti. Ešte raz sa vám chceme za tím e-shopu Majster Regál poďakovať. Ďakujeme Vám, že ste si vybrali naše produkty pre ukladanie všetkých Vašich predmetov, spomienok, koníčkov a projektov. Veríme, že vy – naši zákazníci, ktorí ste osobne vyskúšali naše produkty, ste boli spokojní a pri rozhodovaní o kúpe jedného regálových systémov zvolíte opäť nás. Preto sme pripravili rebríček našich najpredávanejších produktov za posledný rok. Viac sa dočítate v nasledujúcich riadkoch tohto blogu.

Rok 2020 sa chýli ku koncu, a preto sme sa v Majster Regál rozhodli urobiť rebríček najpredávanejších kovových policových regálov za posledných 12 mesiacov. Naše produkty veľmi dobre poznáme, ale čo sa týka ich charakteristiky a odlišností, ste to Vy, naši zákazníci, ktorí ich pravidelne skúšajú a testujú. Ukazujete nám naše najväčšie nedostatky, ale aj všetky pozitívne aspekty našich regálov, servisu a tiež dizajnu web stránky. Vyberáte, hodnotíte a odporúčate naše policové regály a z tohto dôvodu veríme, že ste našim najdôveryhodnejším zrkadlom a komunikačným nástrojom.

Týmto spôsobom Vám dnes prinášame zoznam najpredávanejších produktov s jediným cieľom - uľahčiť budúcim zákazníkom rozhodnutie o budúcej kúpe.

 

TOP 4:

4/ Začneme od štvrtého najpredávanejšieho produktu, ktorý Vás zákazníkov očaril kvalitou, cenou a modularitou: Skrutkový celokovový regál.

Skrutkové kovové regály nepochybne vynikajú svojou jednoduchosťou. Jedná sa o 100% kovovú konštrukciu, ktorá udrží zaťaženie od 80 - 100 kg na jednu policu, v závislosti od zvoleného modelu a rovnomerného rozloženia. Jeho montáž pomocou skrutiek je jednoduchá a rýchla, navyše sú police výškovo nastaviteľné podľa potrieb užívateľa. Tento výrobok má dekoratívnu povrchovú úpravu, ktorá sa ľahko čistí, a je ponúkaný v prevedení pozinkovaný alebo lakovaný v pastelových farbách . Dá sa povedať, že je ideálny na upratovanie a skladovanie všetkých druhov predmetov v domácnosti, špajzy, dielni, v obchode, kancelárii a v menšom sklade. Stále nie ste presvedčení? Tu je odkaz na produkt:

1-skrutkove-kovove-regaly-2020-bestseller

1-skrutkove-kovove-regaly-2020-bestseller

3/ Na treťom mieste, je celokovový regál RIVET so drôtenou policou, ktorý všetci z nášho tímu naozaj milujeme.

Jedná sa o policový celokovový regál s vysokou stabilitou a zaťažením na jednu policu 300-400 kg v závislosti od konkrétneho typu a rozmeru regálu. Vyniká dvoma výraznými vlastnosťami: má veľmi jednoduchú montáž bez skrutiek pomocou novej technológie kotvenia pomocou nitov (Rivet Technology System); na druhej strane je vyrobený kompletne z kovu a verzia v zinkovej povrchovej úprave je vysoko odolná voči korózii. Tým pádom je odolný voči vlhkosti, čo z neho robí kovový regál vysokej kvality. Je vhodný na vonkajšie použitie v exteriéri, pretože preukázateľne odoláva extrémnym poveternostným podmienkam. Dôrazne ho odporúčame na skladovanie sudov a nápojov v pohostinských podnikoch. Je tiež veľmi vhodný na skladovanie chemických alebo olejových výrobkov v priemyselnom prostredí. Jeho konštrukcia umožňuje rozloženie na dva pracovné stoly, čo je vynikajúce riešenie pre dielne.Drôtený Rivet systém je jeden z našich najobľúbenejších skladovacích systémov a medzi zákazníkmi je to jeden z najčastejších výberov spomedzi všetkých regálových systémov. Viac sa dozviete tu:

2-bezskrutkovy-kovove-regaly-rivet-system-s-drotenou-policou-2020-bestseller

2-bezskrutkovy-kovove-regaly-rivet-system-s-drotenou-policou-2020-bestseller

2/ Druhé miesto, patrí veľmi populárnemu produktu RIVET s HDF policou. Ideálny kovový regálový systém do garáže. Produkt sa stal veľkým hitom hneď ako sme ho pred dvoma rokmi uviedli na trh. Kombinácia stability, kvality a konštrukcie bola zákazníkom nadmieru sympatická a preto sa tento produkt dostal na tie najvyššie priečky predaja aj v roku 2020.

Podobne, ako predchádzajúci produkt, ide o policový kovový regál s vysokou nosnosťou, ktorá unesie až 400 kg na policu. Má jednoduchú bezskrutkovú montáž ktorú zvládnete za niekoľko minút za pomoci Rivet technológie. Skladá sa z kovovej konštrukcie a 5 mm hrubých drevených HDF políc (drevovláknité dosky s vysokou hustotou), ktoré sú odolnejšie voči vlhkosti, majú jednoduchú údržbu a veľmi ľahko sa dajú čistiť. Rivet regálový systém je ideálny na ukladanie a organizovanie všetkých druhov predmetov v suterénoch, garážach, drevárskych dielňach, skladoch, pracovniach, priemysloch a iných podnikoch. Regál je možné rozložiť na dva pracovné stoly. Výhoda týchto kovových regálových systémov je možnosť kombinácie s rohovým kovovým regálom, ktorý patrí medzi naše najnovšie a najzaujímavejšie produkty. Spoločne tvoria Corner Pack, ktorý tvorí rohový regál a 2 bezskrutkové kovové regály Rivet s HDF policou za výhodnú cenu. Týmto spôsobom Vaša garáž nestratí ani centimeter svojho priestoru. Neváhajte sa pozrieť na tento populárny produkt, kliknite na odkaz:

Samotný regálový systém:

3-bezskrutkovy-kovovy-regal-rivet-s-drevenou-hdf-policou-2020-bestseller

3-bezskrutkovy-kovovy-regal-rivet-s-drevenou-hdf-policou-2020-bestseller

Corner Pack:

4-corner-pack-bezskrutkovy-rivet-system-s-hdf-policou-antracitova-farba-zlozeny-2020-bestseller

4-corner-pack-bezskrutkovy-rivet-system-s-hdf-policou-antracitova-farba-zlozeny-2020-bestseller

1/ Na prvom mieste, za rok 2020 sa umiestnil jeden z najtradičnejších produktov strednej triedy -bezskrutkový kovový regál s HDF policou. Je to nepopierateľne najpredávanejší produkt nie len na našom e-shope, ale v celom online priestore a tradičnom obchode. Pýtate sa prečo práve tento, na pohľad obyčajný produkt, je na čele predaja?

Je to starší brat bezskrutkového Rivet systému, ktorý sa umiestnil na druhom mieste. Je to bezskrutkový systém, ktorý využíva pre uchytenie komponentu jednoduchý výsek v tvare motýľa. Má kovovú konštrukciu a drevenú HDF policu hrúbky 5 mm. Dokáže uniesť až 400 kg na jednu policu v závislosti od konkrétneho produktu. Taktiež sa môže rozložiť na dva pracovné stoly. Má modrú lakovanú alebo zinkovú povrchovú úpravu, ktorá je odolná voči korózii. Police môžete postaviť do akejkoľvek výšky regálu, avšak prvá polica od spodku musí byť v maximálnej výške 20 cm od zeme. Policový systém je vhodný do skladu, garáže, pivnice, dielne a fabriky. Je to ideálny pomer ceny a kvality. Ak objednáte bezskrutkový kovový regál s HDF policou, zaručene budete spokojný. Spĺňa všetky požiadavku pre strednú triedu regálových systémov. Ak chcete vedieť viac o najpredávanejšom regály na našom e-shope, kliknite sem:

5-bezskrutkovy-kovovy-regal-s-hdf-policou-modra-farba-2020-bestseller

5-bezskrutkovy-kovovy-regal-s-hdf-policou-modra-farba-2020-bestseller

Ak hľadáte regály pre konkrétne miesto vo vašej domácnosti, pivnici, garáži, špajzi, dielni alebo na pneumatiky či na topánky, neváhajte použiť náš konfigurátor na regály.

V mene členov internetového obchodu Majster Regál dúfame, že bol pre Vás tento blog zaujímavý a najmä nápomocný. V prípade, že máte záujem o niektorý zo spomínaných kovových regálov neváhajte a navštívte náš e-shop, prípadne kontaktujte náš zákaznícky servis. Prajeme Vám do nového roku len to najlepšie a hlavne, nech Vám zdravie a naše regály dobre slúžia.