0%

Hračky nie sú pre deti len zábava. Väčšina z nich im poskytuje aspoň nejakú príležitosť sa niečo naučiť. Tie najlepšie zapájajú zmysly dieťaťa, podnecujú jeho fantáziu a povzbudzujú ho k interakcii s ostatnými.

 

Hračky podporujú u detí fyzickú aktivitu precvičovaním jemnej a hrubej motoriky. Zvyšujú ich tvorivosť a pomáhajú im vyjadrovať svoje emócie. Hračky učia deti aj sociálnym zručnostiam a umožňujú im porozumieť spoločnosti, v ktorej žijú. Podporujú kognitívny vývoj detí tým, že stimulujú ich sústredenie a pamäťové schopnosti a vytvárajú im ideálne podmienky pre kreatívne riešenie problémov, čo je kľúčové pre ich budúcu autonómiu. Pre podporu a dokonalý rozvoj všetkých týchto schopností, ako aj potešenie a zábavu, preto najmenších zásobujeme širokým sortimentom tých najkrajších hračiek. A teraz s príchodom Vianoc – najkrajších sviatkov v roku, to platí dvojnásobne.

Ako rodič ale určite viete, že organizácia hračiek a vytvorenie poriadku v detskej izbe je neustály boj. S radami a multifunkčnými regálmi od Majster Regál sa vám ale podarí nad neporiadkom v hračkách zvíťaziť hravo.

 

Správna organizácia hračiek je riešenie všetkých problémov

Blížia sa Vianoce. Čas pokoja a harmónie. Obdobie, kedy chceme svojim najbližším urobiť radosť. Množstvo hračiek od Ježiška preto zaplní nejednu detskú izbu, čo znamená, že deti budú potrebovať veľa priestoru na to, aby si množstvo darčekov mali kam uložiť. Nechať ale veci len tak pohodené na zemi nie je predsa riešenie.

Neporiadok sa rovná stresu, preto môže byť dôvodom na vznik mnohých nepríjemných situácií. Žiť v neporiadku a neorganizovanom priestore vždy zdôrazňuje prítomnosť určitých psychologických deformácií. Pokiaľ teda chcete urobiť svoj a život vašich detí príjemnejším a harmonickejším, mali by ste s týmito vecami zaobchádzať a pracovať správne. A práve moderné regály na hračky by vám v tomto smere mohli veľmi dobre pomôcť.

 

Regály do detskej izby vám aj deťom s vytvorením poriadku pomôžu

Udržiavanie hračiek pod kontrolou je viac než len nová súprava odkladacích košov. Musíte pravidelne upratovať, zaviesť dobrý organizačný systém, spravovať prichádzajúce hračky a motivovať deti k tomu, aby udržiavali v izbe neustále poriadok. Čo všetko k dosiahnutiu týchto cieľov potrebujete? Jednoduché regály do detskej izby, ktoré sa o poriadok a organizáciu priestoru postarajú veľmi jednoducho. Ide o systém kovových regálov, ktoré sa vďaka pevnej konštrukcií a skrutkovému systému jednoducho montujú, sú pevné a odolné. Ich využitie a obľúbenosť v dnešných domácnostiach zaisťuje otvorený systém špeciálnych políc, ktorých špecifická nosnosť umožňuje uloženie veľkého množstva hračiek, kníh a iných dôležitých doplnkov pre hru a zábavu na jednom mieste.

1-professional-regaly-na-vianoce-pred

Funkčný nábytok na hračky je základ

Krása a dokonalý dizajn sú pre naše pohodlie v interiéri dôležité. U detí je ale tento charakter doplnkov druhoradý. Dôležitejšia je funkčnosť a jednoduchá mobilita. Funkčný nábytok je preto do detskej izby skvelým a najlepším riešením. Jeho racionálnym umiestnením v priestore sa zbavíte zbytočných otázok, ako a kam veci uložiť. Deti si navyše od ranného detstva vytvárajú na určité veci návyk, preto, ak im k tomu vytvoríte tie najlepšie podmienky, výsledok nenechá na seba dlho čakať.

Všetko, čo k tomu potrebujete, sú moderné a multifunkčné regály do pivnice i do domácnosti. Kompetentne vybrané regály do detskej izby alebo akéhokoľvek iného priestoru v dome či byte vám umožnia miestnosť rozdeliť na zóny a urobiť ju pohodlnou a útulnou. Kovové regály s otvorenými policami sú všestranným kusom nábytku, ktorí umožní deťom umiestniť hračky, knihy alebo oblečenie na správne miesto.

2-professional-regaly-na-vianoce-po

Prispôsobí sa priestoru aj potrebám

Policové časti sú dostatočne priestranné a samotná konštrukcia je pevná a spoľahlivá, čo je v detskej izbe dôležité nielen pre vytvorenie pohodlia, ale aj bezpečnosti. Kovové regály neobsahujú žiadne dvere a zásuvky, vďaka čomu je dizajn skutočne vzdušný a vizuálne tak zväčšuje priestor. Prispôsobiť preto priestor detskej izby potrebám dieťaťa nebude s takýmito regálmi najmenší problém. Výhodou otvorených políc bezskrutkového regálu, ktorý zmontujete podľa návodu veľmi rýchlo a možno aj spoločne s deťmi je, že do nich môžete umiestniť aj špeciálne úložné boxy alebo zásuvky. No a najdôležitejšie je to, že všetky veci v regáloch budú deťom vždy dostupné.

Kovové regály sú navyše ohľaduplné k životnému prostrediu, pretože ide o recyklovateľný odpad. Vďaka špeciálnej povrchovej úprave vám však vydrží a bude slúžiť veľmi dlho. Spoľahlivosť konštrukcie nie je ale jediná dobrá vlastnosť regálov. Oceníte aj jeho súlad s parametrami miestnosti a osobnými preferenciami, pretože si ho môžete s pomocou konfigurátora vybrať presne podľa seba. Detská izba je pre naše deti veľmi dôležitým priestorom. Aby sa ale v ňom cítili príjemne a mali na detstvo len dobré spomienky, je veľmi dôležité zariadiť izbu nielen funkčným, ale aj krásnym a kvalitným nábytkom.

S ľahkým a nenáročným dizajnom kovových regálov a políc od Majster Regál bude navodenie tejto atmosféry veľmi jednoduché a rýchle. Tak nestrácajte čas a vybavte si aj z ponuky regálov určených na topánky, do garáže, do dielne či dokonca na kvety či na pneumatiky.