0%

Mesiac apríl je vhodný a určený najmä na jarné upratovanie. Je ideálny čas na triedenie, alebo organizovanie oblečenia, kníh a skladovaných predmetov v garáži, pivnici a zvyšku domácnosti. Kovové policové regály sú nevyhnutnou pomôckou pri jarnom upratovaní a čistení a navyše vyzerajú veľmi dobre a moderne! Chceli by sme vám dať niekoľko rád na jarné upratovanie a ukázať vám, ako môžete použiť regálové systémy na organizáciu priestoru a udržiavanie poriadku!


dekoracia-a-servis-7-tipov

Trieďte, vytvárajte voľný priestor a sklad 

Dobrá organizácia a poriadok  v rámci štyroch stien nielen šetrí čas, ale taktiež vytvára príjemné pocity a pohodu. Udržiavanie poriadku, najmä začiatky vytvárania poriadku sú často výzvou, ale konečný efekt stojí za to. Ušetrený čas, ktorý týmto spôsobom získate vám poskytne mnoho hodín obľúbených aktivít a prežívania pekných vecí v živote. 

Ako prvé je dôležité začať čistiť a upratovať rohy a kraje miestnosti. Následne je dôležité triediť všetko, čo nájdete. To, čo už nepotrebujete, môžete okamžite zlikvidovať. Riaďte sa zásadou: „zbavím sa všetkého, čo som dlho nepoužil“. Vždy by ste sa mali radiť podľa toho, čo chcete skladovať, či to chcete skladovať spoločne , alebo oddelene a kde to presne uložíte. Náradie, záhradnícke pomôcky, nástroje, pneumatiky, objemné škatule a materiál, prípadne mnoho vecí uložených v policových kovových regáloch, ako sú knihy, noviny a rôzne dokumenty. Je dôležité triediť všetko, pomáhať si kovovými regálmi a rôznymi priestormi, ako je napríklad povala na dome, pivnica, menšie sklady, kde môžete uložiť všetko menej potrebné. Následne, ak máte všetko dobre roztriedené a naplánované, môžete tiež premýšľať o tom, či regály ponúkajú dostatok miesta. Ak potrebujete robustné kovové paletové regály, môžete smelo navštíviť nás internetový obchod. Ponúkame obrovský výber kovových regálových systémov, rôznej výšky, šírky a hĺbky, ktoré ponúkajú dostatočný priestor na akékoľvek použitie. 

1. Hudba počas upratovania 

Počúvanie hudby počas upratovania je diskutabilná záležitosť. Niekto je viac koncentrovaný pri počúvaní, niekto zas naopak. Odborníci však tvrdia, že zapnutá muzika pri upratovaní má iba a len pozitívny efekt a pomáha nám s upratovaním ďaleko viac, ako si myslíme, pretože zvyšuje náš rytmus. Takže, čo si dnes pustíme?

hudba-jarne-upratovanie

2.Škatule a kartóny pre menšie súčiastky 

Pre menšie veci a rôzne drobné súčiastky sú vhodné aj škatule, koše a kartóny, ktoré pomáhajú udržiavať poriadok a značne nám pomáhajú pri upratovaní, pretože sú často zakryté a nečistoty a prach sa dnu nedostávajú tak ľahko. A ako bonus sa zo škatúľ málo čo stratí. 

skatule-kartony-pri-upratovani-na-regal

3. Prachovka, obrúsky, utierky a vysávač 

Pri čistení skladových regálov by ste mali pracovať metódou zhora nadol, aby nečistoty nespadli na už vyčistenú policu. V prvom rade je potrebné policové regály očistiť od prachu. Najlepším spôsobom, ako to dosiahnuť, je jednoduchá prachovka, alebo ručný vysávač, ktorý dokáže vsať aj tie najmenšie nečistoty. Na zachytenie prachu sú vhodné aj utierky a suché obrúsky, vďaka ich antistatickým vlastnostiam. 


handry-utierky-vysavac-blog-majster-regal

4.Správne vybavenie a vlhké utierky

Jarné upratovanie zahŕňa aj utieranie skríň a zásuviek. Vhodným nástrojom sú vlhké handry a utierky. Ak však chcete byť ohľaduplný k životnému prostrediu a používať staré dobré vlhké utierky a handry, mali by ste venovať väčšiu pozornosť materiálu drevených skriniek, políc a zásuviek, ktorý môže byť ľahko poškodený. Naopak, kovové regály sú mimoriadne odolné voči vlhkosti, dajú sa bez problémov vyčistiť a nemusíte sa obávať, že vlhkosť môže regály zničiť. Majú mnoho plusov oproti drevenému nábytku. Kovové regálové systémy majú obrovskú výhodu a t.j. ponúkanú záťaž, ktorá je nesmierne vysoká. Kovové regálové systémy nie sú náchylné na teplotné rozdiely a sú zvlášť vhodné pre pivnice a garáže s ťažšími podmienkami.


4-vlhke-utierky-na-regaly

5. Oddych 

Nezabudnite na patričný oddych. Je dobré, že ste správne motivovaný, ale únava Vám motiváciu môže ľahko prekaziť. Sadnite si a rozhliadnite sa čo všetko ste už urobili a upratali. A kávička padne vhod takmer vždy.5-odpocinok-relax-blog-majster-regal

6. Všestranné citróny 

Šťava z citróna nie je vhodná iba na pitie, pečenie, varenie a pod. Vedeli ste, že mikrovlnnú rúru a doplnky môžete vyčistiť aj citrónom? Vložte do mikrovlnnej rúry pohár s vodou a citrónovou šťavou a zapnite ju na 5 minút. Potom už len stačí utrieť vnútro mikrovlnnej rúry obyčajnou handrou a zázrak je na svete. 

Na vyčistenie vane, alebo sprchového kúta použitie sódu bikarbónu a citrónovú šťavu. Zmesou potrite požadovanú plochu a po pár minútach opláchnite teplou vodou. 

6-citrony-na-cistenie-regalov

7. Vytvorte nový skladovací priestor 

Akonáhle ste roztriedili, vyčistili a umiestnili všetko potrebné, vzniká vám opäť viac miesta. Je to ten najvhodnejší čas premýšľať o ďalších riešeniach skladovania. Existuje niekoľko možností na zváženie. Kovový policový regál do domácnosti musí často spĺňať rôzne požiadavky. V niektorých prípadoch slúži na to, aby vyzerala moderne a dotváral atmosféru. Kovové regály nemajú kvalitnú len funkčnú stránku, ale mix materiálov, rozmerov, farieb a konštrukcie, aké používa eshop Majster Regál, vytvára nadčasové estetické prvky elegantného a štýlového dizajnu. Na druhej strane by regál mal byť najmä praktický a nápomocný pri vytváraní poriadku.

7-vytvorte-skladovaci-priestor-pomocou-regalov

Regály disponujú vlastnosťou, ktorá sa v modernom svete stáva každým dňom populárnejšou, a to je multifunkčnosť. Môžete ich kombinovať a vytvárať celé regálové komplexy presne podľa vašich predstáv. Pre výber toho správneho regálu môžete využívať produktový konfigurátor

Ak hľadáte tie správne regály do vášho obchodu, skladu alebo do pivnice a neviete sa rozhodnúť, kontaktujte nás. Náš priateľský zákaznícky servis vám s radosťou pomôže a poradí vám vybrať si presne to, čo potrebujete a bude spĺňať všetky vaše požiadavky. Objavte náš zľavový systém a plne využite dopravu zadarmo nad 25 € pri nákupe kovových regálov. Sú certifikované a so zárukou 5 rokov. 

Sledujte nás na Facebooku, InstagrameLinkedine

A nezabudnite, náš jarný výpredaj netrvá večne. Tie najlepšie regály za najlepšie ceny. 


70 jednoduchých možností ako tráviť čas a hrať sa s deťmi v domácnosti