Február 27, 2024 Premeňte svoju domácnosť s regálmi rady DECO: elegantné, funkčné a udržateľné riešenie do každej miestnosti
Regály do domácnosti

Premeňte svoju domácnosť s regálmi rady DECO: elegantné, funkčné a udržateľné riešenie do každej miestnosti

Hledáte řešení, které vašemu domovu dodá nejen praktický úložný prostor, ale zároveň obohatí jeho interiér o moderní a elegantní design? Představujeme vám řadu regálů DECO, inovativní spojení funkčnosti"..."

Viac
Január 18, 2024 Novoročné upratovanie: Urobte si poriadok doma aj v garáži s kovovými regálmi a doplnkami
Regály do domácnosti Regály do garáže

Novoročné upratovanie: Urobte si poriadok doma aj v garáži s kovovými regálmi a doplnkami

Nový rok pro mnohé z nás symbolizuje čistý list papíru, na který jednotlivé dny začnou psát jeho příběh. A tento nový začátek platí i pro náš domov. Novoroční úklid proto není jen o vyčištění prostoru"..."

Viac
December 26, 2023 Best sellers 2023: Regály, ktoré si získali vašu najväčšiu priazeň
Regály do domácnosti Regály do garáže Regály pre firmy a kancelárie Regály do dielne Regaly do zahrady Regaly do kancelarie Regaly pre gastronomiu Regaly do pivnice Regaly do obchodu

Best sellers 2023: Regály, ktoré si získali vašu najväčšiu priazeň

Rok 2023 bol pre obchod Majster Regál ďalším rokom plným rozvoja a inovácií. Vďaka nášmu neustálemu úsiliu o rozšírenia ponuky produktov a zlepšenia kvality služieb sme pridali k nášmu sortimentu úplne"..."

Viac
November 21, 2023 Farby a emócie u nás doma: ako vybrať farbu regálu pre harmonický domov
Regály do domácnosti Regaly do kancelarie

Farby a emócie u nás doma: ako vybrať farbu regálu pre harmonický domov

Farby hrajú kľúčovú úlohu nielen vo vizuálnom vnímaní, ale aj vo vytváraní atmosféry nášho domova. V tomto článku sa pozrieme na to, ako farby ovplyvňujú naše emócie a ako správne vybrať farby regálov"..."

Viac
Október 31, 2023 Black Friday na Majster Regál trvá celý mesiac
Regály do domácnosti Regály pre firmy a kancelárie Regály do dielne Regaly do zahrady Regaly do kancelarie Regaly pre gastronomiu Regaly do priemyslu Regaly do pivnice Regaly do obchodu

Black Friday na Majster Regál trvá celý mesiac

Ponorte sa do fascinujúceho sveta Black Friday a objavte, ako sa táto predajná akcia stala celosvetovým fenoménom. Na našom e-shope Majster Regál vám počas celého mesiaca plného zliav ukážeme, ako môžete"..."

Viac
September 29, 2023 5 tipov ako zvládnuť návrat do školy a do práce z prázdninového režimu
Regály do domácnosti Regály pre firmy a kancelárie Regaly do kancelarie

5 tipov ako zvládnuť návrat do školy a do práce z prázdninového režimu

Po pohodovom a odpočinkovom lete sa mnohí z nás vracajú späť do školských lavíc či kancelárií. V tomto článku nájdete praktické tipy pre hladký prechod z prázdninového režimu späť do každodennej rutiny"..."

Viac
August 30, 2023 Nástroje si zaslúžia poriadok a systém - skrinky na náradie, kufríky a skrinky na náradie
Regály do dielne Regaly do priemyslu

Nástroje si zaslúžia poriadok a systém - skrinky na náradie, kufríky a skrinky na náradie

Ako najlepšie usporiadať a uložiť svoje náradie? V tomto zaujímavom článku na blogu vám spoločnosť Master Rack poradí, ako správne triediť a ukladať náradie v špeciálnych kufroch a boxoch na náradie"..."

Viac
Júl 20, 2023 Plánovanie dokonalého šatníka - sprievodca výberom krok za krokom!
Regály do domácnosti

Plánovanie dokonalého šatníka - sprievodca výberom krok za krokom!

Ženy predovšetkým milujú šatníky. Je to priestor, kde si môžu uložiť a usporiadať svoje oblečenie, topánky a doplnky, ako sú šperky alebo kabelky. Usporiadajte si šatník prehľadne tak, aby ste mali všetko"..."

Viac
Jún 14, 2023 Najlepšie kancelárske regály od Majster Regál - náš sprievodca výberom
Regály do domácnosti Regály pre firmy a kancelárie Regaly do kancelarie

Najlepšie kancelárske regály od Majster Regál - náš sprievodca výberom

Premýšľate, ako vybrať správne regály do vašej kancelárie? Pripravili sme pre vás sprievodcu kancelárskymi regálmi a test našich najlepších kancelárskych regálov pre vašu firmu. Porovnali sme skrutkové"..."

Viac
Máj 25, 2023 DECO - Štýlové kovové regály s drevenými policami pre Vášu domácnosť sú tu!
Regály do domácnosti Regaly do kancelarie

DECO - Štýlové kovové regály s drevenými policami pre Vášu domácnosť sú tu!

Máte radi nový dizajnový nábytok? Potom si nenechajte ujsť naše úplne nové regály s drevenými policami - ideálny spôsob, ako pridať štýl a zároveň poriadok aj do tých najmenších obytných miestností! Vďaka"..."

Viac
Page
ADAPTÍVNY DIZAJN
Viacúčelové regálové systémy
PROFESIONÁLNY PRÍSTUP
Odborný prístup k vašim projektom
RÝCHLE DODANIE
Doprava ZADARMO pri
nákupenad 190 € bez DPH
ZĽAVY A VERNOSTNÝ PROGRAM
Možná zľava až 30%
BEZPEČNÝ NÁKUP
Jednoduché a spoľahlivé
platobné metódy
VYROBENE V EURÓPE
5 ročná záruka na kovové regály
To Top

Prečítajte si o moderných kovových regáloch

Na stránkach nášho e-shopu Majster Regál nájdete okrem kvalitných dizajnových kovových regálov priamo od výrobcu aj blog, ktorý Vám pravidelne prináša články s tipmi a vychytávkami zo sveta skladovania.

V našich článkoch sa dočítate o našich kovových regáloch z prvotriednej recyklovanej ocele s precíznou povrchovou úpravou v zinkovej alebo lakovanej forme. Pozrite si našu širokú ponuku kovových regálov vyrábaných na Slovensku a vyberte si ten ideálny nový regál pre Vás.

O našich skvelých regáloch ale nepíšeme iba my. Na tomto odkaze si môžete prečítať článok obľúbenej českej blogerky TAMARKI, ktorá si vybrala naše regály do svojej rekonštruovanej špajze.

Odolné kovové regály do garáže

V mnohých slovenských domoch pripomína garáž skôr skladisko. Okrem bežného auto náradia, a ďalších vecí typických pre garáž, ako sú pneumatiky, oleje, autokozmetika, kompresor a hever, sa tu nachádza aj mnoho iných vecí, pre ktoré nie je inde miesto. Na efektívne využitie priestoru v garáži a udržanie poriadku je vhodné investovať do kvalitných kovových regálov.

Regály vyrobené z nerezovej ocele s precíznou povrchovou úpravou v lakovanej alebo pozinkovanej úprave sú pre svoju takmer neobmedzenú životnosť ideálnou voľbou. Dôležitá je aj nosnosť regálov, ktorá by mala byť minimálne 100 kg na jednu policu. Pokiaľ výrobca ponúka rozšíriteľné príslušenstvo ako sú extra police, háčiky a ďalšie doplnky, umožní nám to ešte lepšie zorganizovať veci v garáži.

Pokiaľ máme záhradu, odkladáme do garáže aj záhradné náradie a kosačku. Okrem kovových regálov pre záhradné náradie oceníme aj držiaky a vešiaky na stenu, na ktorých môžeme zavesiť napríklad hrable, rýle, predlžovák alebo záhradnú hadicu.

Kovové regály do pivnice, ktorým nevadí vlhko

Priestor v pivnici je často obmedzený a preto je dôležité starostlivo vyberať regály, ktoré budeme využívať na uloženie rôznych vecí. Kovové regály do pivnice sú najlepšou voľbou, pretože sú pevné a majú premyslenú konštrukciu, ktorá poskytuje najlepší pomer skladovacieho priestoru k priestoru, ktoré zaberú.

V pivnici často stúpa vlhkosť, preto sa odporúča vyhnúť sa dreveným regálom, ktoré môžu začať plesnivieť, a tiež plastovým regálom, ktoré môžu mať nižšiu nosnosť. Kovové policové regály sú v tomto prípade ideálnou voľbou. Avšak je dôležité zvážiť, čo na regáloch budeme skladovať. Zavareniny, prepravky so zemiakmi alebo jablkami, športové vybavenie, topánky alebo krabice so sezónnym oblečením – všetky tieto veci majú rôzne rozmery a váhu. Preto je potrebné vybrať hĺbku a nosnosť políc tak, aby boli prispôsobené konkrétnym parametrom pivnice.

Kovové regály do dielne na náradie aj na materiál

V dielni sú kovové regály nevyhnutné. Sú dostatočne pevné a odolné, takže vydržia aj prípadný náraz od náradia alebo materiálu, ktorý práve máme v ruke. Navyše majú vysokú nosnosť, tak bez problémov môžeme na ne uložiť aj ručné, aj elektrické nástroje. Pre ľahkú prepravu a ochranu nástrojov odporúčame použiť odolné plastové boxy, ktoré môžu byť tiež uložené na regáloch, aby boli nástroje vždy ľahko prístupné a chránené pred prachom.

Záťažové kovové regály do skladu

Každá firma sa snaží mať svoje krabice, debny, materiály a hotové výrobky pripravené na expedíciu organizované a efektívne skladované. Kvalitný kovový regálový systém je dôležitým bodom pre každú firmu, bez ohľadu na to, či sa jedná o výrobný podnik alebo reštauráciu. Pri plánovaní skladu je nutné najprv zvážiť rozmery regálov a zaistiť dostatočnú hĺbku nových policových kovových regálov. Ďalej je dôležité zohľadniť nosnosť políc, ktorá býva často podcenená. Pokiaľ zvolíte niektorý z našich ponúkaných skladových záťažových regálov, môžete si byť istí, že získate kvalitný kovový regál s vysokou nosnosťou na každú policu.

Praktické kovové regály do špajze

Obvykle máme v našej špajzi obmedzený priestor, a preto si vyberáme menšie regály, teda regály s menšou hĺbkou. Keď hľadáme vhodný materiál, kovové regály sú jednoznačnou voľbou, pretože majú dostatočnú nosnosť až 100 kg na jednu policu a sú ideálne na použitie v komorách. Komponenty regálov sa ľahko montujú pomocou skrutiek a matíc a umožňujú nám umiestniť police do ľubovoľnej výšky. Pokiaľ potrebujeme skladovať dva alebo viac produktov, môžeme regály spojiť skrutkami a vytvoriť tak flexibilný regálový systém.

Doplnky na skladovanie

U nás nájdete nielen kvalitné kovové regály, ale aj širokú ponuku doplnkov na skladovanie. Pokiaľ potrebujete efektívnejšie uskladniť Vaše veci na regáloch, môžu byť užitočné rôzne kartónové krabice a plastové úložné boxy. Tieto doplnky na skladovanie navyše ponúkajú zatvárateľnosť, ktorá chráni Vaše veci pred prachom a nečistotami aj na otvorených regálových policiach. Plastové boxy majú navyše priehľadné steny, čo uľahčuje orientáciu v ich obsahu.

Avšak, pri používaní garážového kovového regálového systému je dôležité myslieť aj na bezpečnosť. Ak máte na policiach veľa vecí naukladaných na sebe alebo ak sú ľahké, môžu spadnúť pri prievane vzniknutom otvorením garážovej brány a spôsobiť škodu alebo dokonca niekoho zraniť. Preto sú naše doplnky na skladovanie nielen praktické, ale tiež chránia Vaše zdravie.