0%

Aj vy máte možnosť zvýšiť kvalitu podnikania a poraziť konkurenciu za pomoci inteligentného systému kovových regálov.

"Organizácia vo firme je polovicou úspechu“ - Heinrich Böll

Chceli by ste otvoriť nový online obchod – e-shop, alebo chcete rozširovať Váš obchod o nové produkty, ale nemáte dostatok priestoru? Nechcete investovať ďalšie peniaze do nových skladových priestorov? Tak potom sú ďalšie riadky určené práve pre Vás, pretože mnoho krát môže neúspech obchodu ovplyvniť nie len konkurencia, ale aj zle zorganizovaný priestor a inventúra tovaru.

Ako sa hovorí, "Nie je zložité upratať, ale udržiavať systém a poriadok“.

Mnoho internetových online obchodov trpí kvôli neprofesionálnej organizačnej štruktúre a nedostatku kovových regálových systémov v skladoch. Ak ešte len začínate s predajom a máte málo produktov, je veľmi jednoduché udržiavať poriadok. Akonáhle začnete váš sortiment rozširovať, pribúda množstvo nových produktov, môže nastať celkom „preplnená“ situácia a začnete sa vo organizácii tovaru strácať. Práve preto je veľmi dôležité využívať inteligentný skladovací systém – kovové regály s T profilom, ktoré je možné postaviť do akéhokoľvek prostredia jednoducho a rýchlo. Týmto spôsobom interne rozšírime sklad podľa požadovaných potrieb. Vďaka regálom ušetríte množstvo priestoru a finančných prostriedkov. Nebudete musieť stavať nové priestory a regály je možné rozširovať aj extra modulmi a policami. Aj neslávna inventúra sa bude vykonávať rýchlejšie za pomoci malých, či tzv. „rackových“ paletových regálových systémov.

Ktorý regál je ten správny?

Predstavte si, že prídete do obchodu a uvidíte rozhádzaný, zle uložený tovar, bez akejkoľvek logiky. Cítili by ste sa tam komfortne? Mali by ste pocit, že tovar bude kvalitný a je oň dobre postarané? Dôverovali by ste tomuto obchodu? V minulosti boli ľudia zvyknutí na nakupovanie v takýchto obchodoch, pretože nebolo inej alternatívy, ale...

...čo bolo v minulosti nie je dnes a nemôžeme zabúdať, že konkurencie je ďaleko viac. Je mnoho predajcov, ktorí predávajú rovnaký, alebo podobný tovar za rovnakých podmienok. Najmä v oblasti internetového obchodu a prostredia. Konkurencia je silná a o to viac je zložité zaujať zákazníka, pretože chýba osobný kontakt. Aby e-shop uspel a porazil konkurenciu, nemusí bojovať len v otázke finálnej cenu produktov, ale aj prídavnej hodnoty zákazníckeho servisu.

Mnoho predajcov na internete za pomoci e-shopov často poskytujú pohľad zo „zákulisia“ operatívy v obchode, sklade a manažmente. Týmto osobnejším prístupom si získavajú dôveru a záujem zákazníkov, ktorý takýto prístup vždy oceňujú. S dostatočne veľkým skladom môžete pracovať nie len efektívne, ale taktiež vzbudiť pozitívne emócie, ktoré v konečnom dôsledku vedú k vytvoreniu novej objednávky zákazníkom. Predajcovia vo všeobecnosti začínajú aktívne využívať kovové regálové systémy za účelom vytvorenia profesionálneho a inteligentného systému, taktiež založenom na digitálnej úrovni, pre lepšie sledovanie tovaru na sklade. Chcete patriť medzi najlepších predajcov? Objavte naše bezskrutkové celokovové regálové systémy a presvedčte sa sami o tom, ako vyzerá inteligentné skladové riešenie. Kvalita za výbornú cenu! Náš ctený zákazník využil skrutkové kovové regály a vytvoril takýto krásny regálový systém.

efektivny-sklad