0%

Nastal čas, kedy je dovolené piť pivo ktorúkoľvek hodinu počas dňa. Je tu slávny Októberfest! Každý z nás určite vie, čo všetko v sebe Októberfest ukrýva, alebo nie? Festival sa odohráva Mníchove, presnejšie v Theresienwiese, kde sa nachádza 14 priestranných stanov pre 1000 až 4000 ľudí, z ktorých má každý špecifický charakter. Slávny festival už nie je výlučne nemeckou výsadou, pretože sa slávi takmer všade vôkol nás. Vďaka globalizácia sa počas októbra preleje niekoľko tisíc litrov piva všade vo svete. V 21. storočí jeho popularita rapídne vzrástla a práve v tomto čase zažíva každá reštaurácia a pohostinstvo svoj vrchol. Októberfest sa pravidelne oslavuje v Honk Kongu, Prahe, Bratislave, Madride, Viedni, Rio de Janero a taktiež v New Yourku a Toronte.


Pivo, podávané na Októberfeste, pochádza zo známej mníchovskej pivárne, ktorá produkuje značky ako Paulaner a Augustiner. Ak však nie ste veľkým fanúšikom zlatého nápoja, nájdete tu množstvo iných jedál a nápojov, ako je víno alebo radler.

Aj keď všetci pivo milujeme, nemôžeme povedať, že sme skúsení experti v jeho zložení a výrobe. Kde však experti sme, sú skladové riešenia a organizácia priestoru. Je dôležité neznehodnotiť špecifickú vôňu a chuť piva pri jeho skladovaní. Chceme Vám predstaviť niekoľko zlatých pravidiel, ktoré by ste mali dodržiavať pre uchovávanie tých najpodstatnejších vlastností tohto populárneho a chutného nápoja, jeho samotným skladovaním a organizovaním počas Októberfestu.


Pravidlo #1: Dohliadajte na sklad

Skladovanie piva tým najlepším spôsobom zahŕňa dobré pozície a správny priestor. Treba zabezpečiť jeho správnu teplotu a pomocou ochutnávok udržiavať špecifickú chuť. Vo výsledku by mali byť dodržiavané tieto zásady:

-Skladujte vo vertikálnej pozícii. Zabraňuje skorú oxidáciu piva a znižuje kontakt so vzduchom, čo bráni pred skazením.

-Zabraňujte kontaktu priameho svetla. Je veľmi dôležité, aby sa nápoj nestretol s akýmkoľvek zdrojom priameho svetla. Môže to mať výrazný dopad na jeho chuť.

-Udržiavajte správnu teplotu. Rôzne pivá dozrievajú v úplne inom čase v závislosti od značky a typu. A preto je dôležité udržiavať konkrétnu teplotu vhodnú na určitý typ nápoja.

Môže to vyzerať pomerne komplikovane, avšak my, Majster Regál, ponúkame vždy optimálne skladové riešenie pre akýkoľvek priestor a vyriešime akýkoľvek skladový problém. Bez akýchkoľvek pochybností je úplne ideálnym riešením celokovový bezskrutkový regál s drôtenou policou.

1-oktoberfest-rivet-sud-piva-sk

Ponúka dostatočný skladovací priestor, samotné police sa môžu prispôsobiť do akejkoľvek výšky regálu a nemusíte sa báť prípadného vytekania piva na regál, pretože je zinkový a odolný voči kvapalnému poškodeniu. Sudy a pivá budú v maximálnom bezpečí. Sú kompletne kovové a pozinkované. Dokážu odolať vlhkosti a nízkej teplote a to je pre nápoj ako pivo ideálne. Výhodou je samotná nosnosť, až do 400 kg na jednu policu. Sudy, fľašky a plechovky už viac nebude problém efektívne skladovať.

Pravidlo #2: Zabráňte chaosu

Októberfest je vždy maximálne preplnený a pre ľudí, ktorí na festivale pracujú to môže byť neuveriteľne náročné. Je veľmi dôležité, aby zvládali nátlak bez veľkých problémov a vyhli sa priveľkému a nežiadúcemu stresu, inak ich biznis môže zažiť katastrofu.

Pristupovať k zákazníkom rýchlo a tak slušne, ako je to len možné, je esenciálne pre prácu v tomto sektore. Za účelom dodania dobrého servisu je dôležité, aby zamestnanci vždy presne vedeli, čo si zákazník pýta a kde to nájdu bez zdĺhavého hľadania.

Napriek všetkému je extrémne potrebné vlastniť kvalitný sklad s organizovaným systémom. Používaním skladových kovových regálov máte všetok materiál hneď poruke s pohodlným prístupom. Všetko máte na dosah. Sú bezkonkurenčne najlepším riešením pre skladovanie tovaru počas Októberfestu. Odporúčame, aby bolo pivo uskladnené podľa skupiny, značky a typu. Sklad musí mať svoju logiku a taktiež požadovanú teplotu špecifickú pre daný druh piva.


Pravidlo #3: Udržujte poriadok!

Zápach rozliateho piva vie byť časom veľmi nepríjemný a o to viac, ak sa dá rátať na litre. Počas festivalu je nutné udržiavať poriadok, najmä ak nechcete, aby zápach ostal na danom mieste po niekoľko dní.

Aj kvôli tomuto problému odporúčame celokovový policový systém s drôtenou policou, pretože je plne kovový, pozinkovaný a má jednoduchú údržbu. Neporiadok a špinu z neho vyčistíte veľmi rýchlo bez akýchkoľvek problémov. Je pevný, odolný voči korózii a sieťová polica sa nezničí kontaktom s kvapalinou. Ponúka len výhody a nič menej.

2-oktoberfest-rivet-sud-piva-sk

Pravidlo #4: Rýchlosť a jednoduchosť – najsilnejšia kombinácia

V neposlednom rade chceme zdôrazniť, čo si málokto z náš uvedomuje. Aby sme sa všetci mohli rok čo rok tešiť z tejto fantastickej udalosti, musíme poďakovať zodpovednému tímu pracovníkov a organizátorov , ktorí odvádzajú výbornú robotu. Je to nákladná a zložitá úloha, pretože sa koná priamo na ulici a cestách, kde sú stánky rozložené.

V práci, ako je táto, kde súperíte s časom samotným, je rýchlosť a jednoduchosť kľúčovým prvkom úspechu. Taktiež príprava a montáž stanov, náradia a skladu tu hrá dôležitú úlohu. Naše policové kovové regály spĺňajú tieto úlohy na 100%. Montáž je jednoduchá a rýchla a to isté platí aj o ich demontáži a presunu na iné miesto. Je to perfektná investícia, pretože nestojí veľa a kvalita je zaručená.

Dúfame, že Vám naše rady pomohli a niečo si z nich zoberiete v prípade, že sa chystáte usporiadať známy Októberfest alebo akýkoľvek iný event. Pomôžte aj Vy prispieť k tejto úžasnej zábave. Užívajte a bavte sa! "Oans, zwoa, gsuffa!"

Ak ěste stále nemáte jasno v tom, ktorý regál je pre Vás ten najlepší vyskúšajte náš konfigurátor regálov, alebo prejdite priamo na kategóriu pre regály na kvety, do garáže, do dielne, či dokonca na pneumatiky. V našej ponuke nájdete aj regály vhodné do pivnice, do špajze ale i do predajne. Neváhajte a vyberte si už dnes z našej širokej ponuky kovových regálov.