0%

 Všetci v tíme Majster Regál veríme, že nákup kovových regálov môže byť často výzva. Najmä v prípade, že máte vysoké kvalitatívne a technologické požiadavky a hľadáte stabilný, odolný regálový systém, prípadne kovový regál do Vašej domácnosti, garáže, skladu či dielne. Pripravili sme pre Vás zoznam piatich najlepších regálových systémov za rok 2019 s dôrazom na vysokú kvalitu, atraktívny dizajn a odolnosť, dostupných v eshope Majster Regál. Čítajte ďalej a zistite viac.

Regálový systém Professional   

Zo začiatku by sme Vám radi predstavili jeden z najlepšie hodnotených kovových regálov od eshopu Majster Regál. Celkový rozmer produktu je 200x180x45 cm a bol navrhnutý so štyrmi policami, ktoré dokážu rovnomerne uniesť až 600 kg na jednej úrovni. Na tento regál môžete bez problémov naložiť mnoho ťažkých objektov. 

Keďže dokáže uniesť dokopy až 2400 kg, môže byť používaný ako vysokovýkonný a kvalitný produkt ako je skladový rack systém.  Jeho silné kovové rámy zabezpečujú rovnomerné rozloženie záťaže. Regály odporúčame upevňovať o stenu, najmä v prípade, ak využívate jeho plnú záťažovú kapacitu.  

Bezskrutkový kovový regál s HDF policou – 400 kg

Bezskrutkový kovový regál s drevenou HDF policou je tu. V prvom rade je spoľahlivý, robustný a je ideálny na akékoľvek spôsoby skladovania. Tento kovový regál má presne 5 políc – úrovní. Je dobrou voľbou na využívanie v sklade, v dielni, v pivnici alebo v garáži.

Produkt je zhotovený s vysoko kvalitnej ocele a preto Vám zaisťuje bezpečnosť a stabilitu. Bezskrutkové kovové regály s HDF policou sa môžu rozdeliť aj na dva rovnako veľké pracovné stoly s rovnakou záťažovou kapacitou. Rozmer regálu je 220x150x45 cm. Päť políc unesie až 300 kg na každú.

Skrutkový kovový regál

Ďalším regálom v poradí s mnohými výbornými prvkami je skrutkový regál. Je vynikajúcou voľbou do priestorov ako je špajza, pivnica, kúpeľňa, domácnosť, obchod a priestor s vlhkým prostredím. Regály sa môžu spájať za pomoci skrutiek a matíc aj medzi sebou a vytvárajú zložený regálový systém a jeho úložná kapacita môže byť využitá na maximum. Kovový skrutkový regál so štyrmi policami môže dokopy uniesť až 400 kg. 

Celkový rozmer regálu je 200x100x50 cm. Aby sme zaručili stabilitu a kvalitu produktu, použili sme najkvalitnejšiu oceľ a doplnky pre vstup do výrobných procesov.  

Bezskrutkový kovový regál s HDF policou – 250 kg.

Nasledujúci produkt na našom zozname je bezskrutkový kovový regál s HDF policou modrej farby. Regál je pevný a silný a jeho police udržia až 250 kg, čo nám dokopy dáva až jednu tonu čistej záťažovej kapacity. Police regálu sú plne prispôsobiteľné. Môžete ich ukotviť do akejkoľvek výšky samotného produktu. Taktiež poskytuje možnosť rozloženia na dva rovnako veľké pracovné stoly s rovnakou záťažou.

Tento vysoko kvalitný produkt, ktorý je práškovo lakovaný do modra, ochraňuje regál pred oxidáciou, mechanickému poškodeniu a zabraňuje možnosti porezania sa. Je vhodný do pivnice, garáže, menšieho skladu, dielne, knižnice a pod. S rozmerom 176x120x45 cm nebudete mať problémy ani pri jeho samotnej montáži.

Kovový regálový systém najvyššej spokojnosti zákazníkov

S celkovou veľkosťou 180x90x45 cm, je zinkový bezskrutkový kovový regál s HDF policou tým najpopulárnejším produktom spomedzi všetkých zákazníkov. Je to regál vysokej kvality a určite stojí za to. Je pevný, stabilný a dokáže uniesť dostatočne veľké a ťažké predmety. Bezskrutkový kovový regál s HDF policou má nosnosť až 200 kg na jednu policu.

Regál je pozinkovaný a táto povrchová úprava ho chráni pred koróziou, prachom a samotnými externými nečistotami. Montáž je jednoduchá. Samotné komponenty sa do seba zasúvajú a potrebujete k tomu len gumené kladivo a bezpečnostné rukavice. Môže to zabrať najviac 15 minút. Ak hľadáte kombináciu kvality a odolnosti, potom je tento regál presne to, čo hľadáte.

Práve ste mohli vidieť kompletný zoznam najlepších kovových regálov za rok 2019. Aj Vy máte možnosť voľby. Ak si vyberiete nejaký regál z nášho zoznamu, môžete si byť istý, že dostanete kvalitný produkt za dobrú cenu. Každý z týchto regálov určite splní Vaše očakávania. Vaša spokojnosť je našou hlavnou prioritou. Navštívte náš e-shop so všetkými kovovými regálmi v ponuke, alebo nám zavolajte a spoločne určite nájdeme vhodné riešenie. Tešíme sa na Váš názor na naše produkty a čoskoro pripravíme ďalší zaujímavý blog.

- Váš Majster Regál.

best metal shelves 2019