0%

„Je úžasné, keď sa spojí  práca a vášeň a Majster Regál mi pomohol splniť tento sen.“ Alex M. (33 rokov), bývalý daňový poradca a podnikateľ vo fitness oblasti.

Vlastníte posilňovňu alebo si ju plánujete v budúcnosti otvoriť? Možno Vás bude motivovať príbeh Alexa M. Porozprával nám o jeho ceste v podnikaní, na ktorej sme mu pomohli aj my, Majster Regál. Alex má 33 rokov a jeho najväčšou vášňou je šport. Alex bol vždy športový typ, už ako malý chlapec hrával hokej alebo futbal a vo veku 20 rokov sa počas štúdia prvýkrát dostal do kontaktu s fitness. Začalo sa to pravidelnými tréningami na strojoch, postupom času prešiel na crossfit. Jeho záujem o zdravú výživu a naberanie svalov neustále rástol, a preto začal pracovať na trénerských licenciách ešte ako študent. Po ukončení štúdia pracoval nejaký čas ako daňový poradca a popri tom ako osobný tréner. Už vtedy mu však bolo jasné, že sa až do konca života nechce živiť ako daňový poradca, ale chcel by sa  plne venovať svojej vášni. Preto si posledných pár rokov vždy odkladal časť peňazí bokom, aby si raz mohol splniť svoje profesijné sny. Po oslave jeho 33. narodenín nadišiel ten správny čas. Jeho kolega ho upozornil na voľné skladové priestory na prenájom. Alex sa tejto príležitosti chopil a povedal si: „Teraz alebo nikdy!“. Sklad si prenajal za výhodnú cenu a už mal aj jasnú predstavu o jeho zariadení. V zadnej časti haly by bola telocvičňa s bežným vybavením a v prednej časti chcel postaviť crossfitové oddelenie. Obe časti haly by mali byť rozdelené kruhovou recepciou uprostred.

„Jednoducho som nebol spokojný s ponukou regálových systémov na trhu. Každý regál, ktorý som našiel, mal síce požadovanú nosnosť, ale jeho dizajn sa do môjho konceptu nehodil. Nenašla sa správna ponuka dovtedy, kým som na LinkedIn nenatrafil na reklamu na Majster Regál.”

Takmer celý rok Alex spolu s remeselníkmi, priateľmi a rodinou prestavoval halu na svoje vysnívané fitnescentrum. Všetko bolo pripravené a z väčšej časti aj zariadené. Stroje nainštalované, ďalšie príslušenstvo pripravené, objednané výživové doplnky už na ceste. Zostávali dva týždne do otvorenia. Teraz už chýbalo len niekoľko skladovacích regálov na výživové produkty, reklamné predmety, uteráky a menšie cvičebné pomôcky. Vlastne chcel narýchlo zohnať niekoľko šikovných regálov, ale ukázalo sa, že to bolo komplikovanejšie, ako očakával. Buď police neuniesli požadovanú záťaž alebo dizajn regálov nezapadal do jeho koncepcie. Na vystavenie svojich výrobkov potreboval niečo, čo by upútalo pozornosť a na tréningové vybavenie zase niečo robustné, čo by vydržalo váhu ťažkých medicimbalov a boxovacích vriec. Pozrel si nejaké stránky, ktoré mu odporučili priatelia, ale musel okrem ceny regálov počítať aj s vysokými nákladmi na ich doručenie. Bolo to zúfalé, kým večer náhodou neobjavil reklamu Majster  regál na LinkedIn. Zanechal tam svoje údaje a nasledujúci deň sa mu ozvali.

blog-master-regale

„V rozhovore s Majster Regál som sa cítil veľmi fajn, pretože zákaznícky servis bol ochotný odpovedať na všetky moje otázky, poslať návrhy regálov a bol tiež veľmi milý.“

Náš zákaznícky servis dostal od Alexa dopyt a okamžite ho kontaktoval. Bol krátko pred otvorením jeho podniku a musel rýchlo nájsť riešenie.

Alex nám porozprával o svojich skúsenostiach s inými predajcami i o tom, že potrebuje profesionálne regály, ale nemôže si dovoliť zaplatiť žiadne ďalšie prepravné náklady. My v Majster Regál sme ho ubezpečili, že s našimi regálovými systémami mu nevzniknú žiadne ďalšie náklady. Okrem toho môže ťažiť aj z nášho štedrého zľavového systému. To ho presvedčilo a spolu s ním sme naplánovali chýbajúce regály pre jeho projekt.

Alexove fitnescentrum má otvorený a moderný dizajn, preto sme mu navrhli nasledujúce skladové regály. Recepcia uprostred by mala byť rozdelená pomocou 3 moderných skrutkových regálov. Spodná časť regálu by slúžila na ukladanie zakladačov s prihláškami, v strednej časti nájdu svoje miesto uteráky, kľúče, fľaše s logom a celkom hore proteínové prípravky.

Na jasné oddelenie crossfitovej časti od telocvične odporúčame umiestniť 2 bezskrutkové regály s T-profilom napravo a naľavo od recepcie. V týchto regáloch nájdu svoje miesto ďalšie produkty ako proteíny alebo športové doplnky, ako sú laná a gumové pásky na cvičenie.

Alexovu kanceláriu sme zariadili 4 veľkými kancelárskymi regálmi.

Napravo od vchodu sa nachádza hala, kde majú návštevníci možnosť posedieť si pred alebo po tréningu. Pre túto miestnosť Majster Regál navrhol použitie skrutkových regálov, do ktorých je možné zabudovať kovový vešiak na zavesenia športového oblečenia.

V neposlednom rade sme Alexovi predstavili našu hviezdu všetkých regálov. Kovový regál „Strong“. „Strong“ vyniká svojou robustnosťou, vysokou nosnosťou a skvelým dizajnom. Kovový regál je ideálny na skladovanie ťažkých boxerských vriec, činiek, medicimbalov a iných závaží. Alex sa hneď rozhodol pre tri regály „Strong“.

Alex nám prezradil, že otvorenie fitnescentra dopadlo úspešne na jednotku. Veľmi sa tomu tešíme. Gratulujeme Alexovi a prajeme mu veľa šťastia a úspechov!

Ak tiež plánujete podobný projekt a potrebujete nové, dizajnové a kvalitné skladovacie možnosti, dajte nám vedieť. Náš kompetentný zákaznícky servis Vám poradí a ochotne pomôže. Kontaktujte tím Majster Regál už teraz a využite naše množstevné zľavy a dopravu zdarma!