0%

Drahí čitatelia a zákazníci. Mnohí z Vás sa pýtajú, v čom je tohtoročná novinka RIVET Systém iná, ako ostatné regály z dielne Majster Regál. V dnešnom blogu si povieme o nových regálových systémoch viac, pozrieme sa na výhody, ktoré ponúkajú a kde je ich možné efektívne využívať, aká je ich stavba a ako ich jednoducho poskladať. Najnovšia technológia je tu a je pripravená len pre Vás.

blog-majster-regal-rivet

Nový regálový RIVET Systém je pre Vás všetkých dostupný od začiatku leta 2018 s výhodnou a dostupnou cenou. Akými hlavnými atribútmi sa môže tento regálový systém pýšiť? Môžeme smelo vyhlásiť, že pevnosť a stavba sú základnými piliermi nového skladového riešenia. Nová technológia skladania regálov za pomoci rivetového uchytenia zabezpečuje vyššiu tuhosť regálu a znateľne jednoduchšiu stavbu. Regál sa skladá zasúvaním komponentov do seba bez akýchkoľvek skrutiek. Potrebujete len rukavice a gumené kladivo. O stabilitu regálu sa nebudete musieť vôbec báť. Má zaťaženie 300 kg na policu a vďaka svojmu rozdeleniu je regál vhodný takmer do každého prostredia a skladu. Je zhotovený z pozinkovanej ocele a chráni regál pred vonkajšími vplyvmi a koróziou. Vynikajúca voľba pre náročnejších zákazníkov. Pýtate sa, ktorý Rivet je pre Vás ten správny? Ktorý si vybrať? Drevotrieska, alebo drôtená polica?

- Rivet systém s drevotrieskovou policou.

Je nadstavbou klasických bezskrutkových kovových regálov s drevotrieskovou policou. Napriek tomu je vďaka rivetom pevnejší, stabilnejší a s vyššou záťažou na jednu policu, až 300 kg. Je vhodný do priestorov s nižšou vlhkosťou. Sklady, priemyselné odvetvia, domácnosť, pivnice, garáž. Jeho použitie je široké a splní akékoľvek požiadavky užívateľov. Majster Regál ponúka rivet systém s drevotrieskou v troch rozmeroch s možnosťou dokúpenia prídavných políc.

- Rivet systém s drôtenou policou.

Je absolútnou revolúciou v skladovom priemysle. Inovácia z regálu priam srší. Regál s drôtenou policu je kompletne kovový a radí sa medzi celokovové regálové systémy. Vďaka rivetom a vlastnostiam kovovej police udrží až 300 kg na úroveň. Je vhodný aj do vlhkého prostredia a je odolný voči korózii. Regál je vhodný do skladov, obchodov, do chemických laboratórií. Štandardne je využívaný aj v pivnici, garáži, špajzy a pod. Jeho využitie je možné takmer všade. Aj najnáročnejší zákazník si príde na svoje. Tento regál je novinkou, ktorú si môžete zaobstarať len u nás. Regál je ohňu vzdorný, odolný voči kvapalinám a veľmi ľahko skladateľný.

Bez ohľadu na typ police, je Rivet systém bezpečný, spoľahlivý a kvalitný kus nábytku vhodný do každej firmy, domácnosti a skladu. Jeho komponenty sú navrhované tak, aby si poradili s akýmkoľvek nákladom bez veľkej námahy. Ako všetky produkty, aj Rivet systém plne odporúčame ukotviť o stenu pre zvýšenie bezpečnosti. Regály Rivet sa predávajú v troch rozmeroch, 180x90x45 cm, 180x120x45 cm a 180x150x60 cm. V ponuke je možnosť zakúpiť aj extra police. Nezabúdajte, pre väčšiu efektivitu je nutné upevniť prvú policu max. 20 cm od zeme. Police je dôležité umiestniť rovnomerne po celej výške regálu.

Na záver môžeme dodať len málo. Ak chcete spoľahlivý, jedinečný regálový systém, Rivet je to, čo hľadáte. Je revolúciou vo svete regálov a dostupný práve pre Vás. Chcete kvalitné, lacné a inovatívne regály? Tak nás navštívte a Majster Regál tu bude len pre Vás.

Pozrite sa taktiež na našu ponuku skrutkových a bezskrutkových regálov, ktoré perfektne splnia všetky Vaše požiadávky pre regál do domácnosti či do garáže