0%

Po viac ako 20 rokoch skúseností zo sveta regálových systémov, tím Majster-Regál vkročil do webového prostredia, aby s Vami zdieľal unikátne skúsenosti, vyhovel Vašim potrebám a poskytol Vám najlepšie priestorové riešenie vďaka kovovým regálom.

majster-regal-blog-kovove-regály-content

Chceme s Vami zdieľať množstvo nápadov, typov, riešení a to prostredníctvom nášho blogu, ktorý Vám poskytne mnoho užitočných informácií. Našim cieľom je maximálne využitie Vášho priestoru, či už v domácnosti alebo v práci vďaka celému radu produktov pre rôzne potreby.

Chceme Vám ponúknuť všetky druhy kovových regálov pre rôzne spôsoby využitia do najtradičnejších priestorov ako sú napr. garážové a odkladacie priestory alebo práčovne a špajze. Regály môžu spĺňať aj dekoratívnu funkciu v rôznych priestoroch v rámci domácnosti, alebo sú využiteľné ako nábytok pre všetky typy obchodov až po profesionálnejšie využitie ako sú napr. dielne, rôzne pracovné priestory a priemyselné zóny.

Kovové regálové systémy zvyčajne nachádzame v garážach alebo v odkladacích priestoroch. Tento typ regálov je perfektným riešením na uskladnenie, pretože je prispôsobiteľný podľa potrieb zákazníka a má veľmi vysokú nosnosť. Regály sú vhodné pre krabice so starými vecami, sezónne oblečenie, fľaše, náradie, pneumatiky, drevo, športovú výbavu a pod.

Prvá vec, ktorá nám napadne, keď si predstavíme kovový regál je jeho stabilita a pevnosť, ale to neznamená, že bude vyzerať ako mohutný a ťažký kus nábytku. Regály nezaberajú príliš veľa miesta. Sú vhodné na skladovanie ťažkých predmetov, pričom sú spratné a ľahko umiestniteľné podľa vlastnej potreby.

Kovové regálové systémy zvládnu viac ako si myslíte. Sú trendové a napriek tomu spĺňajú priemyselnú funkciu. Sú schopné uskladniť veľký objem a podľa potreby sú plne výškovo nastaviteľné.

Regály sú nenáročné na údržbu. Postačí Vám len vlhká handrička a polica zostane ako nová dlhé roky.

Majster-regál poskytuje najširší výber regálových systémov na trhu, ale predovšetkým Vám chceme vo všetkom vyhovieť, chceme poznať Vaše potreby a zdieľať s vami Vaše nápady.

Chcete nám ukázať Váš projekt? Myšlienku kde a ako použiť kovové regály? Neváhajte nás kontaktovať aby sme vyhoveli Vašim predstavám. Čakajú na Vás veľké prekvapenia.