0%

 

Drahí zákazníci, prichádzajú najkrajšie sviatky v roku a Majster Regál by Vám rád zaprial šťastné a veselé Vianoce, plné rodinnej a pracovnej pohody a úspechov v novom roku. 

Vianoce Majster regal 1

Všetkým tým, ktorí nám prejavili dôveru v našich prvých mesiacoch ďakujeme a budeme sa snažiť neustále zlepšovať náš servis, produktové portfólio a komunikáciu so zákazníkmi. Tešíme sa na spoločnú spoluprácu a vzájomný obchod v roku 2018. V rámci roka 2018 máme pre Vás, naši zákazníci, pripravené rôzne zľavy, akcie, či novinky. 

Napadlo Vám niekedy, že kovový regál by mohol byť ideálnym vianočným darčekom? Výhoda regálov z dielne Majster Regál je ich rôznorodosť, nastaviteľnosť, prispôsobiteľnosť, farebná odlišnosť, konštrukcia a využiteľnosť podľa prostredia, zaťaženia či rôznych nárokov zákazníka.

Ponúkame najširší sortiment regálov na trhu a práve pre to nie je problém vybrať presne taký regál, ktorý poteší Vašich príbuzných, známych, priateľov či rodinu. Taktiež si môžete vybrať regál podľa toho, do akého priestoru ho chcete postaviť. Či už je to Vaša dieľna, sklad, garáž, kancelária, obchod, domácnosť, kúpeľňa a pod. 

Vianoce Majster regal 2

Naše regály sú vhodné aj do detskej izby. Máte neporiadok po vašich deťoch, či vnúčatách? Jednoduchý spôsob ako uskladniť hračky, knihy či iné predmety každodenného použitia Vám môžu poskytnúť lakované regály s drevotrieskovou policou, ktoré sú cenovo prístupné, obsahujú drevotrieskovú policu a sú nalakované na prijateľnú a príjemnú modrú farbu.

Nemusíte sa báť, že Vaše dieťa príde k úrazu. Police sú z dreva a uchytené do kovových nosníkov, ktoré zabraňujú priamemu dotyku s ostrou hranou dreva. Stojiny sú po krajoch uzatvorené takže ich môžete bezpečne chytiť do rúk. Samotná montáž je veľmi jednoduchá, rýchla a bezpečná (napriek tomu Vám odporúčame používať ochranné rukavice a gumené kladivo).

Pri tom všetkom sa nemusíte obávať o stabilitu tohto kovového regálu. Minimálna záťaž bezskrutkových kovových regálov s drevotrieskou je 175 kg na jednu policu, t.j. pri 5 policovom regáli je to 875 kg. A uznajte sami, žiadny neporiadok a všetko prehľadne uložené. 

Vianoce Majster regal 3

Bezskrutkové kovové regály s drevotrieskou modrej farby so záťažou do 200 kg Vám môžeme smelo odporučiť. Svojim vzhľadom pôsobia príjemne a určite nepokazí výsledný dojem izby. Váš Majster Regál.