0%

Garáž je vo všeobecnosti veľmi dôležitou súčasťou domácností a niektorí z nás si nevedia predstaviť domácnosť bez nej. Ale čo ak máte peknú a veľkú garáž, ale nemáte potrebné vybavenie? Dnešný blog bude venovaný predovšetkým tomu, ako Vašu garáž využívate a aké kroky je potrebné učiniť, aby bola efektívne spravovaná a usporiadaná.

blog-majster-regal

Účel garáže sa dá definovať do troch kategórií.

1. Skladovanie všetkého, čo nechceme mať rozložené v obývacích priestoroch. Pivnice, komory, špajze, ale aj garáže sú tradičným priestorom kde odkladáme sezónne, nepotrebné a prípadne aj málo používane objekty a veci. V takomto prípade je dôležité vložiť veci do škatúľ, krabíc, klietok a rozdeliť si ich prinajmenšom do kategórií, či už podľa využitia, materiálu, ročného obdobia a veľkosti. Mnohí z nás ich poukladajú na podlahu, prípadne ich natlačí do skríň, alebo iného typu nábytku. Ale my máme pre Vás jeden užitočný typ. Kovové regály sú vynikajúcim nástrojom pre uskladnenie a usporiadanie všetkých krabíc, či vecí, ktoré sa Vám povaľujú v garáži. Majster Regál Vám pre tento účel môže odporučiť regály profilu L a T, ktoré sú plne kovové a tak sa nemusíte báť ani nepríjemnej vlhkosti, ktorá sa pri vlhkom podnebí často objaví. Je možné dokúpiť aj obľúbené prídavné moduly. Ak ste predsa zástancom dreva a Vaša garáž netrpí nadmernou vlhkosťou, regály s drevotrieskovou policou Vám budú plne vyhovovať. Môžu sa pochváliť variabilitou rozmerov a záťaží.

2. Pracovné prostredie. Ak ste domáci kutil a nemáte špeciálny priestor, kde sa môžete realizovať, vedzte, že práve garáž Vám môže nahradiť plne vybavenú dielňu. Ale kam uskladniť pracovné náradie, ochranné prostriedky, doplnkový materiál a pracovné oblečenie? Bezskrutkové kovové regály s drevotrieskou majú jednu unikátnu vlastnosť. Každý regál je možné rozložiť na dva menšie pracovné stoly. Majú vysokú záťažovú nosnosť a bez problémov unesú akékoľvek elektrické náradie. Najlepší spôsob ako umiestniť pracovné stoly je priamo ku stene, kde máte možnosť zavesiť doplnkové náradie o stenu, prípadne na profilovanú stojinu regálov. Pre oblečenie a ochranné doplnky by mala klasická kovová skriňa úplne postačiť.

3. Priestor pre motorové vozidlo. Najdôležitejším účelom garáže je jednoznačne priestor pre Vaše motorové vozidlo. Garáž chráni Vaše auto pred vonkajšími vplyvmi, vandalizmom, či pred rôznym iným možným poškodením a samozrejme chráni vozidlo pred odcudzením. Často sa stáva, že potrebujete odložiť rôzne auto diely, kolesá, pneumatiky a náradia pre údržbu motorového vozidla, ale máte nedostatok priestoru. Tento druh objektov je poväčšine veľmi ťažký a objemný. Ale ja na tento problém máme riešenie. Kovové regály PROFESSIONAL sú na tento účel ako stvorené. Veľmi pevná a stabilná konštrukcia, veľké rozmery, veľmi vysoká záťažová nosnosť sú zárukou bezpečnosti. Sú schopné uniesť mnoho kolies a pneumatík a tým pádom ušetríte množstvo miesta. S troškou predstavivosti si môžete na profilovanú stojinu regálov zavesiť doplnky pre uchytenie bicykla, alebo iného doplnku cestnej dopravy.

blog-majster-regal

Veľmi dôležitým faktorom pre poriadok v garáži je pravidelné čistenie podlahy, stien a všetkého zariadenia. Je viac než jasné, že všetko, čo máme v garáži uskladnené pomocou regálových systémov sa pôsobením prachu a nečistoty ničí a stráca na svojej hodnote. Pre lepší poriadok je nutné všetko kategorizovať a umiestniť všetko na správne miesto.

Ak sa budete starať o Vašu garáž dôsledne, nemusíte sa ničoho obávať a s našimi regálmi pôjde všetko ľahšie. Dúfame, že sme Vám poradili dobre a v prípade akýchkoľvek otázok je tu pre Vás špecialista Majster Regál.


Comment icon Comment