0%

kovové-regály-zahrady

 

 

Áno je to tak. Jeseň je tu. Či chceme, či nie, čaká nás niečo, čo si nikto z nás po slnečnom lete neprial, zlé a upršané počasie.

Všade okolo nás vidíme mnoho príspevkov o tom, ako sa treba pripraviť na zimné obdobie v našich interiéroch. Ale čo príprava vonku, v našich exteriéroch? Najmä naše záhradky, ktoré nám denne spôsobovali radosť počas slnečných dní.

Taktiež si povieme, ako môžeme využívať kovové regály, kovové police a to z rôznych kategórií, ako sú celokovové regálové systémy, či regály s drevotrieskovou policou. Bude už len na Vás, ktoré z nich Vám budú viac vyhovovať.

Ak ste z tých ľudí, čo si myslia, že Váš záhradnícky nábytok a náradie nepotrebujú špeciálnu starostlivosť, tak ste na veľkom omyle.

Radi by sme Vám poskytli niekoľko tipov a trikov, ako sa postarať o Vašu „rajskú“ záhradu. Vďaka našim radám si môžete užívať práce na Vašej záhradke ďaleko viac, ako kedykoľvek predtým.

 

Máme dostatok priestoru?

Prvý krok je jasný. Je potrebné sa objektívne pozrieť na Vašu záhradu. Je nutné si pomerať, vyrátať, prípadne naplánovať priestor, ktorý môžete využívať, počet nábytku, alebo náradia, ktoré musíme uskladniť a tak isto ich rozmery a materiál, z ktorého sú zhotovené.

Predtým, ako začneme s tvrdou prácou a pohybovať s nábytkom a náradím z jedného miesta na druhé, musíme si dôkladne premyslieť, či máme dostatočne veľký priestor na skladovanie.

Kam a kde? Je úplne jasné, že najlepším miestom na skladovanie je Vaša garáž. Ak patríte medzi šťastlivcov a máte svoju vlastnú garáž, niet nad čím uvažovať. Väčšinou sú to veľké plochy, ktoré sú chránené voči vode a vlhkosti celkovo. Najmä vďaka tomu je garáž najvhodnejším miestom na uskladnenie nábytku a náradia do záhrady.

Pokiaľ nemáte garáž, tak malá pivnica, či kôlňa bude dôstojným riešením pre Vaše skladovanie. Všetok materiál je izolovaný a môžete si sami navrhnúť rozloženie objektov podľa Vašich predstáv a potrieb.

 

Mám priestor, ale ako ho využiť?

Je úplne jasné, že žiadny nábytok, či náradie nie je zhotovené z úplne rovnakého materiálu, takže nemôžeme s nimi narábať a starať sa o nábytok rovnako. Avšak jednu vec majú vždy spoločnú. Ochrana a čistenie sú nevyhnutné procesy, vďaka ktorým sa s nábytkom nemusíme lúčiť predčasne.

Vyhľadajte si, ako sa starať o každý nábytok a náradie rôznorodého materiálu, ktorý nájdete na trhu, či v lokálnych obchodoch.

Akonáhle je všetko čisté a suché, musíme vedieť, ako všetko ochrániť pred poškodením. Pýtate sa ako? Niečo naozaj jednoduché, ako je igelit, plastové krytie, či rôzne iné pokrývky zabránia prenikaniu prachu a vlhkosti do Vášho nábytku a náradia. Taktiež môžu zabrániť pred poškodením hmyzom, mrazom a inými vonkajšími vplyvmi. Ak je Vaše náradie malých rozmerov, stačí použiť kryté plastové krabice, ktoré sú uzatvorené a ochránia ho pred hocakým poškodením.

Na podlahe v garáži, či pivniciach sa nachádza mnoho prachu a nečistoty. Preto je veľmi dôležité nepokladať záhradnícky nábytok a náradie priamo na zem.

 

Kde to umiestniť?

Ako vždy, jedna z najdôležitejších vecí vo Vašom domove je poriadok. A práve od toho sú tu kovové regály. Pozrite sa na našu ponuku skrutkových a bezskrutkových regálov, ktoré vďaka svojej dokonalej štruktúre a stavbe majú vynikajúcu schopnosť efektívne usporiadať a triediť objekty a nástroje podľa ich použitia, materiálu a veľkosti.

Najlepší spôsob, ako kovové regály využiť je postaviť ich vedľa seba na rovnakú stenu. Prečo je najlepšie využiť len jednu stranu priestoru, resp. jednu stenu? Regály môžeme k sebe spájať a vytvárať celý regálový komplex. Všetko máte na jednom mieste a pôsobí to naozaj organizovane, čisto a účelne.

 

Záver

kovové-regaly-zahrady

 

Záhrada je rovnocennou súčasťou každého moderného domova. Letné a slnečné dni si treba naozaj naplno vychutnávať a aké miesto poskytuje väčší relax, ako naša záhrada? A práve preto sa ňu treba neustále starať, pretože je to miesto, ktoré máme všetci tak radi. Váš Majster na kovové regále.

 

Comment icon Comment