0%

Kufre, oblečenie, lyže, náradie, knihy, krabice, či vianočný stromček. V našich domácnostiach neustále uskladňujeme predmety všedného použitia, ktoré sa neustále hromadia počas plynúcich mesiacov a počas voľných dní a sviatkov venujeme najviac času práve upratovaniu.

Veľkonočné sviatky sa nezávratne blížia a je čas vybaliť a pripraviť všetky potrebné ozdoby Vašej domácnosti, ktoré sú často uložené v rôznych škatuliach a krabiciach mnohokrát na ťažko dostupných zaprataných miestach. Vďaka nám môžete ušetriť mnoho miesta a uvoľniť ho pre predmety určené na iné obdobie.

majster-regal-blog-kovove-regály

Dnes by sme Vám radi priblížili, ako správne a efektívne organizovať Vaše skladové priestory. V obchodoch vyhľadávame nábytok a príslušenstvo, ktoré nám pomôže optimalizovať náš priestor. Požiadavky na náš úložný priestor sú takmer vždy rovnaké: organizovaný, čistý, komfortný, ľahko odstupný a najmä, za najlepšiu cenu.

V obchodoch, domácnostiach či v skladoch by sme mali najprv analyzovať, aké predmety či tovar ideme uskladniť a aké má atribúty, od rozmerov, až po jeho samostatnú hmotnosť. Myslíme si, že kovové regály tieto podmienky spĺňajú do bodky. 

Napr. ja osobne v domácnosti využívam skrutkové regály ako moju osobnú knižnicu, kde mám uložených stovky kníh. Regál sa ľahko skladá, efektívne využíva priestor, ktorý mám a dokážem ho prispôsobiť podľa vlastných potrieb, keďže zaberá málo miesta a siaha až po samotný strop. 

Napíšte nám ako Vy organizujete a využívate Váš skladový priestor?

*Fotografie vytvorené v "Pinterest"


Comment icon Comment