0%

blog-majster-regal

Drahí zákazníci, jar je tu a každý vášnivý záhradkár si užíva lúče slnka a pripravuje sa obrábať pôdu, či skrášliť svoju záhradku, alebo sa venovať vegetácií, o ktorú sa neustále staral. Všetko musí mať svoj poriadok a nič nie je lepším riešením ako naše kovové regály z dielne Majster Regál.

Väčšina z nás má svoje záhradkárske potreby uložené v pivnici a poniektorí priamo aj vo svojej záhrade či vo svojom pracovnom prostredí.

Regály do pivnice, resp. do krytých prostredí by mali mať priemernú záťaž minimálne od 100 – 250 kg a mali by byť stabilné, keďže v pivnici môžeme mať ľahké, ale aj ťažké predmety rozličných rozmerov a tvarov. Regály sú taktiež často využívané práve na odkladanie úrody, zeleniny či ovocia. Tento účel hravo spĺňajú bezskrutkové kovové regály s drevotrieskou, ktorých zaťaženie sa pohybuje od 175 kg do 300 kg a je už na Vás, ktorý regál si vyberiete, či už podľa ceny, farby, záťaže t.j. hrúbky ocele. Tieto regály majú dlhú životnosť a sú cenovo dostupné pre každého.

Pre vonkajšie použitie tzv. outdoor, sú vhodné regály, ktoré sú celokovové a ich vonkajšia úprava je zo zinku, čím sú viac chránené voči korózií a poškodeniu. Najlepším riešením sú jednoznačne skrutkové celokovové regály, ktoré sú celé zo zinku a ich rovnomerné zaťaženie na jednu úroveň je až 100 kg. Zo skrutkových regálov môžete vytvoriť vlastný modulárny systém jednoduchým zoskrutkovaním regálov k sebe, čím vytvoríte väčší a pevnejší policový systém. Kvalita, cena a životnosť regálov je výborná, takže sa nemusíte ničoho obávať.

Máte obchod so záhradkárskymi potrebami?

Mnoho malých, či veľkých obchodov so záhradkárskymi potrebami dosahuje na jar najvyššie tržby a najväčší počet zákazníkov. Pre väčší poriadok je potrebné tovar usporiadať a uložiť do regálov. Od toho je tu Váš špecialista vo svete regálov.

Takmer každý obchod predáva tovar, ktorý je váhovo a rozmerovo diametrálne odlišný. Potrebujete uskladniť ťažké vrecia, kvetináče či iný neštandardný tovar?

Regály PROFESSIONAL sú pre Vás presne to, čo hľadáte. Kovové regály PROFESSIONAL s drevotrieskou majú záťaž až do 1000 kg na jednu úroveň a svojimi rozmermi Vám ušetria množstvo priestoru. Regály sú svojou stavbou bezpečné a nehrozí riziko zranenia.

Ak potrebujete uskladniť tovar menších rozmerov, menšej váhy a dbáte na dizajn a estetický pohľad, odporúčame Vám jedinečné regály z našej dielne. Celokovové bezskrutkové regály profilu T svojim vzhľadom vždy zaujmú a so záťažou 250 kg na policu budú dostatočné aj pre náročnejších užívateľov. Vďaka prídavným modulom môžete vytvoriť celý komplex skladovacieho systému, ktorý sa bude krásne vynímať vo vašom obchode.

Majster regál je tu pre Vás a v prípade, že potrebujete poradiť, Vám radi pomôžeme.

*Fotografie vytvorené v "Pinterest"


Comment icon Comment