0%

Už ste sa niekedy cítili zmätený pri organizácii a rozložení kovových regálov? Samotná organizácia policových regálových systémov nie je vôbec náročná pokiaľ viete, ako nato.

organizacia-v-garazi-sklad

S kovovými regálmi sa veľmi ľahko manipuluje, ľahko sa skladajú a dokážu ukladať mnoho vecí, čím sa predchádza pocitu zmenšovania priestoru, ako v prípade používania klasických skríň. Veríme, že regály sú plnohodnotným nábytkom, ktorý sa dokonale zmestí do ktorejkoľvek časti domácnosti. Poďme sa spoločne pozrieť na dva najviac preplnené priestory v našej domácnosti, na garáž a sklad. 

Je úplne normálne, že upratovanie týchto miestností nie je pravidelné. Využívame ich len občasne na ukladanie vecí, ktoré v našom každodennom živote nepoužívame, takže nakoniec ostávajú zanedbané. Dni ubiehajú a práve teraz, počas týchto náročných dní, ktoré trávime doma, nastáva čas, kedy sa môžete plne postarať o neporiadok a chaos v garážisklade, aj za pomoci regálových systémov. Ponúkame Vám niekoľko tipov, ktoré považujeme za dôležité pri organizovaní policových kovových regálov. 

1# Nábytok, ponúkajúc dostatok skladovacieho priestoru ušetrí mnoho starostí. 

Ako sme už spomínali, najlepšou  vlastnosťou regálov je ich priestrannosť, prístupnosť, možnosť plného nahrádzania nábytku a možnosť ukladať veci, ktoré pravidelne používame, ako je náradie, krabice, ale aj oblečenie a všetko, čo potrebujete mať po ruke. 

organizacia-v-garazi-dostatok priestoru<

2# Regály a háčiky. 

V domácnosti, v ktorej žijú športovci a športoví nadšenci, je garáž perfektným miestom pre ukladanie športového príslušenstva. Ak máte kovový regál s drôtenou policou, môžete ho plne využiť a pomocou kovových háčikov vešať akákoľvek športové príslušenstvo. Nemusíte nič vŕtať do steny, ani kupovať predražené kusy nábytku na mieru. Týmto spôsobom budete mať všetok materiál a náradie uložené v čistom a organizovanom prostredí. To čo potrebujete bude na dosah a na pohľad rýchlo nájdené

organizacia-v-garazi-sklad-haciky-drotena-polica<

3# Krabice, krabice a zase raz krabice.

Akékoľvek krabice, či už papierové, alebo plastové, sú perfektným pomocníkom pre organizáciu a poriadok ideálneho skladového riešenia. Môžete v nich skladovať množstvo vecí a príslušenstva. Najlepšie riešenie je mať v zásobe hneď niekoľko druhov a veľkostí krabíc podľa vecí, ktoré chcete skladovať. Tradične najlepší spôsob ich používania je položiť ich na policový regál a tak využívať 100% jeho možností a plochy políc. Myslite na to, že budete taktiež skladovať veci, ktoré zrejme dlhšiu dobu nebudete využívať. Preto chráňte krabice pred prachom a špinou tým, že ich obalíte fóliou, alebo ich niečím bezpečným prikryjete. Snažte sa krabice uložiť podľa nejakého systému napr. podľa sezóny, materiálu, pravidelnosti, abecedy a pod.  

organizacia-v-garazi-sklad-plastove-krabice

4# Menej je niekedy viac.

Aby ste sa vyhli neporiadku a chaosu, musíte pochopiť, že ak máte dostatok priestoru neznamená to, že ho do posledného metra vyplníme zbytočnosťami. Snažte sa uchovávať veci, ktoré majú pre Vás cenu, ktoré časom určite využijete a je pre Vás nevyhnutné ich držať v bezpečí u Vás doma. Nemali by ste skladovať veci, ako napríklad starú detskú postieľku, ktorá je už nemoderná a nikto ju nepoužije, alebo starý počítač, ktorý ste mali ešte na základnej škole. Práve teraz máte čas urobiť výber vecí ktoré máte a ktoré naozaj potrebujete. Uvidíte sami, že výsledok sa časom dostaví a nebudete strácať čas prehadzovaním nepotrebného „odpadu“.

organizacia-v-garazi-sklad-malo-je-viac<

5# Organizujte a premýšľajte.

Pri organizovaní a umiestňovaní kovových regálov a skladového materiálu by ste sa mali riadiť určitým logickým vzorcom, venovať nejakú dobu premýšľaniu o tom, čo musíte mať pri sebe a čo nie, čo sa dá uložiť ďalej dozadu, alebo vyššie, prípadne na úplne odlišné miesto. Pokúste sa umiestniť najťažšie veci na dno a to, čo budete využívať najčastejšie na úroveň očí a dosahu rúk. Veci, ktoré sú ľahké, jednoducho rozoznateľné a rozpoznateľné môžete uskladniť na tie najvyššie pozície, kde Vám nebude robiť problém ich kedykoľvek jednoducho vziať. 

organizacia-v-garazi-sklad-planovanie

Ak hľadáte vhodný regál pre svoju garáž alebo potrebujete pomoc pri výbere správneho regálu do Vašej špajzepivnice, predajne či paletového regálu do Vášho skladu stačí nás kontaktovať. Náš priateľský zákaznícky servis Vám rád a bezplatne poradí a pomôže s výberom optimálneho skladovacieho zariadenia. Objavte náš veľký výber kovových regálov a využite naše bezplatné doručenie v hodnote objednávky nad 25 €.

Ak sa chcete o nás dozvedieť viac, môžete nás tiež sledovať na InstagramFacebookLinkedIn .


70 jednoduchých možností ako tráviť čas a hrať sa s deťmi v domácnosti