0%

Nenachádzate žiadny spôsob, ako udržať kuchyňu, komoru, práčovňu alebo obývaciu izbu neustále upratanú? Snažíte sa mať všetko v poriadku a zhromažďujete na policiach rôzne veci, ktorých kombinácia potom pôsobí ako výkladná skriňa z bazáru?

Zdá sa vám nemožné udržať knihy v policiach dokonale vyrovnané ako to poznáte z fotografií v časopisoch? Žiadne obavy! Ak si neželáte, aby bolo viditeľné všetko, čo sa nachádza vo vašom regáli, navrhneme Vám niekoľko veľmi jednoduchých a účinných spôsobov.

Tento týždeň máme pre Vás malý a spoľahlivý trik, ktorý dodá Vašim regálom do domácnosti dekoratívny nádych – štýlové závesy!

majster-regal-blog2-kovove-regály-content

Najskôr by ste mali popremýšľať o tom, ako výberom závesov zdokonaliť a zmodernizovať Váš domov. Buď použijete rôzne farebné kombinácie v súlade s daným ročným obdobím, alebo vytvoríte exkluzívny zdroj svetla výberom vhodnej textílie v kontraste so zvyškom nábytku a taktiež sa môžete držať toho, čo je momentálne trendové - napr. použitie gingham vzoru v kuchyni vo vintage štýle.

Závesy si vytvoríte jednoducho a rýchlo bez najmenších problémov. Kvôli pevnosti a množstvu farebných prevedení odporúčame použiť bavlnené plátno, i keď do niektorých miestností sú vhodné aj polopriesvitné materiály.

Najskôr odstrihnite látku podľa výšky regála, pre šírku je lepšie nechať trochu viac látky po bokoch, ale na druhej strane, ak chcete pevný a na mieru ušitý záves, odstrihnite šírku látky presne podľa šírky regála. Nezabudnite nechať po bokoch niekoľko centimetrov látky na šev. Látku prežehlite, aby presne pasovala. Zošite švy a nezabudnite ich nechať na oboch bokoch otvorené a je to!

A ako upevniť záves na regál vo vašej domácnosti? Použite ganížovú tyč alebo drôtené lanko spolu s plastovými či kovovými krúžkami. Vo všetkých prípadoch bude výsledok určite fantastický.

Veríme, že sme Vás inšpirovali a ihneď sa pustíte do výroby vlastných štýlových závesov! Pozrite sa taktiež na našu ponuku skrutkových a bezskrutkových regálov, ktoré perfektne splnia všetky Vaše požiadávky pre regál do domácnosti či do garáže.  

Pošlite nám Vaše fotografie a zdieľajte s nami Vaše výsledky na sociálnych médiách. Všetky Vaše nápady sú viac než vítané. Kontaktujte nás, ak máte akékoľvek otázky, radi Vám pomôžeme!

*Fotografie vytvorené v "Pinterest"


Comment icon Comment