0%

Milí čitatelia a zákazníci. Každý z nás už zariaďoval nové bývanie, alebo ho to ešte len čaká. Taktiež mnohé spoločnosti, firmy, kancelárie a sklady pri otváraní nových pracovísk a priestorov musia poctivo naplánovať kompletné vybavenie so všetkými potrebnými doplnkami. Nastáva otázka, čím tieto priestory vybaviť, aké zariadenia je potrebné zakúpiť a ako efektívne vytvoriť plnohodnotné bývanie, či pracovisko. Vybrať si štandardný nábytok, alebo investujeme do regálových systémov? V dnešnom blogu si o tom povieme viac a spoločne sa pozrieme na výhody a nevýhody nábytku a kovových regálov.

blog-majster-regal-nabytok-a-regaly

Výhody a nevýhody regálových systémov a štandardného nábytku sú ovplyvnené v závislosti od toho, či ideme plne zariadiť domácnosť, alebo pracovný priestor. Ich vlastnosti sa líšia aj s ohľadom na použitie. V týchto prípadoch môžu disponovať inými pozitívnymi, alebo negatívnymi charakteristikami. Je už len na nás, ako sa s tým vysporiadame a čo si vyberieme. Jednoducho povedané, nie každý nábytok sa hodí do pracovného prostredia a nie každý regál do domácnosti. V nasledujúcich riadkoch si povieme o tom viac.

Domácnosť. Skôr ako začneme zariaďovať bývanie je dôležité, do akého smeru a architektúry chceme náš dom, či byt situovať. Ak chceme byť trendový, je dobré venovať väčšiu pozornosť modernému nábytku, ako sú podsvietené obývacie steny s LED technológiou a postele so svetlého dreva. Veľmi obľúbená je kombinácie dreva a ľahkých kovových prvkov. Vstavané skrine sú praktické a estetické. Dajú sa ľahko kombinovať s ostatným nábytkom, keďže farby, materiály a rozmery sú rôznorodé. Komody a menšie skrinky sú prevažne z dreva a vhodné na ukladanie drobností a rôzneho náradia, väčšinou umiestnené v chodbách, alebo v spálni. Ak Vaše bývanie disponuje balkónom, šatníkom, alebo špajzou, tak kovové regálové systémy sú ideálnym riešením pre uskladnenie drobností, ktoré nie sú vhodné do obývacích priestorov. Zaváraniny, hrnce, krabice, pracovné nástroje, pracovný odev, prípadne ovocie a zelenina si nájdu vždy svoje miesto. Regály sú plne prispôsobiteľné a ich stavba je veľmi jednoduchá. Pozrite sa taktiež na našu ponuku skrutkových a bezskrutkových regálov, ktoré perfektne splnia všetky Vaše požiadávky pre regál do domácnosti.

Ak je Vám bližší industriálny štýl, je vhodné vybaviť domácnosť nábytkom z kovových materiálov, tehlovými stenami a farbami, využívať priemyselné komponenty na štandardnú výzdobu a pod. Veľmi populárnymi prvkami sa stali klasické drevené palety, z ktorých si mnohí z nás dokázali vyrobiť posteľ, skrine, stoly a pod. Fantázii sa predsa medze nekladú. Do tohto štýlu neoddeliteľne patria kovové regály, ktoré dokážu byť plnohodnotnou náhradou skríň, stolíkov a držiakov. Do industriálneho štýlu zapadnú perfektne a z ponuky od Majster Regál je možné vyskladať si presne také regály, aké potrebujete.

Pracovné prostredie. V tomto prípade sa pozrieme, čo je výhodnejšie vo Vašej práci, kovové regály, alebo tradičný nábytok. V kancelárii je základom pracovný stôl so stoličkami. Musia spĺňať potrebné parametre, v ktorých je prvoradé pohodlie a zdravé držanie tela. Dôležitou súčasťou je drevená, prípadne kovová skriňa, alebo regály, kam môžete vložiť všetky potrebné dokumenty, zakladače, tlačivá, zmluvy a pod. Vynikajúce regály do kancelárie sú celokovové regály profilu L a T, prípadne skrutkové regály, ktoré sú plne prispôsobiteľne a majú dostatočné zaťaženie na policu. V skladoch a priemyselných zónach sú kovové skrinky a regály úplnou samozrejmosťou. V skladoch sú vynikajúcou možnosťou regály PROFESSIONAL s vysokou nosnosťou do jednej tony. Sú tak pevné, že sa nemusíte báť o akýkoľvek uskladnený tovar. Do výrobných hál a priemyselných priestorov sú najlepšou možnosťou regály z kategórie RIVET SYSTÉM, ktoré majú kapacitu 300 kg na policu a sú vyrábané najnovšou technológiou uchytenia komponentov. Pri variante s drôtenou policou sa nemusíte báť uskladniť aj kvapaliny akéhokoľvek druhu.

Aké sú výhody a nevýhody regálových systémov?

  • + Jednoduchá a rýchla stavba
  • + Nízka cena
  • + Vysoká záťaž na policu
  • + Rôznorodá skupina produktov
  • + Prispôsobiteľné do akéhokoľvek priestoru
  • + Oceľová konštrukcia
  • + Jednoduchá údržba
  • + Dlhá garancia
  • - Esteticky nie až tak atraktívne do modernej domácnosti
  • - Nie každému môže vyhovovať celokovová konštrukcia

Aké sú výhody a nevýhody regálových systémov?

Tradičný nábytok má nekonečne veľa možností, no jeho cena je ďaleko vyššia ako za regálové systémy. Výhodou je, že sa dá zhotoviť akýkoľvek typ nábytku na mieru a ponuka je obrovská. Ale ako ste si mohli všimnúť, kovové regály majú množstvo plusov a môže to byť výborná alternatíva do Vášho domova, či práce, pričom ušetríte svoje nervy pri montáži a najmä Vaše peňaženky. Zvoľte si to, čo Vám najviac vyhovuje. Váš Majster Regál.