Regály do domácnosti Regály do garáže Regály do dielne Regaly do zahrady Regaly pre gastronomiu Regaly do priemyslu Regaly do pivnice Regaly do obchodu

Best Sellers 2021

0%

Best sellers 2021 Majster Regal

V našom obchode ponúkame najširší sortiment policových kovových regálov, aký na celom online trhu nenájdete. Kvalitná konštrukcia, európska výroba, primeraná cena a profesionálny zákaznícky servis sú našou základnou pridanou hodnotou pre potreby zákazníka. Počas celého roka sme sa snažili poskytnúť zákazníkovi rôzne zľavy, promo akcie, Black Friday, vernostný program, súťaže a samozrejme tradičné percentuálne zľavy, ktoré môžete využiť vždy počas celého roka. Žiaľ, ani tento rok sme sa nevyhli problémom, pretože dostupného materiálu bolo čoraz menej a jeho cena narástla o viac ako 100%. Napriek tomu sme sa snažili udržať ceny tak, aby boli pre vás zákazníkov stále dostupne. Ktoré kovové regály sa predávali najlepšie? Prinášame vám BEST SELLER roku 2021!

 

1# Bezskrutkový RIVET systém s HDF policou

Produkty tejto kategórie sa ešte stále dajú nazývať novinkou na našom webe. Bezskrutkový kovový regál RIVET s HDF policou je klasický regálový systém s novou zásuvnou technológiu za pomoci kovových nitov s jednoduchou montážou, ktorú zvládnete za pár minút. Disponuje vysokou nosnosťou, až 300 kg na jednu policu. Má dlhú životnosť a kvalitnú kovovú konštrukciu. Policový regál je vhodný do domácnosti, garáže, skladu, dielne a priemyslu. Je to najpredávanejší kovový regál a práve preto vám prinášame novinku! V januári 2022 rozširujeme celú ponuku RIVET produktov o nové rozmery, extra samostatné police ku každému rozmeru v ponuke, novú modrú povrchovú úpravu a nové príslušenstvo. V roku 2022 sa je na čo tešiť.

                                                        Bezskrutkový RIVET systém s HDF policouBezskrutkový RIVET systém s HDF policou

Viac o regáloch RIVET>>

 

2# Skrutkové kovové regály

Skrutkové celokovové regály sú s nami už od roku 2015 a stále sa môžu tešiť vysokej popularite medzi zákazníkmi. V čom spočíva ich úspech? Majú veľmi jednoduchú skrutkovú montáž a nosnosť 100 kg na jednu policu. Montáž prebieha za pomoci skrutiek a matíc M8 a umožňuje vám upevniť police do vami zvolenej výšky. Regál sa skladá iba so stojín, políc, spojovacieho materiálu a rohových výstuh. Vďaka svojej jednoduchosti a nižšej cene sú na popredných pozíciách celkového predaja. Už ste vyskúšali tradičné skrutkové regál obchodu Majster Regál

                            Skrutkové kovové regály Skrutkové kovové regály

Viac o skrutkových regáloch>>

 

3# RIVET systém s drôtenou policou

Na tretej pozícii z pohľadu predaja sa ocitol bezskrutkový kovový regál RIVET s drôtenou sieťovou policou. Je to klasický regálový RIVET systém s novou zásuvnou technológiu za pomoci nitov s jednoduchou montážou, ktorú zvládnete za pár minút. Ponúka vysokú nosnosť, až 300 kg na policu. Dlhá životnosť, kvalitná konštrukcia a pomer cena/kvalita. Jeho polica je pozinkovaná a odolná voči korózii. Regálový systém je výborný na skladovanie kvapalín a olejov. Je vhodný do domácnosti, garáže, skladu, priemyslu, exteriéru a vlhkého prostredia. Určite vyskúšajte. Pri tomto regálovom systéme sa zaiste nepopálite.

RIVET systém s drôtenou policou

Viac o regáloch RIVET s drôtenou policou>>

 

4# Professional bezskrutkové kovové regály s HDF policou

Policové regály s nadpriemernou nosnosťou až 600 kg na policu sa dostali na štvrtú priečku v predajnosti. Kovové regálové systémy Professional s HDF policou spĺňajú požiadavky tých najnáročnejších zákazníkov a nie len kvôli nosnosti, ale najmä vďaka robustnej a detailnej konštrukcii. Policový regál je vhodný do skladov, garáží, priemyselných parkov a dielní. Je to zaručená kvalita. Ale pozor, odporúčame si pri montáži zaobstarať pomocnú ruku, keďže regál má svoju typickú vysokú váhu a svaly naviac sa vždy zídu.

Professional bezskrutkové kovové regály s HDF policou

Viac o regáloch Professional>>

 

5# Rohový regál

Rohový regálový systém RIVET s HDF policou je revolúciou v skladovom priemysle. Môžete ho využiť do každého kúta miestnosti. Je veľkým lákadlom pre mnohých a práve preto sa nachádza na piatej priečke v celkovej predajnosti.  Nosnosť 250 kg na policu, kvalitná a moderná konštrukcia, jednoduchá a rýchla montáž. To sú lákadlá tohto jedinečného systému. Rohový regál je vhodný do domácnosti, garáže, skladu a priemyslu. Neváhajte a zakúpte si bezskrutkový kovový regál čo najskôr a môžete sa pochváliť rodine a priateľom týmto jedinečným kúskom.

                                           Rohový regál            Rohový regál

Viac o rohových regáloch>>

 

V prípade, že hľadáte niečo iné, môžete použiť náš nový konfigurátor regálov. Sme presvedčený, že naše regály vám spravia radosť.  

Veríme, že náš nový blog vám priniesol nové informácie a bol pre vás užitočný. Nezabudnite nás sledovať na sociálnych médiách facebook, instagram, pinterest alebo linkedin a prezraďte nám, ktorý regál by ste si vybrali vy.

 

Aký druh regálov hľadáte?

Kovové regály do garáže          Rohové kovové regály          kovové regály do skladu   

    Kovové regály do garáže                               Rohové kovové regály                  Kovové regály do skladu

0 Komentárov
Predchádzajúce Kreatívne riešenia s kovovými regálmi Ďalej Pripravte váš obchod a sklad na vianočný predaj
ADAPTÍVNY DIZAJN
Viacúčelové regálové systémy
PROFESIONÁLNY PRÍSTUP
Odborný prístup k vašim projektom
RÝCHLE DODANIE
Doprava ZADARMO pri
nákupenad 190 € bez DPH
ZĽAVY A VERNOSTNÝ PROGRAM
Možná zľava až 30%
BEZPEČNÝ NÁKUP
Jednoduché a spoľahlivé
platobné metódy
VYROBENE V EURÓPE
5 ročná záruka na kovové regály
To Top