0%

Aké sú naše regály? Ak si v e-shope Majster Regál vyberiete akýkoľvek regál, môžete sa spoľahnúť na to, že je vyrobený v Európe. Vďaka tomu garantujeme vynikajúcu kvalitu, maximálny dôraz na ekologickú výrobu a férové pracovné podmienky. Na všetky kovové regály z našej ponuky poskytujeme päťročnú záruku a ponúkame ich za konkurencieschopné ceny. Okrem toho pravidelne organizujeme rôzne promo akcie, od sezónnych výpredajov až po niekoľko týždňové Black Weeks, ktoré dopĺňajú našu škálu zliav, a celoročne platný vernostný program.

V roku 2023 sa okrem tradičných druhov regálov darilo aj novinkám. Zaujíma vás, aké kovové regály boli tento rok najobľúbenejšie? Poďme sa na to pozrieť.


Najobľúbenejšie garážové regály 2023

Bezskrutkové kovové garážové regály radu RIVET aj v roku 2023 potvrdili, že patria k najobľúbenejším produktom nášho sortimentu, a to z niekoľkých dôvodov. V prvom rade ponúkajú univerzálne riešenie na uskladnenie nielen v garážach, ale aj v pivniciach či dielňach, čo ocenili zákazníci hľadajúci praktické a priestorovo efektívne skladovacie možnosti.

Vďaka ich robustnej konštrukcii a vysokej nosnosti sú ideálne na uskladnenie náradia, športového vybavenia, náradia na záhradu a ďalších ťažkých predmetov. Zákazníci tiež ocenili možnosť individuálneho nastavenia a prispôsobenia regálov, čo umožňuje maximálne využitie dostupného priestoru.

Zatiaľ čo v roku 2022 bol najpredávanejším garážovým regálom tento regál v šírke 90 cm, tento rok sa bestsellerom stal regál so šírkou 120 cm. Všetky jeho ostatné vlastnosti zostali rovnaké. Police tohto regálu zvládnu zaťaženie až 250 kg na úroveň a sú osadené hladkou HDF doskou o hrúbke 5 mm, ktorá je odolná voči nárazom aj miernej vlhkosti.


Najobľúbenejšie regály do domácnosti 2023

Regály do domácnosti boli v roku 2023 ďalšími veľmi obľúbenými produktmi v našej ponuke, a to vďaka ich všestrannosti a schopnosti zapadnúť do rozmanitých interiérov. Tieto regály ponúkajú ideálne riešenie pre efektívne využitie priestoru a zvýšenie úložných kapacít v domácnosti a kombinujú elegantný dizajn s praktickosťou, čo oceníte všade – od obývacích izieb a kuchýň cez spálne až po domáce kancelárie – homeoffice. 

V kategórii domácich kovových regálov zabodovala tohtoročná novinka, dekoratívne kovové regály s drevenými policami - rad DECO.

Elegantný bezskrutkový regálový systém DECO kombinuje drevo a kov. Ponúka päť laminovaných políc a predstavuje ideálne riešenie pre akúkoľvek miestnosť vo vašej domácnosti. Tento ľahko industriálny štýl policového regálu si získal priazeň už mnohých zákazníkov vďaka estetickej kombinácii prírodného dreva a elegantnej čiernej oceľovej konštrukcii.


Najobľúbenejšie regály do obchodu 2023

Veľkú skupinu našich zákazníkov tvoria obchodníci a ďalší profesionáli, ktorí kvalitné kovové regály využívajú denne pri svojej práci. Medzi top kategórie kovových regálov roku 2023 sa zaradili aj regály pre komerčné a obchodné prostredie.

Obchodníci a prevádzkovatelia predajní ocenili, že tieto regály kombinujú stabilitu a nosnosť s estetickým vzhľadom, čo ich robí ideálnymi pre prezentáciu tovaru. Okrem toho sú obchodné regály v našej ponuke navrhnuté tak, aby boli maximálne flexibilné a prispôsobiteľné. To umožňuje ľahké usporiadanie priestoru podľa meniacich sa potrieb obchodu. Ich jednoduchá montáž a demontáž znamená, že môžu byť rýchlo prispôsobené pre rôzne akcie, sezónne výpredaje alebo zmeny v sortimente.

Zatiaľ čo koncoví zákazníci preferujú bezskrutkové kovové regály, obchodníci v roku 2023 najviac nakupovali skrutkové kovové regály. Tým úplne najpredávanejším v tejto kategórii je osvedčený 200 cm vysoký regál s 5 policami a nosnosťou 100 kg na každú z políc.

Skrutkové regály sú medzi obchodníkmi obľúbené kvôli kovovým policiam, ktoré nachádzajú svoje uplatnenie tam, kde nevyhovujú HDF police alebo sieťované drôtené police. Môže sa jednať o predajne, kde sa denne na regály dopĺňa tovar, alebo prevádzky, kde treba regály denne dezinfikovať či inak udržiavať.


Najobľúbenejšie regály do dielne 2023

A štvorlístok našich najpredávanejších kategórií regálov tohto roku uzatvárajú robustné regály do dielne. Tieto regály sú navrhnuté tak, aby vydržali náročné podmienky dielní, vrátane skladovania ťažkého náradia, dielov či materiálu, čo si pochvaľovali profesionáli aj domáci majstri.

Zákazníci ocenili, že regály sú ľahko prispôsobiteľné, čo umožňuje efektívne využitie voľného miesta a udržuje dielňu organizovanú a prehľadnú. Vďaka svojej vysokej odolnosti a ľahkej údržbe sa regály do dielne stali v roku 2023 nevyhnutným vybavením pre každého, kto hľadal spoľahlivé a dlhodobé riešenie pre svoju prácu.

Najpredávanejším dielenským regálom sa stal skutočný pracant. So svojou výškou 200 cm a šírkou 210 cm patrí tento regál zároveň k najväčším v našom sortimente. Jeho úctyhodné rozmery podčiarkuje ešte jeho nosnosť - celých 600 kg na každú zo štyroch políc.

A akými regálmi ste tento rok doplnili svoju garáž, domácnosť či kanceláriu vy? Nenašli ste v našom zozname nejaký váš obľúbený kovový regál? Napíšte nám do komentárov.

Dúfame, že aj tento článok vám priniesol zaujímavé informácie. A aby vám nič neuniklo, nezabudnite nás sledovať na sociálnych sieťach FacebookInstagramPinterest alebo LinkedIn a napíšte nám!

 

Aký druh regálov hľadáte?