0%

Nás v Majster Regál sa často pýtajú: „Aký je rozdiel medzi bezskrutkovým Rivet regálom a inými bezskrutkovými regálmi?“ Radi by sme to vysvetlili v dnešnom blogu.

Proces rozhodovania pri kúpe skladových regálov

Predstavte si nasledovnú situáciu: Naliehavo potrebujete nový regálový systém a intenzívne pracujete na hľadaní vhodného kovového regálu.

Teraz sa možno pýtate, kde kúpiť taký regál. V najbližšom železiarstve alebo si ho jednoducho kúpiť online? Predpokladajme, že ste sa rozhodli pre online kúpu z časových dôvodov a našli ste webovú stránku e-shopu Majster Regál.

Výber regálov v Majster Regál

Na ponuke Majster Regál je najskvelejšie to, že existuje veľa rôznych kovových regálov a tiež príslušenstvo ako prídavné police a iné. Ktorý regál najviac zodpovedá Vašim potrebám a požiadavkám?

S regálmi Majster Regál máte na výber medzi skrutkovými  a bezskrutkovými regálmi. O výhodách každého typu regálov sa dozviete viac v blogu „Skrutkové vs. bezskrutkové regály“. Ako už ich samotný názov napovedá: skrutkové a bezskrutkové regály sa líšia predovšetkým svojou montážou. V prípade skrutkových systémov sa ich montáž vykonáva priskrutkovaním políc ku stojinám. Bezskrutkové regály možno poskladať jednoduchým zakliknutím jednotlivých komponentov.

Teraz, keď poznáte rozdiel medzi skrutkovými a bezskrutkovými regálmi, chceli by sme sa podrobnejšie venovať variante bezskrutkové kovové regály. Sortiment bezskrutkových kovových regálov od Majster Regál je veľmi rozmanitý. Môžete si napríklad vybrať medzi bezskrutkovými regálmi s L profilom alebo T profilom.

Viac o rozdieloch sa dozviete v našom blogu „Vytvorenie skladových priestorov pomocou regálov“.

Bezskrutkové regály od Majster Regál sa líšia nielen použitými stojinami, ale aj typom police. Majster Regál ponúka veľký výber bezskrutkových kovových regálov s kovovou policou, s oceľovými sieťami alebo HDF policami. Bezskrutkové regály s HDF policou sa v porovnaní s predchádzajúcimi vyznačujú vyššou nosnosťou a extrémnou odolnosťou.

V čom spočíva rozdiel medzi bezskrutkovými regálmi s HDF policou a rivetovým systémom?

Ako ste už pravdepodobne zaregistrovali na našom webe, ponúkame špeciálnu kategóriu s názvom RIVET Tec., kde sa nachádzajú bezskrutkové regálové systémy rôznych rozmerov. Porovnajme napríklad bezskrutkový kovový regál RIVET 180x90x45, 5 políc pozinkovaný a bezskrutkový regál s HDF policou 180x90x45, 5 políc, pozinkovaný. Na prvý pohľad sa tieto dva regály zdajú byť rovnaké. Oba sú pozinkované, majú 5 políc a dokonca rovnaké rozmery. Aký je teda medzi nimi rozdiel okrem ceny?

Ak sa bližšie pozrieme na nosníky a stojiny oboch typov regálov, objavíme malý rozdiel. Zatiaľ čo bezskrutkové rivetové regály majú nity, klasické bezskrutkové regály motýliky.

Vo všeobecnosti sú všetky naše bezskrutkové regály a bezskrutkové regály s HDF policou veľmi stabilné a odolné, ale nové rivetové zakončenie zabezpečí, že regál s nosnosťou vyššou ako 100 kg na policu je stabilnejší ako tie s klasickým motýlikovým uchytením.

Náš zákaznícky servis Vám rád odpovie na akékoľvek ďalšie otázky. Ak by ste potrebovali poradiť, jednoducho zanechajte Vaše kontaktné údaje a my Vás radi kontaktujeme. Pozrite si naše bezskrutkové RIVET systémy a radu regálov Garage 45. Tam nájdete aj skvelé rohové regály.

Ak sa chcete o nás dozvedieť viac, sledujte nás na Instagrame alebo Facebooku.

Tešíme sa na Vás!