0%

SK_Efektívne využitie voľného miesta pomocou kovových regálov

Interiér, v ktorom denne trávime v priemere až 90 % svojho času, je nutné neľahkým a často špecifickým podmienkam prispôsobiť. Krásne zariadený a plne funkčný interiér však nevytvoríme len vďaka originálnemu nábytku a moderným doplnkom najnovších trendov. O pohodlie, efektivitu práce a lepší výsledok pri akejkoľvek našej snahe sa postará aj správna organizácia priestoru a jeho maximálne využitie. 

Veď organizácia je predsa  kľúčovým prvkom pri udržiavaní osobnej pohody a zvyšovaní efektivity práce. A usporiadanie priestoru pomocou kovových regálov je jeden z najlepších spôsobov, ako zaistiť, aby to fungovalo aj v praxi.  Tak si poďte spolu s nami o nich to najdôležitejšie prečítať v našom článku. 

Policový systém, ktorý vám šetrí miesto a pomáha s jeho organizáciou

Na skladovanie rôznych druhov tovaru, ako aj dokumentácie sa v praxi najčastejšie používajú kovové regály. Výhodou týchto kovových konštrukcií je, že sú spoľahlivé a zaisťujú bezpečnosť predmetov uložených na policiach po dlhú dobu. 

Použitie týchto regálových štruktúr sa tak stáva správnym rozhodnutím každého domáceho majstra alebo manažéra vo firme, pretože nielen šetria miesto, ale ak sú správne nainštalované, zaisťujú aj bezpečnosť ľudí pracujúcich v kancelárii alebo sklade.

Takéto moderné a multifunkčné skrutkové alebo bezskrutkové regály môžu byť veľmi rozmanité, pretože zohľadňujú veľmi veľa individuálnych charakteristík, kde k tým najdôležitejším patria:

 

  • povaha uskladneného tovaru;
  • veľkosť miestnosti a jej usporiadanie;
  • montáž;
  • nosnosť políc;
  • vaše špecifické preferencie.

 

Práve schopnosť prispôsobiť sa priestoru a jeho vlastnostiam robí z kovových regálov do skladu alebo kúpeľne mimoriadne obľúbený typ policovej konštrukcie, s ktorou nemáte pri používaní v priebehu času žiadne starosti. Ako je to možné?

bezskrutkovy-kovovy-regal-rivet-s-drevenou-hdf-policou180x90x45cm-5

Jednoduché využitie a usporiadanie priestoru

Kroky štruktúrovania domu alebo akéhokoľvek iného priestoru mu iba pridajú na hodnote. Je predsa vždy lepšie, ak máte okolo seba pekne všetko usporiadané a neustále pod dohľadom a po ruke. 

Kovové regály vám v tomto smere veľmi dobre pomôžu. Významnou výhodou použitia takýchto zariadení sú ich vlastnosti, pretože pri ich výrobe sa používa špeciálny náter, vďaka ktorému je potom celá konštrukcia odolná proti korózii a veľmi  vhodná aj do garáže či dielne

Prevádzka kovových regálov je čo najbezpečnejšia a vhodná na skladovanie potravinových surovín, farieb a lakov a iných vecí pre vašu prácu alebo inú osobnú potrebu. Skladovému systému dodáva pevnosť aj špeciálny materiál políc vhodný pre ťažké váhy, vďaka čomu je   potom tento unikátny policový systém vhodný nielen na uskladnenie masívneho nákladu, ale aj úspešné spravovanie voľného priestoru.

Nenáročná inštalácia a jednoduchá organizácia

Aby vám kovový regál do dielne dlhodobo a dobre slúžil, vyberajte si ho aj na základe jeho konštrukcie a upevnenia políc, s čím vám určite pomôže produktový online konfigurátor.  Ide o skrutkový alebo bezskrutkový spoj. 

Vhodný typ sa vyberá na základe celkovej hmotnosti nákladu na konkrétnom regáli. Samozrejme, čím väčšie je bremeno uložené v policiach, tým bezpečnejšie by ste mali zvoliť spojenie. Skrutkové kovové regály sú odolnejšie proti nárazovým zaťaženiam, ale výrazne menej pohyblivé a mobilné ako bezskrutkové modely, ktoré sa zas jednoduchšie podľa návodu montujú. 

Pri rozhodovaní o inštalácii hodného regálového systému by ste mali však brať do úvahy najmä všetky vlastnosti existujúcej miestnosti, aby sa čo najefektívnejšie využilo dostupné miesto a zároveň sa zabezpečil normálny pohyb skladového policového zariadenia. Mali by ste tiež vziať do úvahy typy uloženého tovaru alebo dokumentov, aby ste si mohli zvoliť model výrobku, ktorý zabezpečí ich maximálnu bezpečnosť a ľahký prístup k regálom.

A ak sa náhodou časom rozhodnete celý tento unikátny systém reorganizovať, nielen bezskrutkový systém, ale aj ľubovoľný počet sekcií a dĺžka regálov vám to bez najmenších problémov a jednoducho umožnia. Tak sa o tom presvedčte a vyberte si vhodný regál na vaše topánky, pneumatiky, hračky či kvety. V našej ponuke nájdete taktiež regály do vašej predajne, skladu či do pivnice.