0%

Pripravili sme pre Vás novinku, a to rozhovor s vášnivým DIY pracovníkom a influencerom priamo z Nemecka, známym pod prezývkou Tobi. Je populárny svojou zručnosťou a kreatívnou mysľou. Tobi bol ochotný podeliť sa s nami, s tímom Majster Regál, o detailoch najnovšieho projektu, ktorý vytvoril.

1-kovovy-regal-a-drevenna-paleta

Dobrý deň, Tobi. Pracujete už na druhom projekte za pomoci regálov z internetového obchodu Majster Regál. Viete nám prezradiť niečo viac o prvom projekte a na čo presne ste použili naše policové kovové regály?

Dobrý deň. Samozrejme veľmi rád vám o tom poviem viac. Používam regál s vysokou záťažou, myslím, že u vás to je kategória Professional. Využívam ho na odkladanie a skladovanie náradia pre moju dielňu. Úprimne, som s ním moc spokojný a vytvoril som si k nemu určitý vzťah a preto som vyskúšal aj druhý regál práve od Vás.

2-kovovy-regal-montaz-kostra

Váš druhý projekt ešte nie je u konca. Mohli by ste nám niečo málo prezradiť špeciálne len pre nás?

Veľmi rád. Vyrábam niečo, čo by som mohol nazvať napríklad regálové štúdio. Viem, znie to naozaj zvláštne, ale vytváram novú dielňu a pripravujem ju do podoby, ktorá bude vyzerať skôr ako pracovné YouTube štúdio, pretože to je moja najväčšia záľuba, spoločne s „majstrovaním v dielni“. Vytvárať videá pre YouTube kanál je moja srdcovka. Moju dielňu, ktorá je zároveň mojím štúdiom, som vtipne nazval „Mužská Jaskyňa“. Mala by byť veľmi jedinečná a v rustikálnom štýle, na ktorom si dlhodobo zakladám. Vedľa tehlovej steny bude umiestnená stena vytvorená z dreva tradičných paliet a samozrejme, Váš kovový regál si nájde svoje miesto. V krátkosti, bude to kombinácia drevených paliet a Vášho kovového regálu.

Máme mnoho čitateľov z DIY sektoru, ktorí by radi vedeli, čo Vás inšpiruje, alebo kde prichádzate na nové nápady, myšlienky a tipy na nové projekty.

V tomto prípade je to viac než jednoduché. Nová dielňa potrebuje nový odkladací priestor a keďže otvorené regálové systémy sami o sebe nie sú až tak praktické pre moju povedzme „inú“ dielňu, chcem vytvoriť štýlovú a jedinečnú paletovú zostavu v kombinácii s kovovými regálmi. Bude to vzrušujúce.

3-spracovanie-dreva-do-regalu

Vyrábanie a vytváranie projektov v dielni nie je Vaša primárna práca, že áno? Zistili sme, že pracujete aj v kancelárii a ste veľmi aktívny na sociálnych médiách ako je YouTube a Instagram. Nie je to neuveriteľne vyčerpávajúce robiť všetky tieto aktivity pod jednou strechou?

Pravdupovediac je. A ešte k tomu som šťastne ženatý a mám maličkého syna, ktorý je moja hrdosť a najväčšia radosť. Avšak je to práveže jednoduchšie ako sa na prvý pohľad zdá. Nepozerám ani televízor a prvé čo spravím, keď prídem z práce domov je, že zapnem tzv. rodinný mód, hrám sa so synom, pripravujem s manželkou večeru a prežívam tradičnú pokojnú rodinnú atmosféru. Navečeriame sa, uložím syna spať, pozriem obľúbený seriál, prípadne prečítam nejaký zaujímavý článok. Následne sa zavriem do mojej dielne na jednu až dve hodiny, natočím videá, zapracujem na mojich projektoch, vytvorím nové fotografie, ktoré vložím na Instagram a pripravím sa na spánok. Celkom tradičná denná rutina.  

4-pokladanie-paliet

Posledná otázka pre Vás Tobi. Čo si myslíte o policových kovových regáloch z e-shopu Majster Regál? Sú naozaj vhodné na DIY (urob si sám) projekty?

Kovové regálové systémy sú naozaj perfektnou voľbou pre akúkoľvek dielňu, nie len tú moju, pre akýkoľvek sklad, pivnicu a špajzu. Podľa toho, čo som mohol sám skúsiť a zažiť sú naozaj extrémne stabilné a na druhej strane pomerne dosť flexibilné, inovatívne a prispôsobiteľné. Plug-in systém je super a rýchlo som ich postavil. Výšku police si môžete prispôsobiť ako potrebujete, čo pri tradičnom nábytku z dreva je dosť problém. Môžete si vytvoriť celé regálové komplexy, a ako hovoríte Vy, regálové moduly, či systémy. Myslím, že na toto odvetvie sú regály, použijem anglický výraz, „must have“ - nutnosť. Osobne sa teším na ďalší projekt, v ktorom rád a znova využijem regály priamo od Vás!

5-kombinacia-drevo-regal

 

Chceme poďakovať Tobimu, za jeho čas a priestor. Takýto názor a prejav nás veľmi inšpiruje a tešíme sa, až uvidíme hotový výsledok tvorený aj za pomoci kovových policových regálov z tej našej dielne.  

Máte doma taktiež garáž, dielňu, sklad prípadne pracovňu? Využívate naše regály? Podeľte sa s nami o Vaše zážitky. Prípadne ste ešte nemali možnosť vyskúšať naše regálové systémy? Navštívte náš online obchod a realizujte sa.

Na čo ešte čakáte? Ak ešte nie ste rozhodnutí, máme pre Vás riešenie. Je tu jar a s tým aj náš Jarný Výpredaj. Zľavy na regály rôzneho druhu a typu len počas tejto sezóny. Vyberte si klasický, prídavný, prípadne rohový regál alebo paletový regál a vyplňte prázdne priestory tými najkvalitnejšími policovými produktmi.

6-finalne-upravy-regal-a-drevo

Sledujte nás na Instagrame, Facebooku a LinkedIne.


70 jednoduchých možností ako tráviť čas a hrať sa s deťmi v domácnosti