0%

Deň matiek sa blíži. Je to špeciálny deň, ktorý patrí všetkým matkám.

Je dobre známe, že väčšina matiek by pre svoje deti urobila čokoľvek, ale urobili by ste všetko pre ňu? Najmenej, čo v tento deň môžete urobiť, je nezabudnúť jej zablahoželať k tomuto špeciálnemu dňu a my v tíme Majster Regál sme si istí, že by sa potešili aj malej pozornosti, aj keď typická veta matky je: „Nemusíš mi nič dávať, ja nič nepotrebujem.“  Využite tento deň na poďakovanie svojej matke za všetko to úsilie, ktoré za Vás vynakladá celý svoj život. Najmä v súčasnej situácii naberá tento sviatok úplne iný význam. Buďte vďační, že ju máte stále pri sebe. Bohužiaľ, vzhľadom na súčasnú situáciu nie je možné  ísť do dobrej reštaurácie alebo podniknúť spoločnú  aktivitu, a preto náš tím prišiel s nápadom, ako môžete napriek všetkému matku prekvapiť. Jeden alebo druhý nápad určite realizujú i naši kolegovia.

1# Redizajn hobby miestnosti alebo pracovne

Ak je Vaša matka manuálne zručná a dlhé hodiny kreatívne tvorí, darujte jej nový priestor určený na oddych a kreativitu! Bez ohľadu na to, či má rada hrnčiarstvo, maľovanie alebo šitie, ďalší priestor v dielni alebo v pracovni príde vždy vhod. S našimi RIVET bezskrutkovými regálmi vytvoríte rýchlo a jednoducho poriadok v jednej z Vašich obľúbených miestností. Jednoduchá bezskrutková montáž a alternatívne umiestnenie políc na rôzne úrovne, umožňujú ľahké skladovanie rôznych materiálov bez ohľadu na to, či sú objemné alebo ťažké. Ak je miestnosť alebo dielňa Vašej matky veľmi malá, využite rohy na uskladnenie v našich rohových regáloch!

Napríklad matka, ktorá rada šije, by mohla pekne uložiť svoje látky a vlnu do regálov. Keďže ide o otvorený kus nábytku, všetky potrebné materiály by boli viditeľné bez toho, aby ste ich museli dlho hľadať. Aby ste sa po otvorených regáloch necítili dobre, odporúčame Vám používať škatule, prepravky a boxy, v ktorých môžete uchovávať zvyšky látky, iný materiál alebo potreby na šitie.

1-bezskrutkovy-kovovy-regal-diy-den-matiek2-rivet-policovy-regal-blog-den-matiek

2# Všade samá zelená

Miluje Vaša mama kvety a prácu v záhrade? Pravdepodobne najtradičnejším a najjednoduchším nápadom na darček ku Dňu matiek je kytica kvetov. Ale prečo nepokročiť o level vyššie? Darujte vertikálnu záhradu. Vertikálne záhrady s malými rastlinami a kvetmi sú ideálnym riešením nielen pre malé tradičné terasy a balkóny ale aj obývačky. Naše bezskrutkové  RIVET regály s oceľovou sieťou sú ideálne na vytvorenie takejto vertikálnej záhrady. Vďaka sieti kovových regálov sa dostane slnečné svetlo k rastlinám na všetkých policiach. Okrem toho sú regály nielen stabilné, ale aj odolné voči korózii a poškodeniu.

3-kvety-a-zelen-na-balkone4-rivet-drotena-polica-den-matiek

3# Zostať fit

Ako určite viete, pre zachovanie zdravia je potrebný pravidelný pohyb a čo viac môžeme chcieť pre naše matky?! Sú to síce ženy so super schopnosťami, ale  niekedy potrebujú odpočinok od svojich povinností, práce, domácnosti či riadenia rodiny. Na návštevu posilňovne im však zostane minimum času a z tohto dôvodu mnohé uprednostňujú cvičenie doma. Vytvorte Vašim mamám miestnosť alebo priestor na jej cvičebné aktivity! S niekoľkými činkami, švihadlom, žinenkou, bežiacim pásom alebo stacionárnym bicyklom to rýchlo docielite. Nerobte si starosti, nemusíte hneď prerábať celý byt. Postačí Vám na to pracovňa alebo hosťovská izba. Aby ste však mohli správne uskladniť športové potreby alebo materiál, ako je lano, váha, žinenka  a zároveň počas dňa využívať miestnosť ako pracovňu, odporúčame naše kovové regály určené do pivnice a do domácnosti. Tieto unesú až 250 kg a vďaka svojmu T- profilu sa dajú flexibilne rozšíriť pomocou prídavných modulov.

5-kovove-regaly-a-domace-fitnes6-skrutkovy-regal-do-fitneska

4# Relax

Každý z nás by chcel z času na čas relaxovať doma. Najmä naše matky. Už ste niekedy premýšľali o vytvorení oázy pohody na oddych alebo relaxačného priestoru pre Vašu mamu? Tam si môže oddýchnuť a relaxovať alebo si prečítať knihu. Z tohto dôvodu nie je potrebné renovovať celý byt, existuje efektívnejšie, rýchlejšie a úspornejšie riešenie a síce rozdelenie miestnosti pomocou regálov. Týmto spôsobom je možné vytvorenie intímneho a otvoreného, zároveň aj dekoratívneho a funkčného priestoru. Na tento účel odporúčame napríklad regály určené do špajze, ktoré sa hodia do každého interiéru a ktoré sa dajú rozdeliť aj na dve menšie regály rovnakej veľkosti.

Dúfame, že Vám naše nápady pomohli nájsť perfektný darček pre Vašu matku. Ak máte akékoľvek otázky, náš priateľský a kompetentný zákaznícky servis Vám veľmi rád pomôže.

Naša super jarná akcia na Majster Regál stále prebieha. Pozrite si náš jarný výpredaj. Nájdete tu skvelú ponuku regálov do pivnice, kovových rohových regálov ale aj regály do dielne, či regály do garáže.

7-domaca-kniznica-blog-den-matiek8-celokovovy-regal-ako-kniznica

Ak sa chcete o nás dozvedieť viac, sledujte nás aj na Facebooku, Instagrame a LinkedIn.

70 jednoduchých možností ako tráviť čas a hrať sa s deťmi v domácnosti