0%

 

Aj vy sa na konci leta púšťate do prípravy na nové povinnosti? Po dovolenkovom období na to nastal ten správny čas. Odpočinutí a plní síl môžete predsa vykročiť do práce či školy s novým elánom a optimizmom. Na začiatok vám ale odporúčame si všetko, čo k tomu budete potrebovať, dôkladne upratať. Neporiadok v okolí sa predsa podpisuje aj na vašom pohodlí. Podľa odborníkov nám spôsobuje neporiadok v okolí stres, ktorý zanecháva stopy na našom zdraví. Prezradíme vám preto, ako si môžete pomocou efektívnych riešení svoj priestor zorganizovať, upratať a nájsť v ňom to správne využitie.

 

Moderné regály do každej miestnosti

O tom, že regály a police nepatria len do dielne, garáže, či špajze, nás interiéroví dizajnéri presviedčajú už niekoľko rokov. Môžete s nimi bez obáv počítať v každej jednej miestnosti. Moderný dizajn s využitím materiálov, akými sú kov a drevo pekne vynikne v obývacej izbe, spálni, pracovni, kuchyni aj v detskej izbe. Stačí si len vybrať správne farebné prevedenie, ktoré sa naviac hodí k vášmu nábytku.

1-regal-do-spajze-blog-leto-konci

 

Regály do detskej izby vás ušetria od neporiadku

V každej domácnosti sa neporiadok najčastejšie vytvára v detskej izbe. Deti tu za jeden deň povyťahujú množstvo hračiek, oblečenia či iných drobností. Ak k tomu pripočítate školské potreby, priestor sa po chvíli stane neprehľadným. Riešením, ako to celé zvládnuť, sú napríklad regály do detskej izby v moderných pastelových farbách. Farebné regály na hračky, knihy a množstvo iných vecí pekne zapadnú do priestoru a vytvoria dostatok miesta na odkladanie. Deti tak môžete v rámci upratovania naučiť aj správnemu usporiadaniu vecí.

2-regal-do-detskej-izby-blog-leto-konci

Najťažšie veci, ako sú napríklad úložné boxy na hračky, poukladajte na spodné police. Školské potreby, ktoré sa často používajú, umiestnite tak, aby sa nachádzali vo výške detských očí. Knižky na oddychové čítanie či rôzne dekorácie patria zas na najvyššie poličky knižničných regálov.

 

Všetko na prácu máte vždy poruke

Čo by to bola za pracovňa bez množstva dokumentov? Aby ste si ich mali kam odložiť, vyberte si kovové regály potrebnej veľkosti. Na výber pritom máte z modelov s rôznou výškou, šírkou aj hĺbkou. Všetky šanóny či zakladače s dokumentmi, literatúru a množstvo ďalších potrebných vecí tak budete mať stále poruke.

 

Otvorené regály do špajze aj do kuchyne

Regály prinesú nový štýl a poriadok aj do kuchyne či špajze. Namiesto zatvorených skriniek bude dizajn miestnosti pôsobiť veľmi moderne a vzdušne. Opticky tak bude aj malá kuchyňa vyzerať väčšia. Výhodou tohto usporiadania je tiež prehľadnosť. Taniere, hrnčeky či iný riad si bez problémov bude vedieť nájsť aj návšteva. V kuchyni veľmi pekne vyniknú napríklad bezskrutkové regály vyrobené z odolného kovu so špeciálnou povrchovou úpravou, ktorá zjednodušuje hygienu a celkovú údržbu regálov.

3-regal-do-kuchyne-blog-leto-konci

 

Vďaka ich elegantnému dizajnu ich môžete pokojne postaviť ku stene alebo aj do priestoru. Všetko závisí od vášho vkusu, veľkosti miestnosti a usporiadania ostatného nábytku v tomto priestore. Za otvorené regály v porovnaní s uzatvorenými skrinkami navyše zaplatíte menej a máte o všetkom prehľad.

4-regal-do-kupelne-blog-leto-konci

 

Regály na knihy do vašej spálne

Radi relaxujete pri dobrej knihe? To je skvelá správa, pretože čítanie zlepšuje našu pamäť. Vytvorte si preto s pomocou správnych regálov vo vašej spálni malý knižný raj. Váhu vašich kníh bez problémov unesú regály na knihy. Vyberať môžete z množstva dizajnov v rôznych farbách či materiálovom prevedení. Nezabudnite pritom na hĺbku políc. Regály na knihy by mali mať hĺbku 30 – 40 cm.

 

Rohové regály pre efektivitu usporiadania

Pri zariaďovaní bývania zostávajú často nevyužité rohy miestností. Šetrenie priestorom je dnes v dôsledku vysokých cien za nájom ale naozaj dôležité. Ak nechcete preto plytvať priestorom, zaobstarajte si rohové regály.

5-regal-rohovy-blog-leto-konci

Prinesú vám viac ako miesto navyše. Miestnosť bude vďaka nim pôsobiť priestrannejšie a útulne a vdýchnu jej nový vzhľad. Nemusíte ich pritom využiť len na odkladanie vecí, ale aj ako miesto pre dekorácie, fotografie či suveníry z ciest. Stačí sa o tom presvedčiť a Majster Regál pri výbere vhodných regálov osloviť alebo neváhajte použiť náš konfigurátor na kovové regály. Taktiež môžete prejsť priamo na kategóriu regálov určených do kúpeľne, na kvety, na pneumatiky, ale aj do predajne.

Chcete vedieť viac o novinkách zo sveta policových kovových regálov? Sledujte nás na Facebooku, Instagrame a Linkedine.