DREVENÝMI REGÁLY DECODREVENÝMI REGÁLY DECO
Regály do domácnosti

Najlepšie kovové regály pre jarné upratovanie

0%

jarne_upratovanie

Spokojnosť so životom je závislá od množstva vplyvných faktorov. Avšak, vo veľkej miere na nás negatívne pôsobí okolité prostredie. Preto je pre naše zdravie a osobnú pohodu veľmi dôležitá nielen absencia chorôb a fyzických porúch, ale aj eliminácia chaosu, nedostatočnej organizácie a neporiadku.

Neporiadok alebo dezorganizácia môže spôsobiť množstvo problémov, v dôsledku ktorých sa často ocitáme na pokraji zúfalstva. Ukázalo sa, že neporiadok „zabíja“ našu pozornosť, čo vedie k stresu a zníženiu produktivity. Rovnako ako multitasking paralyzuje naše mozgy, neporiadok paralyzuje našu produktivitu. Neporiadok je tiež živnou pôdou pre množstvo nebezpečných baktérií, plesní a vírusov, ktorých je nutné sa čím skôr zbaviť, čo však nie je pre každého tak jednoduché.

A pritom stačí tak málo – odstrániť a vylúčiť zo svojho okolia zdroje, ktoré sú pôvodcom množstva našich porúch. 

Prezradíme vám a poradíme, ako to môžete urobiť. Teraz s príchodom jari, kedy je deň dlhší a  intenzita slnečného žiarenia silnejšia, môžete na to využiť moderné regály. 

Prečo je poriadok pre náš život tak dôležitý?

Myslíte si, že vás sa jarné upratovanie netýka a váš domov je v absolútnom poriadku a čistý. Zdanie klame a ani tie najlepšie čistiace prostriedky nie sú tak dokonalé, aby vás zbavili prachu a špiny v domácnosti. Chyba môže byť niekde inde.

Často je problém v materiáloch nábytkových zostáv v interiéri a dostupnosti týchto doplnkov pre dôkladné čistenie. Aj z tohto dôvodu je preto nutné vaše domovy s príchodom jari dôkladne vyčistiť, upratať a vybaviť vhodnými regálmi napríklad na topánky

Regaly na topanky

Regaly na topanky

Asi 70 % domáceho prachu je prírodného pôvodu, ako napríklad pôda a minerálne častice, peľ, spóry a plesne,  srsť zvierat a iné! Zvyšných 30 % prachu si ľudia vytvárajú sami - sú to častice odumretej kože, vlákna rôznych látok (odevy, textil, čalúnenie nábytku) a papier, cigaretový dym alebo ťažké kovy či formaldehyd z nábytku.

Neporiadok, hromadenie prachu a nečistôt v ťažko dostupných rohoch domu potom vytvára priaznivé podmienky pre množenie rôznych nebezpečných baktérií, plesní alebo roztočov. Tie vám môžu spôsobiť vážne ťažkosti: alergie, plesňové infekcie dýchacích ciest, vysušiť pokožku, spôsobiť zápal spojiviek, vyvolať astmu alebo iné ochorenia. 

Pobyt v znečistenej miestnosti vedie aj k zvýšenej únave, nepohodliu a zníženiu imunity, ktorá je dnes veľmi dôležitá. Aby ste to ale napravili, nepotrebujete žiadne lieky ani drahé recepty – stačí urobiť vo vašom dome alebo dielni poriadok a užívať si život bez prekážok

Skúste dať svoj domov do poriadku pomocou univerzálnych kovových regálov od Majster Regál.

Ako a kde začať?

Prvá vec, ktorú by ste mali pre splnenie tohto cieľa urobiť, je naladiť sa na túto činnosť, a potom vám pôjde všetko oveľa ľahšie. Ako druhý krok je nutné vytvoriť si v priestore ideálne podmienky. Znamená to, nájsť všetkým veciam správne miesto

Skrine a množstvo iných moderných a obľúbených úložných priestorov vám s tým určite pomôže. Avšak, práve v uzavretom priestore šatníka alebo kuchynskej linky často strácame prehľad o tom, čo kde máme, výsledkom čoho je neustály neporiadok, pričom si to veľmi jednoducho môžete uľahčiť výberom špeciálnych kovových regálov do detskej izby, dielne alebo garáže

Na ich police sa toho zmestí naozaj veľa, čím sa zároveň ľahšie dopracujete k splneniu stanoveného cieľa. S bezskrutkovým systémom regálov pri montáži nestratíte celý deň, vďaka čomu si ušetríte čas i peniaze na to, aby ste po práci časom navštívili možno aj cukráreň.

Zapnite si dobrú hudbu, otvorte okná, oblečte pohodlný odev a nezabudnite vypnúť internet a televíziu, aby vás nič pri organizovaní a čistení priestoru  nerozptyľovalo. 

Využite pri jarnom upratovaní výhody kovových regálov

Náš blahobyt a komfort sú závislé od množstva doplnkov, ktorých počet sa zo dňa na deň zvyšuje, no priestor na ich bezpečné uloženie ostáva stále rovnaký. Ak sa ale nechcete obmedzovať a mať vo svojom okolí dostatok voľného miesta na prácu, relax alebo zábavu, budete sa musieť vybaviť regálmi do skladu

REGÁLY DO SKLADU

REGÁLY DO SKLADU

Kovový regál je vynikajúci pre jeho všestranné vlastnosti, ale aj dizajn, ktorý dokonale ladí s  rôznymi detailmi v miestnosti a zapadá do rôznych štýlov. Výhod je však oveľa viac, kde k tým najdôležitejším patrí:

Efektívne ukladanie dokumentov a priečinkov do priestranných a pevných políc s vysokou nosnosťou;

  • Priaznivá cena regálov; 
  • Vysoká ochrana proti korózii a mechanickému poškodeniu;
  • Estetický vzhľad;
  • Ľahká montáž, pri ktorej nie sú potrebné žiadne špeciálne zručnosti ani drahé náradie;
  • Spoľahlivá a pevná konštrukcia do akéhokoľvek priestoru;
  • Možnosť zmeny výšky políc a ich počtu podľa potreby.

Kovové regály sú teda univerzálnym konštrukčným policovým systémom, vďaka ktorému dáte do poriadku celý váš dom. Tak to s nimi vyskúšajte a neporiadku sa raz a navždy vzdajte! 

Ešte stále neviete, ktorý je ten správny regál pre vás? Vyskúšajte náš konfigurátor na regály, alebo si vyberte jednu z kategórií regálov ktoré máme v našej ponuke. Jedny z najobľúbenejších sú regály do garáže, vhodné aj na pneumatiky, či regály určené do pivnice, do detskej izby, na kvety alebo hračky. Taktiež nezabudnite, že máme aj skvelé regály do dielne, špajze, či skladu.

0 Komentárov
Predchádzajúce Poriadok v garáži u Susi a Kaya Ďalej Technológia Rivet vs. tradičný bezskrutkový systém
To Top
ADAPTÍVNY DIZAJN
Viacúčelové regálové systémy
PROFESIONÁLNY PRÍSTUP
Odborný prístup k vašim projektom
RÝCHLE DODANIE
Doprava ZADARMO pri
nákupenad 190 € bez DPH
ZĽAVY A VERNOSTNÝ PROGRAM
Možná zľava až 30%
BEZPEČNÝ NÁKUP
Jednoduché a spoľahlivé
platobné metódy
VYROBENE V EURÓPE
5 ročná záruka na kovové regály