DREVENÝMI REGÁLY DECODREVENÝMI REGÁLY DECO
Regály do garáže

Poriadok v garáži u Susi a Kaya

0%

poriadok-v-garazi-u-susi-a-kaya

Susi a Kay hľadali vhodné skladové riešenie do garáže pre náradie a ďalšie veci, ktoré mali dočasne uložené v boxoch a škatuliach. Pri realizácii projektu sa rozhodli uprednostniť regály pred iným objemnejším nábytkom.

Na stránke Majster Regál hľadali regálový systém, ktorý by dokonale vyhovoval ich potrebám. Ten našli v bezskrutkovom regáli s jednoduchou montážou a určenom aj pre ťažšie bremená ako náradie alebo pneumatiky.

Regál v modrom prevedení so štyrmi HDF policami dorazil pár dní po objednaní. Rozmery 180x150x60 cm, nosnosť  250 kg na policu a hrúbka ocele určite presvedčí každého zákazníka o tom, že ide stabilný a spoľahlivý regál.

Bezskrutkový kovový regál s HDF policou 180x150x60cm, 5 políc, 400kg na policu, modrá farba Ďalej Bezskrutkový kovový regál s HDF policou 180x150x60cm, 5 políc, 400kg na policu, modrá farba Bezskrutkový kovový regál s HDF policou 180x150x45cm, 5 políc, 400kg na policu, modrá farba Previous Bezskrutkový kovový regál s HDF policou 180x150x45cm, 5 políc, 400kg na policu, modrá farba Bezskrutkový kovový regál

Bezskrutkový kovový regál

 

 

Bezskrutkový kovový regál je ideálny na uskladnenie plechoviek s farbami, záhradného náradia, pneumatík, náradia a mnoho iného.

Čo sa týka montáže regálu, bol Kay prekvapený aké je jednoduché a hlavne rýchle ho poskladať. Nakoľko ide o bezskrutkový regál, je montáž skutočne rýchla a efektívna a je k nej potrebné iba gumené kladivo.

Rovnako ako ku všetkým našim regálom, aj k tomuto bol pribalený montážny návod s ilustráciami pre lepšiu zrozumiteľnosť. Montážny návod spolu s montážnymi videami nájdete aj na našej stránke pri popise produktu.

Kay začal spojením delených stojín pomocou spojovníkov, následne montážou krátkych nosníkov. Plastové pätky určené na ochranu podlahy pred škrabancami našli svoje miesto na spodnej časti stojín. Nasledovali dlhé nosníky a ich doklepnutím gumeným kladivom sa docieli stabilita celej kovovej konštrukcie. Ako posledné sa na kovovú konštrukciu nasadil police a regál bol pripravený na použitie.

poradek-v-garazi-u-susi-a-kayat

Kompletná montáž netrvala viac ako pol hodiny, pričom sa zohľadnilo, že ho zostavila iba jedna osoba. Tento čas by sa mohol výrazne skrátiť, ak by boli pri montáži dve osoby.

Okrem rýchlej a jednoduchej montáže prekvapila Kaya aj vysokú nosnosť políc, ktorú regál od Majster Regál skutočne unesie. Do políc s nosnosťou 250 kg sa Kay nebojí uložiť svoje najťažšie náradie.

Chcete vedieť viac o tomto projekte? Prečítajte si blog Susi a Kaya a dozviete sa, čo hovoria o našich regáloch.

https://susi-a-kay-projekty.sk/majster-regal-kvalitne-a-stabilne-regalove-systemy/

Ak sa chcete dozvedieť viac o tomto type regálov, odporúčame Vám prečítať si naše ďalšie blogy.

Ak ešte stále hľadáte ten správny regál pre vás, neváhajte prejsť priamo na kategórie regálov do detskej izby, na hračky, alebo taktiež regály na kvety, pneumatiky či dokonca aj regály vhodné do kúpeľne a do špajze. Pre malé a stredné firmy taktiež máme regály určené do predajne či skladu.

 

 

Aký druh regálov hľadáte?

Kovové regály do garáže              Rohové kovové regály             

    Kovové regály do garáže                          Rohové kovové regály

0 Komentárov
Predchádzajúce Vypracujeme Vaše projekty Ďalej Najlepšie kovové regály pre jarné upratovanie
To Top
ADAPTÍVNY DIZAJN
Viacúčelové regálové systémy
PROFESIONÁLNY PRÍSTUP
Odborný prístup k vašim projektom
RÝCHLE DODANIE
Doprava ZADARMO pri
nákupenad 190 € bez DPH
ZĽAVY A VERNOSTNÝ PROGRAM
Možná zľava až 30%
BEZPEČNÝ NÁKUP
Jednoduché a spoľahlivé
platobné metódy
VYROBENE V EURÓPE
5 ročná záruka na kovové regály