0%

Nový rok, nový začiatok. Iba fráza alebo nie? Nový rok sa už začal a všetky dobré predsavzatia ešte stále možno realizovať. Okrem predsavzatí typu viac športovať alebo zdravšie sa stravovať, sa často stretávame aj s tým ako priniesť do domácnosti väčší poriadok. Niekedy je ťažké čokoľvek nájsť, keď máme chaotický šatník plný starých a zbytočných vecí, ktoré nás iba zaťažujú. Upratovanie nášho šatníka alebo regálov môže byť skutočne náročná úloha, ale žiadne obavy! Dnes Vám Majster Regál prezradí niekoľko tipov, ktoré Vám môžu byť v novom roku nápomocné!

Clean closet with metal shelves

Zbavte sa vecí, ktoré ste v minulom roku vôbec nepoužívali

Náš prvý tip je veľmi jednoduchý. Skontrolujte obsah políc a skríň a vytrieďte veci, ktoré ste už dlhší čas nepoužívali. Pre veci, ktoré ste nepoužívali viac než rok, nastal definitívne čas, zbaviť sa ich. Zaberajú totiž zbytočne priestor a stanú sa lapačom prachu. Zbavením sa starého vytvoríte takto priestor pre nové.

Podarujte veci a oblečenie, ktoré nenosíte alebo nepotrebujete

Veci a oblečenie, ktoré sú príliš dobré na to, aby skončili v smetnom koši, môžete posunúť ďalej a podarovať niekomu, kto sa im poteší. Nemá zmysel ponechať si oblečenie, ktoré nám je malé, aj keď si ho odkladáme bokom s tým, že možno raz… Vyskúšajte si ho opäť, ak si nie ste istí, či sa hodí alebo nie.

Tento tip je tiež užitočný na to, aby ste sa uistili, či máte dostatok miesta pre všetky Vaše veci. Tie nové, predovšetkým oblečenie, sa nazhromažďujú najmä počas sviatkov. Ak Váš šatník aj po vytriedení praská vo švíkoch, možno je na čase popremýšľať o väčšom, vyrobenom z kovových regálov. Pomocou regálov od Majster Regál a ďalších doplnkov si môžete vytvoriť vlastný šatník, otvorenú šatníkovú skriňu alebo priechodný šatník sami v niekoľkých krokoch.

Eckregal_Steckregal

Neskladovať poškodené a pokazené

Nový rok by ste určite nemali začať s pokazenými alebo poškodenými vecami. Ak ich zlikvidujete, budete sa cítiť oveľa slobodnejšie. Je dôležité začať nový rok správnymi krokmi. Aj týmto spôsobom vytvárate priestor pre nové veci, ktoré dostanete v priebehu roka.

Správny kovový regál pre každý účel

Či už na ukladanie obuvi, korenín, kníh a odevov v garáži, v domácnosti alebo v suteréne; Kovové regály a regálové kovové systémy vytvárajú poriadok, pomáhajú udržiavať prehľad a utvárať štýl Vášho domova. Okrem regálov Professional pre ťažké bremená, ktoré nájdu použitie v pivnici alebo v garáži na uskladnenie pneumatík alebo náradia, ponúka Majster Regál aj skrutkové regály na uskladnenie ľahších predmetov, ako potraviny alebo odevy. Naše regálové systémy sa jednoducho flexibilne prispôsobia priestorovým podmienkam a sú vhodné do takmer každej miestnosti Vašej domácnosti.

Ponúkame Vám obrovský výber kovových regálov v rôznych rozmeroch umožňujúci individuálny dizajn. Týmto spôsobom môžete optimálne využiť všetky možné priestorové možnosti a prispôsobiť rozmery a počet políc Vašim individuálnym potrebám. Objavte rôzne profesionálne regály a skrutkové alebo bezskrutkové regály v našom e-shope! Taktiež môžete využiť náš konfigurátor pre hľadanie toho správneho regálu pre Vás.