0%

Dnes by sme Vám radi predstavili Félixa B. a Annu F. Spojili sily nie len pre spoločné záujmy, ale taktiež po profesionálnej úrovni.

Anna je po profesijnej stránke vyštudovaný maliar a lakovač a Félix je inžinier - mechanik. Obaja milujú motory, nákladiaky a autá. Pred siedmimi rokmi sa stretli na festivale nákladných áut a zamilovali sa. Pred štyrmi rokmi sa rozhodli, že začnú spolu podnikať a odvtedy sú vlastníkmi garáže, dielne a servisu pre autá, nákladné vozidlá a dodávky. V prípade, že neopravujú kamióny, nájdete ich v oddelených menších dielňach. A práve tam sa deje to najzaujímavejšie. Venujú sa svojej najväčšej vášni, reparovaniu starých áut- veteránov. 

Veľká dielňa a nedostatok priestoru pre najväčšiu záľubu 

Počas štyroch rokov sa začalo zhromažďovať mnoho náhradných dielov, komponentov a náradia po celej dielni. Strácali priveľa času ich hľadaním a mali nedostatok priestoru na akýkoľvek pohyb. Félix, ktorý je mimochodom poriadkumilovný a organizovaný človek, bol z tohto neporiadku zhrozený. Preto sa minulý rok Anna rozhodla darovať Félixovi špeciálny darček na Valentína.

stará dielňa

Rýchle, nekomplikované a bezplatné doručenie ťažkých industriálnych regálov 

Anna chcela svojho priateľa prekvapiť s rekonštrukciou ich starej dielne. Drevené regály bolo treba v momente odstrániť a nové kovové regály bolo nutné zaobstarať. Pretože Anna a Félix boli z profesionálnych dôvodov takmer nepretržite spolu, bolo ťažké zariadiť regály tak, aby si to Félix nevšimol. Preto hľadala možnosti na internete, kde našla elektronický obchod Majster Regál. Prvé, čo padlo Anne do oka, boli regály kategórie Professional do 600 kg na policu, ale nezdali sa jej dostatočne veľké, aj napriek ich nadštandardným rozmerom. Do ich dielne by sa hodil regál, ktorý by dokázal uniesť nadpriemerne ťažký náklad. Následne si Anna všimla Bezskrutkové kovové regály so záťažou až 400 kg na úroveň. Napriek svojím kvalitám ju nepresvedčili. Predsa len chcela niečo, čo unesie o niečo viac a pôsobí viac industriálne. Vedela, že kupuje kovové regálové systémy, ktoré majú dlhú životnosť a nekupuje ich často. Chcela niečo výnimočné.

Rozhodla sa použiť konfigurátor regálov, ktorý jej pomohol nájsť ten správny produkt. Kovový regál z kategórie Professional so záťažou 1000 kg na jednu policu. Prekvapilo ju, že obchod ponúkal aj prídavný modul, s ktorým mohla regálový systém rozšíriť po celej šírke miestnosti. Anna si objednala dva základné regály so štyrmi prídavnými modulmi. Veľmi ju potešilo, že aj napriek veľkosti a váhe svojej objednávky bola doprava úplne zadarmo.  

Regálový systém nespája dokopy len regály! 

Neprešlo ani pár dní a regály boli na jej dvore. Mala šťastie, pretože v tom čase bol Félix štyri dni na cestách pátrajúc po nových zberateľských kúskoch. Počas tohto obdobia mala Anna spoločne s dvoma priateľmi, otcom a svokrom čas kompletne prerobiť dielňu. Neodkázala by to sama a už vôbec nie v tak krátkom čase.

Félix sa vrátil dva dni po Valentínovi, 16. februára. Bol nesmierne šťastný keď po prvý krát zazrel svoju novo prerobenú klasickú dielňu. Všetko bolo čisté, usporiadané a Félixovi sa zrazu zdala ďaleko väčšia, ako predtým.

Po rekonštrukcii dielne napísala Anna email na obchod Majster Regál a zdieľala s nami tento krásny príbeh. Povedala nám, že aj Félix mal pre ňu jedno veľké prekvapenie. Požiadal Annu o ruku a v roku 2020 budú mať svadbu. 

Industriálne kovové regály od Majster Regál nie sú len ideálnym darčekom a prekvapením, ale taktiež dokáže spájať priateľov a rodinu pri jeho stavaní. 

My, Majster Regál, gratulujeme obom budúcim mladomanželom a prajeme im len to najlepšie v ich budúcom spolunažívaní.

Majster Regál Vám vždy rád pomôže 

Máte tiež záujem rekonštruovať Vašu dielňu, garáž alebo pracovný priestor, ale neviete, ktoré regály vybrať? Chcete sa s nami podeliť o Váš príbeh? Tak nás kontaktujte telefonicky, alebo emailom na [email protected]. Veľmi radi Vám pomôžeme.

priemyselná polica