0%

Drahí zákazníci, za posledný pol rok ste nás potešili nie len Vašimi objednávkami, ale aj spätnou komunikáciou, pri ktorej ste nám často poslali fotografie, nápady, tipy,  či rôzne iné pripomienky, vďaka čomu sme mohli náš e-shop neustále zlepšovať a prispôsobovať práve tým Vaším potrebám. Mnohí z Vás hľadajú kovové police, kovové regály, skrutkové regály, bezskrutkové regály, regál do pivnice, či lacné regály a práve u nás budete vždy na tom správnom mieste.

Veľa našich zákazníkov nám posielalo fotky našich kovových regálov, ich všestranné využitie, či už celých regálových systémov, či len komponentov ako sú kovové police, stojiny atď. Mnohí z Vás súhlasili, aby sme použili Vaše fotky na sociálnych médiách, čím sme aj vďaka Vám inšpirovali mnohých zákazníkov. Všetkým zákazníkom ponúkame lacné regály s kvalitným spracovaním a najmä vysokou škálou použitia. Regály z našej dielne ste použili rôzne. Niektorí z Vás použili regály do pivnice, záhrady, obchodu, garáže, či dokonca aj v obchode s bicyklami, alebo v posilňovni.

Vybrali sme pre Vás tie najzaujímavejšie projekty našich zákazníkov. Nech sa páči, môžete sa inšpirovať. 

 

 

Regály do obchodu

kovovy-regal-projekt-shop

 

Mnoho našich zákazníkov používa naše regály priamo vo svojich obchodoch, nie ako tovar, ale ako pomôcky pre uskladnenie vlastných produktov. Na ľavej strane obrázku môžete vidieť obchod s oblečením nášho spokojného zákazníka. Skrutkové kovové regály majú množstvo možností a je k ním možné pripájať rôzne doplnky (keďže stojiny aj kovové police sú profilované).

Práve túto možnosť využil nás zákazník, ktorý vlastní obchod s bicyklami. Našu stojinu, ktorá mu ostala navyše, použil ako „vešiak“ na bicykle, ktoré týmto spôsobom mohol zavesiť do priestoru.

 

 

Regály do skladu

kovovy-regal-projekt-sklad

 

Je samozrejmosťou, že kovové regály sa používajú najmä ako skladovací prostriedok a rôzne sklady po celom Slovensku už ozdobujú regály od Vášho Majstra. Už sme spomínali, ako naši zákazníci môžu postaviť modulárny systém z našich skrutkových kovových regálov. Náš zákazník nám ukázal fotku, ako vyzerá jeho sklad ešte pred naplnením tovaru. Naše regály k sebe dokonale pasujú a „neverending“ efekt spĺňajú dokonale.

Na pravej strane obrázka môžete vidieť regály PROFESSIONAL, ktoré majú naozaj obrovskú záťaž na jednu policu (až jednu tonu) a sú to tie najsilnejšie regály, ktoré máme v ponuke. Veľmi nás potešilo, že naše regály Professional do 1000 kg využil aj zákazník s najkrajším e-shopom roka - Bubulakovo. Tieto regály je ale možné použiť aj do veľkých priemyselných zón, kde sa môžu uložiť aj tie najťažšie komponenty.

Náš e-shop ponúka aj mnohé iné kategórie, ktoré stoja za zmienku, napr. bezskrutkové regály s jedinečným profilom T ale aj na regály Professional so záťažou až 350 kg na policu.

 

Naše regály boli použité aj v posilňovni a svoj cieľ splnili na 100%. Nemusíte sa báť pokladať závažie na regály, ktorých nosnosť na policu je až 300 kg (ale samozrejme radšej rovnomerne). Pozrite sa sami, ako ich majiteľ fitness centra použil. 

 

kovovy-regal-gym-project

 

 

Regály do pivnice

kovovy-regal-projekt-pivnica

 

Ako môžete vidieť, do Vašej pivnice môžete použiť regálové systémy z rôznych kategórií.

Na ľavej strane fotky môžete vidieť celokovové skrutkové regály s pozinkovaným povrchom. Majú nosnosť 100 kg a tieto regály majú prívlastok ako „lacné regály“ , keďže svojou cenovkou sú veľmi dobrou a dostupnou voľbou. Náš zákazník si vytvoril tzv. modulárny systém z dvoch regálov, kde použil kovové police na uloženie prázdnych krabíc, ktoré zatiaľ nemohol vyhodiť. Oba regály sú k sebe priskrutkované. Tieto regály nájdete tu.

Na pravej strane môžete vidieť celokovové zasúvacie regály s drevotrieskovou policou v modrej farbe, ktoré majú záťaž až do 300 kg. Regály sa do seba ľahko zasúvajú, takže okrem ochranných rukavíc a gumeného kladiva nič viac nepotrebujete. Na obrázku môžete vidieť, že zákazník regály zaťažil kompletne a drevotrieskové police sú úplne zaplnené. Záťaž regálov tejto kategórie je dostatočná na to, aby udržala aj väčší náklad, ako je na obrázku a tak sa náš zákazník nemusí ničoho obávať.

 

 

Regály do špajze

kovovy-regal-projekt-špajza

 

Stále viac a viac zákazníkov používa naše regály vo svojej domácnosti a priamo vo svojej špajzy. Niet sa čomu diviť, keďže naše regály sú prispôsobiteľné do akýchkoľvek priestorov a ponúkame naozaj široký sortiment rozmerov. Samozrejme závisí to aj od toho, čo všetko máte v špajzy uložené a na čo presne regály príp. regále chcete použiť. Naši zákazníci si vybrali naše akciové skrutkové kovové regály,  pretože jeho náklad neprekročil zaťaženie 100 kg.

Pre odkladanie potravinových doplnkov použil náš ďalší zákazník bezskrutkové kovové regály s drevotrieskovou policou v zinku. Keďže police sú z dreva, nemusíte sa báť o znehodnotenie Vašich potravín. Kovové regály majú navyše vysokú nosnosť.

 

 

Regály do záhrady 

kovovy-regal-projekt-zahrada

 

Jeden z našich zákazníkov použil naše celokovové regály vo svojom sklade, ale tým, že vytvoril modulárny systém mu zostalo zopár stojín naviac. Ako môžete vidieť na obrázku, použil ich vo svojej záhrade ako podporné stĺpiky. Samozrejme, pokiaľ chcete stojiny použiť štandardným spôsobom, môžete dokúpiť extra police a za ich pomoci vystavať nové regály. Skrutkované kovové regály sú celé so zinku a tým sú o to viac chránené voči korózií. Dobrý nápad nemyslíte?

 

Majster Regál SK funguje krátko, no napriek tomu,  a hlavne vďaka Vám milí zákazníci, sme sa boli schopní dostať do povedomia ľudí a budeme sa snažiť neustále zlepšovať. A keďže si veľmi ceníme našich zákazníkov, tak Vám ponúkame zľavu 5% (vo forme zľavového kupónu) ak nám pošlete fotografiu, s tým, ako ste naše regály použili práve Vy a s Vaším súhlasom ju budeme zdieľať na sociálnych médiách. Akcia na kovové regály čaká práve na Vás.

Ďakujeme. Majster regál!