0%

V malých miestnostiach nenájdeme dostatočne veľký priestor na umiestnenie regálu pozdĺž steny, pretože buď nie je dostatočne dlhá alebo sa tam nachádzajú dvere či okno. Z tohto dôvodu môžu malé miestnosti pôsobiť chaoticky a neupratane.

Nie je táto celá záležitosť trochu protichodná a nepríjemná? Človek chce urobiť poriadok a odpratať veci preč z cesty, ale nevie kam s nimi, pretože nemá žiadne skladové zariadenia. S Konrádom to bolo presne to isté.

Eckregal_Steckregal

KONRÁDOVA KANCELÁRIA A JEHO SKÚSENOSŤ SO SORTIMENTOM GARAGE 45

Konrád vlastní už 6 rokov realitnú kanceláriu v Bratislave, kde zamestnáva ďalších 3 ľudí. Vyskytol sa mu však nasledujúci problém. Kancelária nie je príliš veľká a časom sa v nej nahromadilo množstvo spisov, katalógov a iných písomností. Konrád by chcel zamestnať nového človeka, nemá však miesto pre ďalší stôl a počítač. Sťahovať sa nechce, pretože obchod funguje dobre a aj miesto vyhovuje jemu i zákazníkom.  Preskúmal preto všetky možné riešenia a požiadal svojich priateľov a známych o nejaké tipy a nápady. Okrem toho, že jeho kancelária je veľmi malá, je aj otvorená a svetlá s veľkým oknom vpredu, čo znamená, že dlhší regál alebo skrinku nie je možné tak jednoducho umiestniť pri stene.

KONRÁD A MAJSTER REGÁL

Konrád bol zúfalý, bolo potrebné rýchle riešenie situácie, nakoľko nová kolegyňa mala začať pracovať už vo februári. Albert, jeho kamarát zo študentských čias, ho upozornil na Majster Regál. Albert totiž prednedávnom sťahoval svoju firmu a potreboval nové moderné zariadenie. Na internete našiel reklamu na e-shop s kovovými regálmi. Vyhovovalo mu rýchle a bezplatné doručenie, príjemný zákaznícky servis a dobrý pomer ceny a kvality.

REGALY AKO DELIACI PRVOK

Konrád nám okamžite zavolal a následne poslal pôdorys priestoru a jeho rozmery. Najprv sme mu navrhli umiestnenie kovových regálov určených do skladu uprostred miestnosti. Toto riešenie mu nevyhovovalo, pretože regály boli príliš úzke a vysoké. Jeho tím je pomerne malý a obával sa, že regály v priestore negatívne narušia pozitívnu a dynamickú pracovnú atmosféru. Následne mu boli ponúknuté bezskrutkové kovové regály Rivet, ktoré je možné rozdeliť na 2 pracovné odkladacie stoly. Táto možnosť sa Konrádovi pozdávala viac, ale napriek tomu stále nebol spokojný na 100 %. Domnieval sa, že kovové regály budú zaberať veľa miesta a budú príliš objemné.

OPTIMÁLNE VYUŽITIE PRIESTORU POMOCOU ROHOVÝCH REGÁLOV

Potom, čo si jeden z našich zamestnancov pozrel plány Konrádovej kancelárie, napadlo mu efektívne využiť roh danej miestnosti. Ak teda nie je pozdĺž steny dostatočne veľký priestor, v rohoch je stále miesta dosť. Konrádovi bolo navrhnuté nasledovné riešenie. Do rohu umiestniť rohový regál 180x90x45x64,5 a vedľa neho malý bezskrutkový RIVET kovový regál 180x90x45 s 5 policami. Následne by mohol pridať ďalšie dva bezskrutkové kovové regály 180x120x45 alebo 180x150x45. Na týchto regáloch je skvelé to, že v prípade sťahovania ich môžeme bez problémov postaviť vedľa seba, pretože všetky patria k sortimentu „Garage 45“ a majú rovnakú hĺbku.

Spomínaný návrh Konráda presvedčil a objednal si kompletný regálový kovový systém pozostávajúci z regálov 180x90x45, 180x120x45 a dodatočne aj ďalší kovový regál v rozmere 180x120x45.

Eckregal_Steckregal

KONFIGURÁTOR A ZÁKAZNÍCKY SERVIS MAJSTER REGÁL

Zdá sa Vám Konrádov problém povedomý? Pozrite si našu webovú stránku. Majster Regál Vám ponúka rozsiahly sortiment, ktorý sa prispôsobí Vašim individuálnym potrebám. Aby ste rýchlo našli riešenie, vyskúšajte náš konfigurátor regálov a ak máte akékoľvek otázky, radi Vám pomôžeme s našim kompetentným zákazníckym servisom.