0%

Čas, venovaný všetkým otcom sa blíži – Deň otcov. V tento deň trávia muži tým, čo ich baví najviac, trávia čas s priateľmi, idú na túru, alebo sa venujú aktivitám určených čisto len pre mužov. 

Čo tak tráviť čas s Vaším otcom špeciálnym spôsobom? Dajte mu darček vhodný do dielne, kde rád relaxuje. Ukážte mu, že na neho myslíte a že si ho vážite. Určite ho spravíte šťastným. V prípade, že nemáte moc času, alebo bývate príliš ďaleko od rodiny, stále môžete prichystať príjemné prekvapenie pre Vášho otca. 

Pýtate sa ako? Môže byť náročné nájsť niečo na prvý pohľad, najmä ak má otec viac rokov a nie je už úplne najmladší. Vyhovieť, mu môže byť náročnejšie ako sa zdá. Možno práve v tomto blogu nájdete tú pravú inšpiráciu. Myslite na niečo praktické, čo môže využívať denne priamo doma. Chceli by sme Vám pomôcť a poskytnúť Vám originálne nápady, ako prekvapiť otca na medzinárodný Deň otcov. 

1# Vybavte garáž, dielňu alebo pivnicu!

Ak Váš otec patrí medzi šikovných domácich majstrov, ktorý sa schová na niekoľko hodín do dielne alebo garáže, kde za pomoci náradia vytvára a konštruuje, určite sa poteší novému bezskrutkovému regálu s technológiou RIVET vhodnému na ukladanie akéhokoľvek obľúbeného náradia. Pomôžte k vytváraniu poriadku v otcovej obľúbenej miestnosti, aby mohol pokračovať vo svojej kreatívnej práci. Kreativita potrebuje priestor a tento regál Vám ho plne poskytuje. 

Regály kategórie RIVET sa taktiež dajú dobre kombinovať s rohovými policovými regálmi, ktoré majú stanovenú hĺbku 45 cm a plne využívajú RIVET technológiu. Vďaka nim pokryjete každý roh danej miestnosti na 100%. Ich stavba je jednoduchá, rýchla a bez skrutiek, majú moderný dizajn a hodia sa do dielne s akýmkoľvek príslušenstvom. Ponúkajú vysokú nosnosť a stabilitu. Máte na výber z dvoch políc, drevenú HDF alebo zinkovú kovovú drôtenú policou. Výšku, do ktorej police umiestnite si určujete sami a prispôsobíte podľa Vašej potreby. Vo všetkých smeroch sú to regály vysokej kvality.  

1-zinkovy-skladaci-regal-blog-den-otcov2-zinkovy-regal-bezskrutkovy-RIVET-do-pivnice-blog

2# Pre milovníkov záhrady

Mnoho otcov miluje zeleň, kvety, sadenie, zbieranie plodov, zeleniny a ovocia, milujú svoju jedinečnú záhradu. Mnoho materiálu a náradia sa v záhradkárčení zašpiní po každom dni trávenom na milovanom priestranstve. Kam ich následne bezpečne odložiť? Len tak pohodiť bokom, prípadne hodiť do pivnice nie je podľa nás to najlepšie riešenie. Môžu často byť v ceste, zničiť a poškriabať rôzne príslušenstvo, steny, múry, prípadne auto a v najhoršom prípade spôsobiť zranenie.  

Z tohto dôvodu Vám odporúčame bezskrutkové celokovové regály s RIVET technológiou s drôtenou policou. Nielen, že majú vysokú nosnosť na jednu policu, kam môžete odložiť aj tie najťažšie náradia a materiál, tento regál je odolný voči prachu, špine a najme korózii. Môžete naň uložiť rôzne kvapaliny, nádoby, oleje, kvetináče, bez obáv poškodenia policového regálu. 

Kovové regály s drôtenou policou sú vhodným prostriedkom na vytváranie mobilnej stojacej záhrady. Drôtená polica prepúšťa veľa slnečného svetla, ktoré dopadá na rastliny a kvety. Takto môžete priniesť mnoho zelene na Vašu terasu, balkón, či kdekoľvek v exteriéri.   

3-garazovy-regal-blog-den-otcov4-pozinkovany-policovy-regal-do-zahrady-blog

3# Zostaňte vo forme!

Ak Váš otec hľadí na formu a zdravotnú kondíciu, bude túto myšlienku milovať. Je to súkromná posilňovňa. Najmä v tomto období, keď je stretávanie s ľuďmi viac obmedzené, ako kedykoľvek predtým a verejné „fitká“ sú nedostupné. Je potvrdené, že sa svaly sa časom viac oslabujú a to najmä u starších ľudí nad 50 rokov. A preto by mali cvičiť viac a pravidelnejšie, ako kedykoľvek predtým. Pri silovom tréningu potrebujete tréningové zariadenia, ako sú žinenky, činky, závažia a lavička. Takisto fit lopty sú dôležitou súčasťou cvičenia. Sú výborné pre cviky zabraňujúce bolestiam chrbta, ktoré sú pomerne pravidelné vo vyššom veku. Avšak všetky cvičebné pomôcky zaberajú množstvo priestoru a často sú veľmi ťažké. Pre tento účel je výborným darčekom pre Vášho otca regál kategórie Professional so záťažou až 600 kg na jednu policu. Je silný, pevný, robustný a vysoko stabilný. Vďaka tomu uložíte každú tréningovú pomôcku bez akýchkoľvek obáv a veríme, že Váš otec to bude milovať. 

5-regal-strong-do-garaze-a-dielne-den-otcov6-regal-strong-plne-nalozeny-blog-den-otcov

4# Inteligentný priestor

Je Váš otec intelektuál, ktorý sa rád vzdeláva a číta množstvo kníh, alebo je vorkoholik, ktorý bez práce nedokáže vydržať? V tom prípade potrebuje množstvo priestoru pre jeho obľúbenú pracovnú aktivitu, dokumenty, knihy, súbory a nahrávky. Nepriradiť im miesto, nemať organizáciu, môže vytvoriť neželaný chaos v priestore, v ktorom rád oddychuje, trávi čas a prichádza na nové myšlienky. Ak chcete tento problém pre Vášho otca vyriešiť, zdokonaliť jeho osobnú knižnicu, pracovňu, môžete siahnuť po našich estetických a kvalitných bezskrutkových celokovových regáloch profilu L  alebo T, ktoré sú do takýchto priestorov najvhodnejšie aj vďaka ich rozmerom a stavbou. Rýchla montáž, dostatočná záťaž, moderný dizajn a možnosť rozšírenia o prídavné moduly. To je dostatok dôvodov prečo vybrať tento regálový systém.  

7-regal-a-police-do-domacej-pracovne-blog8-celokovy-regalovy-system-L-T-profil-blog

Dúfame, že Vás naše nápady inšpirovali a Váš otec si tento deň plne užije. Ak máte akékoľvek otázky, náš zákaznícky servis Vám bude plne k dispozícii. 

A nezabudnite, náš jarný výpredaj o chvíľu končí, tak neváhajte a prekvapte svojho otca alebo celú rodinu kovovými policovými regálmi. Tie najlepšie regály do pivnice, do špajze, do garáže či do dielne za tie najlepšie ceny. 

Chcete vedieť viac o novinkách zo sveta policových kovových regálov? Sledujte nás na Facebooku, Instagrame Linkedine. 


70 jednoduchých možností ako tráviť čas a hrať sa s deťmi v domácnosti