0%


Drahí zákazníci. Prázdniny pomaličky končia a začína sa školský rok, prípadne nový kvartál pre pracujúcich ľudí. Aj toto obdobie môže byť úzko spojené s upratovaním, uskladňovaním a pripravovaním na začiatok ďalšej kapitoly. A k tomu Vám môžu značne dopomôcť aj kovové regály s kovovými, či drevotrieskovými policami z dielne Majster Regál!

Prvý september je za rohom a naše deti sa už pripravujú do školy. Učebnice, knihy, skriptá či rôzne iné školské pomôcky je potrebné dôkladne uložiť vo Vašej domácnosti. Prípadne aj Vaše obľúbené knihy a rôzne iné domáce potreby by sa nemali povaľovať kdekoľvek vo Vašom dome, či byte. Pre tento účel sú štandardne využívané skrine, drevené poličky, ale podľa najnovších trendov aj kovové regály. A to hlavne regály dekoratívne, ktoré nájdete práve u nás za výhodné ceny. Najvhodnejšie regály do domácnosti sú jednoznačne z kategórie bezskrutkových celokovových regálov profilu L alebo T. Tieto regály sú dizajnovým prvkom, za ktorý sa nemusíte hanbiť. Pôsobia elegantne, majú rýchlu stavbu a modrá farba s policami zo zinku ladia spolu naozaj výborne. Ich kapacita 200 kg na policu Vám ponúka vysoké rezervy.

 

kovovy-regal-skola-zacina

 

 

Regály v školskom prostredí

 

Školy sa opäť otvárajú a kovové regály nájdu svoju využiteľnosť aj tu. Kovové regály na školách sa využívajú najme v chemických laboratóriách, archívoch, sklade učebných pomôcok, kabinetoch, odborných učebniach, či v sklade pomôcok pre telesnú výchovu. Regály z každé kategorie v naší nabídce mohou být použity v celé škole.

V chemických laboratóriách a v odborných učebniach fyziky by sme Vám určite odporučili zasúvacie celokovové regály profilu L a T a skrutkové celokovové pozinkované regály. Regály sú kompletne kovové ako aj ich police. Chemické nádoby, či rôzne školské predmety by ich nemali nijako vážne poškodiť. Ľahko sa čistia a ich údržba je jednoduchá. Pozinkované police chránia regály pred koróziou a vážnejším mechanickým poškodením. Sú cenovo dostupné a svojou škálou rozmerov dokážu vyplniť takmer akýkoľvek priestor.

Do ostatných školských priestorov môžete využiť akékoľvek kovové regály, ktoré Majster Regál ponúka. Napríklad do archívu sú vhodné zasúvacie celokovové regály profilu L a T, do skladu ťažších učebných pomôcok, či pomôcok na telocvik sú vhodne bezskrutkové kovové regály s drevotrieskovou policou, ktoré majú záťaž na policu od 175 kg do 300 kg. Pre tie najťažšie predmety sú tu pre Vás regály kategórie PROFESSIONAL, ktoré majú záťaž až 1 tonu na policu. Pre náročnejšie projekty je to tá správna voľba.

Je už len na samotných školách, ktoré regály sú najviac vyhovujúce pre ich potreby. Je z čoho vyberať.

Regály vhodné do knižnice

Príchodom nového školského roka prichádza aj nával študentov do mestských, či školských knižníc. Knihy musia byť decentne uložené podľa rôznych parametrov a aj na to sú určené naše kovové regály. Je dôležité, aby regály vydržali aj vyššiu záťaž kníh a ich manipulácia bola jednoduchá. A to regály z našej dielne hravo spĺňajú.

Do knižníc by sme opäť použili celokovové regály profilu L alebo T. Ich stavba je rýchla, bezstarostná a ich manipulácia je jednoduchá. Regály sa dajú ľahko rozobrať a zas postaviť bez akýchkoľvek problémov a bez poškodenia jeho častí. Medzi najväčšie výhody patrí rozšíriteľnosť regálov profilu T o prídavné moduly, čím ušetríte peniaze a dokážete vytvoriť dlhý rad regálových systémov.Regály profilu T a L sa dajú medzi sebou aj kombinovať a možností je naozaj mnoho. Je len na Vás, pre ktorú možnosť sa rozhodnete.

Každý nový školský rok pre nás otvára množstvo nových možností. Majster Regál by rád bol jednou z nich a dúfame, že sme Vám dali dobré tipy, ako nový školský rok môžete začať aj za pomoci našich regálov. Váš Majster Regal.

 

Comment icon Comment